Петокласници 2022/2023

• 32 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нашата учителка не обича да ни информира по принцип. Благодаря, че споделихте за черния химикал, за да не ни се наложи в нощта преди изпита да търсим.
Тъй като детето е първа смяна, сутринта в 8 часа си отива на училище с учебниците по програма за деня. Не знам после как ще решат кой час да не карат вместо НВОто. Инструктаж даже не знаех, че има. 🤔
Добре е, че са дали 60 минути за изпита - аз наблюдавам на моето дете не му стига времето за тестовете, които упражняват.

# 181
Чак миналият понеделник пратиха по детето заявления за догодина. Искат ги попълнени, по този повод беше и вчерашното напомнително обаждане от госпожата по занималня. Аз обаче имам въпроси по тези заявления...например иуч бел и математика задължителни ли са, има едно за спортни дейности волейбол- не знам и то по изцор ли е, или задълже, не знам какви паралелки ще има и ще се различават ли двете по нещо една от друга, как ще се влиза в тях..и т.н.
Никой не сметна за нужно да разясни тези неща.
Аз на свой ред ще предам заявленията след като получа подробности и имам яснота.

# 182
Аз пък съм много против точно тези заявления, за извънкласните, да се дават толкова рано, без опция за размисъл. Дадоха ни ги на родителската, трябваше да ги попълним веднага. Че откъде да знам детето на какъв акъл ще е през октомври? До средата на октомври сме си нагласили спортове, други занимания извън училище, само училищните се туткат.  А ако ни се случи нещо непредвидено? После що имат проблеми с дисциплината или родителски капризи....
Другете иуч са задължителни, вкл.това за волейбола, нищо че може да не искаш. Аз не попълних едното и на другия ден ме търсиха да го предам 😂

# 183
Да да..зорът им е голям...телефона ми намират веднага и звънят Joy
Интересни хора...нищо не обясняват, но искат подписани заявления.
Когато попиташ, се мръщят.
Странни хора, за мен..много странни...

Нито в групата, нито в школо, нито в сайта на у-щето има нещо.

# 184
  • София
Нищо не са искали да попълваме, хем скоро имаше и рс.

# 185
"Избираемите" май навсякъде са доброзорни - решават си какви ще бъдат и от нас се иска заявление. Проформа анкети пускаха по едно време, колкото да се оправдаят с "повечето това искат".

# 186
  • София
По 30 лв на дете за подарък на госпожата🤣🤣🤣❄️🤣

# 187
Нашите се "дърпат" за куверт от 15 лв. на дете. В заведение. Joy

# 188
Бре! Много евтино е. Ние събрахме по 20 лв. Вярно с аниматор и почерпка, но в парка, т.е. без заведение.

# 189

600 лв...какво ще се купува за толкова пари??

# 190
  • София
От къде да знам,щом разбера ще Ви кажа.
Днес ги снимаха за албума.

# 191

600 лв...какво ще се купува за толкова пари??

При нас е по 15 лв. за госпожа. 300 лв. на ваучери + букет, картичка.

# 192
Долу-горе и при нас толкова.
Но за вида на подаръците е орел-рак-щука. Едни са по-практични , други яко ги гони сантимента и дърпат към някакви безполезни неща..

# 193
  • София
Аз имам още едно дете, там събираме в ДГ за друга простотия. Тоя месец над 200 лв съм дала за това и онова.

# 194
  • Пловдив
Аз имам още едно дете, там събираме в ДГ за друга простотия. Тоя месец над 200 лв съм дала за това и онова.

Напълно те разбирам. Едното ми дете завършва 4-ти клас, другото ДГ...

Общи условия

Активация на акаунт