Жена ми никога не си иска секс

• 16 869
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • СИ
Тоест авторът, 31-годишен млад мъж, пожелава жена си 2 пъти в месеца?!

Пожелава колкото му пуснат.

# 31
Хи хи.
Авторе, ти уста нямаш ли? С тая жена говорите ли си? Общувате ли си?
Вместо да питаш непознати хора във форум, що не вземеш да питаш жена си.
Второ, пишеш, че тя не ти отказва секс.
Ми искай си по-често.

Имате две малки деца с които явно жена ти се занимава.
Ти в тая къща какво правиш?
Като на хотелче ли си или участваш в това домакинство и семейство.
Ако си като на хотелче, то жена ти е претоварена.
И тъй като си егоист, то и тя е изгубила интерес да те прави щастлив.
Скоро може и да почна да ти отказва и тя да си намери любовник.

И ти явно жена си не можеш да ощастливиш, пък какво остава за някоя друга.

# 32
Трябва да съм наистина супер смазана от умора, че да не искам секс.
Само казвам, пък мъжете както щете го разбирайте

# 33
  • СИ

Хи хи.
Авторе, ти уста нямаш ли? С тая жена говорите ли си? Общувате ли си?
Вместо да питаш непознати хора във форум, що не вземеш да питаш жена си. ...

То пък аз като питах, сякаш разбрах нещо. Пришки ми излязоха по езика. Как не въртях, какво ли не пробвах. Та почивки, та разходки... Нито е уморена жената, нито нещо ѝ липсва. Жилища имаме, отдавна сме забравили за заеми и с децата всичко е наред. И какво? Ми нищо... Просто така.

# 34
  • Далечният изток

Пожелава колкото му пуснат.
С други впечатления останах.
Да пробва 3-4-5 пъти следващия месец да видим дали ще му откаже... Поне веднъж седмично, то какво е това...?!

SeaHorse, твоята жена не иска, за разлика от неговата...

# 35

То пък аз като питах, сякаш разбрах нещо. Пришки ми излязоха по езика. Как не въртях, какво ли не пробвах. Та почивки, та разходки... Нито е уморена жената, нито нещо ѝ липсва. Жилища имаме, отдавна сме забравили за заеми и с децата всичко е наред. И какво? Ми нищо... Просто така.

Така като те чета какви ги пишеш в темата, а и по-други теми, ти не си от хората, които слушат и чуват.
Убедена съм, че ти е казала. Но ти си правил оглушки.
Но теб не те интересуват нейните проблеми. Ти си егоист, само от себе си се интересуваш.

# 36
Жените не са директни в изказа, понякога нещата са мъгляви и е трудно да се разбере какъв е проблема. Ако жената каже, че е уморена - мъжът отиви върши някакви работи в къщи ден-два и си мисли, че всичко е ОК и жената трябва да лети от щастие. Да, ама не винаги е така и когато пак не се получава, мъжът съвсем се обърква. Казва си - Ето помагам, пък тя пак е уморена. Понякога е натрупано напрежение, умора, притеснения, които не изчезват с една разходка примерно.
Ние сме с едно дете, аз работя, мъжът ми също. Много е трудно да се стиковаме, защото или той или аз сме уморени.

# 37
Аз също това прочетох. Не поема инициатива, каза авторът, а на него му е писнало той да поема инициативата, и то цели два пъти в месеца.
Моля?
Авторе, малко ти е рано на 31 да те мързи да ухажваш жена си, за да получиш секс.
Ако не ти се прави, не с любовница, даже и със секс робот няма да ти се получи. Секс роботът ще иска да го включиш в тока... да натиснеш копчето "старт"... отегчително.

# 38
Еййй уплашихте човека.. не писа повече Joy

# 39
Ние имаме детенце на почти същата възраст и правихме секс всеки ден...до скоро.Забременях и нещата не са както преди.Не съм надебеляла ,само на корем съм качила,но мислех ,че само заради това не ме харесва вече мъжа ми .Оказа се ,че е защото не можем да го правим по същият интензивен начин като преди и защото сменихме позите заради състоянието ми .Но нямаше как да разбера без да говорим.И не ми каза първият път,подпитвах няколко пъти накрая си го изля.Примирих се ,че още няколко месеца ще правим секс само през уикенда ,тъй като вече и аз самата нямам много желание вечер ,беше ми гадно ,че не си иска просто.Никога, обаче ,не съм помисляла за друг .Дори мисля ,че няма да ми е хубаво с друг мъж.Но явно ти не я обичаш достатъчно .Питай я тая жена какво има ,как се чувства.

# 40
Чудя се защо Авторът си мисли, че омъжената любовница, която най-вероятно си има вкъщи същия типаж, ще има голям мерак да се сдобие с още един проблем.

# 41
  • Далечният изток
Бе той на жена си борчлия....

# 42
Жените не са директни в изказа, понякога нещата са мъгляви и е трудно да се разбере какъв е проблема. Ако жената каже, че е уморена - мъжът отиви върши някакви работи в къщи ден-два и си мисли, че всичко е ОК и жената трябва да лети от щастие. Да, ама не винаги е така и когато пак не се получава, мъжът съвсем се обърква. Казва си - Ето помагам, пък тя пак е уморена. Понякога е натрупано напрежение, умора, притеснения, които не изчезват с една разходка примерно.
Ние сме с едно дете, аз работя, мъжът ми също. Много е трудно да се стиковаме, защото или той или аз сме уморени.

Забелязала  съм, че всъщност жените са по приказките, чувствата, разговорите.
А не мъжете.
Аз се чудя как може някой да се събере с човек с който няма комуникация и способност да се обсъждат текущи проблеми. Явно се играе на "чети ми мислите"
Ама това никой не го умее.
В случая мъжът /както и много други мъже/ не го интересува защо жената не иска секс. Причините не го вълнуват.
Той просто иска. Даже и да му се каже, думите все едно няма да ги е чул.
И грам няма да се замисли, че може в него да е проблема.
Мислят си, че щом веднъж тая женица е решила да живее с него и да сключи брак, му е длъжна вечно да го обича, да му дава, а той нищо да не прави,щото е нещо специално.

# 43
  • София
Авторът май е влязал само да си намери любовница Simple Smile

# 44
И ако се окаже, че е гола вода в леглото, много ми е любопитно коя любовница ще го изтърпи.
Хайде, жена му е ясно защо – семейство, деца имат... Ама чуждата жена надали е приритала за лош любовник. Тя такъв си има и вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт