Жена ми никога не си иска секс

• 16 869
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
Мъж, който намира време за мрънкане, че нямало секс, и обмисля любовница, явно не е много зает в домакинството.
Зает е ... да си го премята из крачолите. Аман от неудачници. Щял да ощастливява Joy

# 16
На мен ми харесва мъжа да е инициативен , а не аз . И ти само за това си търсиш любовница , просто покажи повече желание кушъм нея , а не към друга .

# 17
А ти какво правиш за тази твоя жена, за да й покажеш, че все още е красива и я желаеш? Прекарвате ли време само двамата? Водиш ли я на хубави места? Помагаш ли й вкъщи без да се нагала да ти се моли? Защото на мъжа ролята отдавна не е само да носи парите вкъщи и жена ти не е задължително да е шесторъкия Шива. Говори с нея, питай я от какво има нужда и започни да й помагаш, а не само да стоиш и да се оплакваш.

# 18
  • СИ
Здравейте , като мъж ми е интересно и съм загрижен за отношенията със жена ми . След като се появиха децата преди 3 години , правим секс горе долу по 2 пъти на месец - все по моя инициатива . Във секса всичко е супер , старая се тя да се чувства добре и да е винаги задоволена .
Не намирам просто причина , поради която тя никога не взима инициативата , винаги ме чака аз да започна и това започва леко да ме дразни . Секса определено не ми стига ( и двамата сме на 31 години ) и съм решил да си намеря нещо като любовница за секс само - тъкмо гледам , че на много жени мъжете им не правели секс , поне ще ощастливя някого ..  . Вие какво бихте ме посъветвали , нормално ли е това нейно държание . Не вярвам , че всички жени по принцип са толкова пасивни и само чакат . Благодаря за отговорите .

Стандартно положение. Лошото е, че сте само на по 31 години, тоест много рано. Тук отговори няма да получиш. Само ще ти обяснят, че вината е в тебе.
Да, нейното държание е нормално. Жените са по-скоро пасивни. Приемаш го като факт. Не можеш да направиш кой знае какво по въпроса. Сега правите секс 2 пъти на месец. След няколко години ще стане по 1 път на месец. После през месец и така, докато стигнете по 2-3 пъти на година. Може и съвсем да спре.
Недей да правиш грешката да се мъчиш да променяш нещо и да търсиш отговори. Живей си живота и си гледайте децата. Вероятността да намериш свястна любовница е минимална. Ако все пак се оглеждаш, трябва да е омъжена. Така ще избегнеш допълнителни проблеми. Най-чисто е да търсиш платено. Като теглиш чертата, така излиза най-изгодно. Има омъжени или такива които си гледат сами децата. Тарифите не са високи. 20, 30, 40 лева.
Да, тук има и такива, които се оплакват от мъжете си, че не ги искали. Едва ли ще попаднеш на такава. Или ако попаднеш, не знаеш какво чудо ще ти дойде на главата.
Както казах, живей си живота. Работи повече и гледай да имаш повечко пари в джоба. Жените харесват това. Купи си хубава кола, поддържай се както трябва.
Не притискай жена си, нито я питай. Най-много да я озлобиш. Като не иска - не иска. И като не иска секс, не си мисли, че не те дебне и проверява дали случайно няма да зяпаш по чуждо.

# 19
  • София
Егоисте, гледаш да ощастливиш себе си, никой друг.

Нищо чудно жена ти да намира секса другаде.....

# 20
Повечето мъже за себе си не могат да изкарат , пък да носят вкъщи ..но жената всичко трябва да прави и да може ...

# 21
  • Банско
Защо не си говорите бе хора? Поговорете и ако трябва си намерете по един любовник/ца и двамата. Ако се обичате всичко, което може да запази брака и децата да не разберат, е позволено! Най- добре е всъщност платените жени. Плащаш и тя си мълчи и не те притеснява, пък после вкъщи само да си мил и добър на жените им стига.(поне на тези, които не са много сексуални). Другия варянт е детегледачка и чистачка и тогава жена ти ще има време за теб и няма да е уморена!

# 22
  • София
Конче, от случай до случай има разлика. Тези могат още да имат шанс да оправят счупеното, но трябва да разберат какво го е предизвикало. Вече ако не става, да търси изход. Но това са млада двойка с малки деца, не хора с отгледано потомство и 20+ годишна връзка. Различни са нещата. Пък и авторът още не е споделил той какво е неговото участие в семейството. Там може да е заровено ключето.

# 23
  • СИ
Защо не си говорите бе хора? Поговорете и ако трябва си намерете по един любовник/ца и двамата. Ако се обичате всичко, което може да запази брака и децата да не разберат, е позволено! Най- добре е всъщност платените жени. Плащаш и тя си мълчи и не те притеснява, пък после вкъщи само да си мил и добър на жените им стига.(поне на тези, които не са много сексуални). Другия варянт е детегледачка и чистачка и тогава жена ти ще има време за теб и няма да е уморена!

То ако ставаше с приказки... Ехе-е-е-е...!
Какви чистачки, какви гледачки? Жена му не ще секс. Ако не е умора, то ще я боли главата. Или корема. Или ще ѝ идва. Или нещо друго. Варианти всякакви, оправдания да искаш. Все ще се измисли нещо. Попаднал е на такава, която не иска. Тоест, то повечето са така. Както каза по-горе: Стига ѝ да е мил и добър и да носи някой лев, за да гледа децата. С друго не иска да се занимава.

# 24
  • София
Не знам какво четеш, но жена му иска секс, прави, харесва й, но не подема инициативата.

Хайде не проектирай всички върху умрелите ти сексуални отношения.

# 25
Как пък на нито един мъж не му направи впечатление как жените масово „се отказват“ от секса след като родят, особено когато децата им станат на по 2-3 години? И не се замислят защо е така, какво се случва в собствения им дом?
То вярно, че на чужд гръб и сто тояги са малко, ама не върви здрав, прав мъж да очаква от жена си и на работа да ходи, и пари да изкарва, и къща да върти, и деца да гледа, че и „златния“ си мъж в леглото да обслужва. Откъде толкова сили в по-слабата физически жена?
Ах, да, той помагал. Когато му кефне и от дъжд на вятър. На мъжете, които активно участват в домакинската работа и обгрижването на децата, жените им не бягат от секса.
Отпочиналата и наспана жена прави чудеса в леглото. Ако вашата не е от тях, значи нито е отпочинала, нито е наспана.
И да, ако няма баби подръка, няма нищо срамно да се потърси чужда помощ. Значи за любовница парите не ви се свидят, но за детегледачка и домашна помощница – да?
Пуста сопа неокастрена, както казваше баба ми...

# 26
Не намирам просто причина , поради която тя никога не взима инициативата , винаги ме чака аз да започна и това започва леко да ме дразни .

Ми какво ти пречи ти по-често да проявяваш инициатива??? Не пишеш, че ти отказва, пишеш, че не е инициативна. И къде му е проблемът?

# 27
  • СИ
Не знам какво четеш, но жена му иска секс, прави, харесва й, но не подема инициативата.

Хайде не проектирай всички върху умрелите ти сексуални отношения.

То от там се започва. След не повече от 5 години, без значение от инициативата, жена му и това няма да иска.
То няма и какво да се проектира. Стандартни положения. Просто го научаваш и разбираш с времето.

# 28
Вместо да питаш тук, седни и я попитай направо. Решете си проблема вкъщи, и ако след нормален и спокоен разговор не се разберете, тогава търси други решения за себе си.

# 29
  • Далечният изток
Тоест авторът, 31-годишен млад мъж, пожелава жена си 2 пъти в месеца?!

Общи условия

Активация на акаунт