Петокласници 2022/2023

• 32 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и честит празник!
Синът ми е изгубил уч. си карта, не можело да се легитимира с паспорт в четвъртък. Издирвам по книжарниците, но никъде няма. Предложения?

# 226
В правилата за информационна сигурност и инструктажите за квестора и ученика не видях изискване за документ за самоличност Но ако има такова, паспортът ще свърши работа щом е допустим за НВО в седми и десети клас.

# 227
  • София
Честит празник, момичета!
Хахаха, и на мен ми е второ четвъртокласно НВО, но при първото беше съвсем различно - той имаше 4 НВО-та, доста по-организиран и учещ от сестра си, която имам чувството, че вятър я вее на бял кон. Толкова е спокойна и не й пука - дай й само по улиците да ходи.
А аз след три години ще съм с 7-мо класно НВО и 12-то класни матури. Чудо!😒
1:1 ситуацията и при нас 😀

# 228
  • Бургас
Успех на всички деца днес и утре! Да са спокойни и да се справят без проблем!

# 229
  • sofia
Моето момиченце не спа цяла нощ Sad

Успех на всички деца, нека имат късмет!

# 230
Моят пък едва стана:-)) децата приемат нашите тревоги лесно.

Да им върви леко днес , упражнявали са се достатъчно, за да влязат в една статистика.

# 231
  • Бургас
Моята девойка още спи сладко и грам не се е трогнала. В крайна сметка няма да е съвсем нормален учебен ден, както първо ни казаха, викат ги в 9:15. После постарому.

# 232
Хора, сутринта прочетох в групата ново 20..сега ги викат за 8ч.
А до снощи инфото в групата, и при устно питане беше направо за теста да ходят в 9.30ч.
4 години така я откарахме-с инфо в последната минута все Close
Едвам успях да му намажа една филия да закуси, че не знам кога ще имат ходене до лавката...бива ли така...ние се гласяхме в 9 да излезем..

Успех на дечицата.

# 233
  • Отвъд алеята зад шкафа
Успех днес на децата.

Моята си отиде на училище стандартно като всеки ден, от 8.30 часа. До онзи ден казваше как няма търпение вече да минават матурите, вчера изведнъж даде притеснен вид.

# 234
Добро утро!
Успех на всички дечица! Да са спокойни и да се справят отлично!
Моят син трябваше да е в училище както всеки ден - 7:50ч.

# 235
Добро утро. Нашите ги викат в 8:30. На външен вид е спокойна, но..
Успех на всички дечица!

# 236
Стискам палци на всички малки сладури, дано са спокойни и мине гладко Heart Exl Тъкмо ще видят, че няма страшно, и утре ще се притесняват по-малко.

Обещах на моя, че ще се черпим със сладолед след училище, рязко изчезна унилата физиономия и
се появи ентусиазъм да тръгваме натам Simple Smile

# 237
Моят си отиде за нормален учебен ден. Помрънках малко да внимава в условията, че лесните задачи ги греши най-много, ама......

Успех на всички и най-вече спокойствие.

Утре на БЕЛ щяло да има и съчинение по картинка.

# 238
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, БЕЛ не е ли днес, а утре мат?

# 239
Soul Free, утре е математиката, днес са на БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт