Петокласници 2022/2023

• 32 790
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Леле, ако ви кажа, че на главата ми виси абитуриентски бал и две минали матури, не знам дали ще ми повярвате, че тия четвъртокласните НВО-та са ми нещо като контролно в клас, което рядко знам кога се случва... а са ми важни за предстоящи класирания. Тази седмица ни е наститена балове - 3 бр., НВО-та, репетиции и премиера и още едно представление. И всичко това за 5 дни.

# 211
Вярвам ти. Ако и на мен ми беше за 2 път, щях да знам как протича.
Аз искам да знам организацията, за задачите нито аз, нито детето се притесняваме.
Защото от лоша организация на едно състезание в чуждо училище синэт ми има неприятни изживявания. Не се притисняваше и тогова от задачати, а от това че не можеше да намери стаята в който е разпределен, с ответно после изхода - загубил се беше вътре  слязъл кэм басейна, вместо от другата страна където го чаках. Оправи се накрая, но му остана лош спомен. Не от зодачите, а от тия организац.неуредици.
За това държа сега да има яснота какво що ще се прави , за да не си притеснява от неизвестности разни.

Много ясно че който го е минавал това с друго дете, му е смешно и странно.
За мен е нормално да се интересувам.

# 212
  • Отвъд алеята зад шкафа
Vache, има е по-лош вариант - 12-ти и 7-ми клас в една година. С 4-класното НВО поне няма драми, децата успяват да се справят добре, а и с малки изключения, не трябва за нищо.
Моята чака с нетърпение да минат, защото последните 2 седмици доста пробни НВО направи.

# 213
Честит празник, момичета!
Хахаха, и на мен ми е второ четвъртокласно НВО, но при първото беше съвсем различно - той имаше 4 НВО-та, доста по-организиран и учещ от сестра си, която имам чувството, че вятър я вее на бял кон. Толкова е спокойна и не й пука - дай й само по улиците да ходи.
А аз след три години ще съм с 7-мо класно НВО и 12-то класни матури. Чудо!😒

# 214
  • Бургас
Аз искам да знам организацията, за задачите нито аз, нито детето се притесняваме.
+1
От Коледа насам всеки ден се правят тестове в помагала, разпечатани тестове, последните две седмици правят по два на ден, един в редовните часове и един за домашна, спряха им всякакви други часове, различни от БЕЛ и МАТ, вземат се междучасия, само и само да не ги изложат на матура, с която от първи клас стресират децата. Искаше се просто в едно изречение госпожата да ни каже "трябва да си носят служебната бележка, но аз предпочитам да я задържа направо при мен, за да няма забравили в деня на изпита". Не аз снощи да се чудя кое е бележката и къде е нашата, при това научавайки тук, че такава изобщо ни е нужна. Питах класната, отговорът беше: "С децата това е изговорено." Точка.

Ядосах се рано на хубавия ден Simple Smile Честит празник!

# 215
  • sofia
Моят младеж се е договорил с баща си, да му купи нещи си за нинтендото, ако изкара две 6-ци на НВО-то.
И аз като Ваче имам абитуриент, днес му е бала, и това + миналите матури още ме държат. За малкия въобще не съм притеснена, служебните бележки са в класната, писа че ще им ги даде в петък.
На 7 и 8 юни в два поредни дни ще чакам резултати от НВО и ДЗИ. Надявам се да имаме повод за почерпка.

# 216
Кога успяват да минат нормалните уроци при вас, след като отделят толкова време за тестове? Нашите си учат по програма, даже напоследък май по-често оставят да довършат някои неща в къщи и ги извеждат на двора да поиграят, като видят, че им куца концентрацията. Вече им замириса на лято и не ги свърта в стаята.

# 217
  • София
Честит празник! Heart

Много ясно че който го е минавал това с друго дете, му е смешно и странно.
За мен е нормално да се интересувам.
Не съм го казала, за да се заяждам Simple Smile Нито ми е смешно, нито ми е странно. Просто си споделих неволите с лудницата около нас. Нали за това са наборните теми Simple Smile

Vache, има е по-лош вариант - 12-ти и 7-ми клас в една година.
Дааа, това щеше да ни е направило непобедими с Мирта SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

Пишете за служебни бележки, на моята сигурно е в клас, защото тя не е ходила на училище вчера, а предната седмица бяха на Банско. Много доволни се върнаха, но им беше недостатъчно...

# 218
Нямам си и идея за какви бележки става дума. Сигурно са в класната им. Да се оправя с тях....хич не мога да се вълнувам. Като цяло моят подценява НВО-то. Лесно било, нямал грижи. Като решава вкъщи, после грешки от недоглеждане, недописване.....изобщооооо

# 219
Проблемът на задържаните бележки е, че там е кодът за проверка на резултатите. Тези бележки ако не стигнат до вас, ще чакате някой после да ви ги съобщи. На щерката им дадоха бележките, снимах си ги, и да не ги видя повече все тая.

# 220
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит празник, момичета!
Хахаха, и на мен ми е второ четвъртокласно НВО, но при първото беше съвсем различно - той имаше 4 НВО-та, доста по-организиран и учещ от сестра си, която имам чувството, че вятър я вее на бял кон. Толкова е спокойна и не й пука - дай й само по улиците да ходи.
А аз след три години ще съм с 7-мо класно НВО и 12-то класни матури. Чудо!😒

+ 1 след 3 години. Тогава вече ще е напечено.

На НВО- то често се губят лесни точки, най-вече на 1 модул. Една тук, една там, на елементарни въпроси. Не че детето не ги знае.

# 221
  • София
На НВО- то често се губят лесни точки, най-вече на 1 модул. Една тук, една там, на елементарни въпроси. Не че детето не ги знае.
Точно така е. Понякога е въпрос на концентрация на детето, а тя точно на тази възраст е много нестабилна.

# 222
Ние имаме бележките, но това е още една грижа- да не ги забравим в деня на НВО, да не се замотаят някъде по раниците.. та в тоя смисъл бих предпочела да ни ги дадат после за резултата директно. Колко сме различни..
Не напирам нищо да знам, ден като ден.

# 223
На нас кодовете, с които ще проверяваме резултати, ни ги раздадоха още в началото на месеца на родителската среща. На децата вчера са казали кой в коя стая ще бъде, по какъв начин ще са разположени чиновете и че трябва да си намерят мястото със залепено тяхното име. Нищо допълнително не трябва да носят.

# 224
  • София
Нямам бележки, няма ученическа карта, никой нищо не ми е предал за цвят на химикалки или претенции - ден като ден. Детето е спокойно, класната си е свършила работата явно.

Общи условия

Активация на акаунт