Петокласници 2022/2023

• 32 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
И при нас положението е подобно - с усмивка излезе 10 минути преди крайния срок и заяви: "Поосрах се малко" JoyJoyJoy  От модул 1 има  5 задачи грешни и 6 хич и не е решавал по негови думи, та там има 10 точки, а от втори модул твърди че е написал първите 2 подточки на 21-ва и обиколката на бялата плочка от втората подточка на 22-ра... Имаше познато дете, което каза, че не е решило само 17,18 и 19, но пък дали са му верни, още не се знае. Общо взето - труднички са и въпреки че му висна гагата на моя дечко, му обясних че на трудно състезание като това, не е никак лош резултатът му и че се гордея с него, каквото и да стане Simple Smile

# 151
  • София
Моята дъщеря ще има 14 точки на модул 1, като вкъщи се сети още една задача за 2 т.. На модул 2 не си спомня какво е получила и не съм задълбавала. Дано има точки и там.. Малко се издразних, че са започнали доста по-късно от обявения час, в стаята не е имало часовник и при въпрос към квестора той отговорил "решавайте аз ще ви кажа като остават 10 мин...чакали да им донесат листи чернова за модул 1... Е такива дреболии, които обаче със сигурност са повлияли на концентрацията на децата. Става въпрос за 112 ОУ в София. На другите места може да е била по-добре организацията.

# 152
  • Пловдив
Щерката седя до последно. Като излезе каза, че били много трудни задачите и че не се е представила добре. Каквото такова. Важно ми беше, че беше спокойна. В началото излизаше разревана.
На тях им дали листовете със задачите, но не съм ги погледнала.

# 153
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кога излизат резултатите?

# 154
След 30 май.

# 155
След 30. май са обявили МГ " Баба Тонка". Вероятно ще има училища, които ще готови по-рано.

# 156
А, мислех, че е еднакъв регламентът докрай.

# 157
10 работни дни е в регламента. Покрай матурите ще са доста ангажирани и по-рано едва ли ще излязат резултати, освен ако не е някой град много малко участници.

# 158
  • София
НВОто колко време продължава - 60 минути или 40 минути (учебен час)? И ще имат ли други часове по програмата за четвъртък и петък?

# 159
60 минути е. Нормални учебни дни са.

# 160
Черен химикал за нво-то, ни казаха на нас.
В 10ч почва, да ги заведем към 9.20. В 9.30 трябвало да са по стаите.
Следобед ще бъдели часовете..просто ги местят там.

# 161
# 162
Дидева, топло ти благодаря. Сутринта точно говорих с госпожата от занималнята, тя спомена инструктажа..аз попитах защо не го дадат по-рано на децата, а не в деня...и тя обясни че все изменят нещата.
Ето ти го даваш от мин.година, сега ще го прочетем с детето спокойно...Grinning
Благодаря ти много Hug

# 163
Тете, Дидева е дала инструктажа за тази година - учебна 2021/2022. И аз благодаря за това.

# 164
  • София
Нашата госпожа пожелала химикалът не само да е черен, но и изтриващ се 🤨🧐. Не й се искало да има драсканици. В този ред на мисли, това позволено ли е? Аз, например, веднага съзирам възможност за измама - детето заградило грешно, квесторът го коригира. Както и да е, не се борим за нищо с четвъртокласника, по-голям седмокласнически зор имам, та реших да й угодя и купих няколко изтриващи се химикалки.
Годината свърши, момичета, следващата седмица е празнична и изпитна. След това сме на зелено училище, след това са НВО-тата на 7 клас и - край. Очаква ни лятната ваканция ...После да му мислим! Никак не е лек 5-ти клас!

Общи условия

Активация на акаунт