Жена ми никога не си иска секс

• 16 871
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
  • Euskal Herria
Ее, ама той нали писа, че се стараел жена му да е доволна. И сега иска да ощастливи и други. Simple Smile

# 46
Той написа, че се старае жена му да е доволна, а не, че Е доволна Trollface Доволната от секса жена не го прави два пъти месечно и след кандърдисване.

# 47
Такива теми трябва да ги кръщават "Пишман станах, че питах". След още две странци на автора ще му е определен размера на члена, имотното състояние и IQ-то. Как не го разбират някои колеги, че влезеш ли тук с такова питане - трябва да си готов да настъпиш 20-30 женски мотики. А женските мотики имат желязо и от двете страни.

# 48
Ми да пита у форума за голф тогава?
Темата е пързалка.

# 49
Такова е естеството на всяка втора тема напоследък. Как пък хората не се уцелват? Не се ли познават отпреди, толкова ли се променят след брака?
В чуденка съм.😳

# 50
Как не го разбират някои колеги, че влезеш ли тук с такова питане...

Къде  видя питане? Simple Smile
Нищо не пита чеки..., ъ-ъ-ъ, човекът, ами е дошъл на лов за шаранки.
Ми, освен да му пожелаем наслука... Форумът е голям, нищо чудно и такива да се навъртат тук.

# 51
Може би жената е толкова много доволна, че и държи влага две седмици. Секс Джакпот направо.

# 52
  • Euskal Herria
Как не го разбират някои колеги, че влезеш ли тук с такова питане...

Къде  видя питане? Simple Smile
Ми, освен да му пожелаем наслука... Форумът е голям, нищо чудно и такива да се навъртат тук.
Има, има, даже и тема имаше пусната - от жената на рибаря + снимки на него и шаранката. И подробно разказана. После админите затриха темата. Жената повече не писа, а и рибарят се покри.

# 53
Такива теми трябва да ги кръщават "Пишман станах, че питах". След още две странци на автора ще му е определен размера на члена, имотното състояние и IQ-то. Как не го разбират някои колеги, че влезеш ли тук с такова питане - трябва да си готов да настъпиш 20-30 женски мотики. А женските мотики имат желязо и от двете страни.

Типична клик-бейт тема от току-що регистриран член, чието първо и единствено мнение е тема, повтаряща се 3 пъти седмично.
Силно подозирам, че тези теми се пускат от управляващите сайта с цел поддържане зависимостите у постоянното присъствие.
Коментарите обаче, макар и да се повтарят от урва на урва и от век на век, все пак стимулират дискусионния дух, а това е полезно отчасти.

Нарциса, не ви се удава смятането, вероятно сте силна в други области. Готвене 90 пъти месечно - че това моите прабаби - домакини и готвачки, с по 4-5-6 деца, каквито няма вече и няма да има - ами и те биха се изсмяли на подобни сметки.
Вече писах няколко пъти - тук се надценява прекалено домакинския труд. Стойността на даден труд се определя освен по резултата от него, и от познанията и усилията, необходими за извършването му.
И от други фактори, естествено, но нещо, което всеки може да свърши, не може да се цени кой-знае колко.

# 54

Или да си набере нарциси.

# 55
Джеймс, твоите баби може да са яли по-малко от три пъти дневно и да са премитали пръстения под със сламена метла, ама сме вече 2022ро лето Господне.

# 56
Ти спомена 3 пъти дневно готвене, а не хранене.

# 57
  • София
Всеки може да свърши, Джеймс, ама не го...
И затова смята, че е нещо, което не следва да се оценява...
Брилянтна логика!

# 58
Ето кой не е гледал малко дете, после що нямало сех Joy
На малко детенце се готви даже по пет пъти на ден, защото трябва да яде разнообразна храна, Джеймс. И после има да чистиш след него, и него самото омазано, даже понякога и стените, после да прибираш, да миеш, и тн. и тн. Ако са повече от едно се умножава по броя подрастващи. И по броя еденета дневно.

# 59
На вълка затова му е дебел врата, защото сам си върши работата.
Ако чакам жена да ми готви и чисти, да съм умрял от глад и мръсотия.
Друго чакам аз, не да ми прислужват.

Общи условия

Активация на акаунт