Петокласници 2022/2023

• 32 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
След Мид ние направо сме скръндзи Simple Smile При нас е 15 лв на дете за почерпка в заведение, госпожите ще са на свободна консумация и отделно по още 10-15 лв на дете за подаръци /3 госпожи са, ваучер за магазин за чанти ще е засега/.
Племенницата в София също събират по 30 лв на дете за госпожата. Ваучер от турист. агенция ще купуват.

Благодаря на Дидева за споделения инструктаж! В училище към момента такъв не е правен, то и време няма. Знаем само за черните химикали.
Освен имената си децата ще попълват ли друга информация по работите си /град, училище, номер в класа/? По пробните изпити от минали години, които им дават, се искат тези данни.

# 196
Няма да давам пари за подаръци.

За нво...днес са им дали лист-пропуск с номерата на залите  в които ще са.
Нагласих и уч.карта.
Сряда няма да учат.

# 197
  • sofia
След Мид ние направо сме скръндзи Simple Smile При нас е 15 лв на дете за почерпка в заведение, госпожите ще са на свободна консумация и отделно по още 10-15 лв на дете за подаръци /3 госпожи са, ваучер за магазин за чанти ще е засега/.
Племенницата в София също събират по 30 лв на дете за госпожата. Ваучер от турист. агенция ще купуват.

Благодаря на Дидева за споделения инструктаж! В училище към момента такъв не е правен, то и време няма. Знаем само за черните химикали.
Освен имената си децата ще попълват ли друга информация по работите си /град, училище, номер в класа/? По пробните изпити от минали години, които им дават, се искат тези данни.
Децата няма да попълват идентификационната бланка с имената си и входящия номер. Това ще го направят квесторите.

# 198
20лв за подарък на госпожата, 40лв за заведение на дете. 30лв за албум.
Ученическата карта е приготвена - надлежно изпрана от детето. 🤣 Добре, че няма да ни трябва.

# 199
В указанията пише да носят картата.
На практика не зтам как е, за пръв път ще ми е.

# 200
Teta 75, питах класната - каза че не трябва. Само служ.бележки.

# 201
  • София
Моят няма карта😂

# 202
  • Бургас
Моята девойка няма ни уч.карта, ни служебна бележка, ни входящ номер. Днес са разписвали някакви листи, които са останали при госпожата, но и тя не може да ми обясни какви. Каза, че вътре пишело код за проверка и номер на стая, в която е разпределена. Това ли е въпросната служебна бележка?

# 203
Да, това е.
Задържала ги е, за да не ги забравят, предполагам.

# 204
Нашият е на бюрото ѝ. Ще се постарая да не го забрави в деня.

# 205
  • ту тук, ту там
И нашите деца нямат лични карти. И бележници нямат. Черен химикал щели да им дадат от училище. Часове ще си имат преди и след самата матура.

# 206
Не мисля, че ще им трябват лични карти. Все пак се явяват в техните си училища. Госпожата им е писала в групата - черен химикал, молив, линия, транспортир.

# 207
Ако имаше изискване за ученическа лична карта, то щеше да присъства в инструктажите.

# 208
Аз там го четох, но може и лична да пишеше...имаше някаква карта мисля?

Във фейсбук групата го е написала класната, сега проверих...аз я нагласих, пък каквото такова...

# 209
За лична карта нищо не пише, но изрично е упоменала нашата учителка че е забранено ползването на триещи химикалки.

Общи условия

Активация на акаунт