НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 4

• 88 248
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • Сф
Правилно ли разбирам, че документи за изпита за 1ви клас се подават само онлайн? Не се налага да се ходи там?

# 181
Правилно ли разбирам, че документи за изпита за 1ви клас се подават само онлайн? Не се налага да се ходи там?
.   

Да. И аз така го чета. Ще подам утре и ще кажа до кой номер са стигнали

# 182
Да, подават се онлайн на специално създаден за целта имейл, подписани от двамата родители, сканирани и пратени. После те връщат мейл с номер на кандидата и IBAN, където да се плати таксата за изпита. Тук пише всичко:
http://www.nukk.org/bg/admission/

# 183
  • Сф
Мерси за потвърждението.
Да, и аз вчера там влязох да чета и се изненадах, бях с впечатление, че на място се ходи и кандидатства.

# 184
Може би след ковида е останало по този начин. Удобно е.
Аз исках да попитам за условията, доколкото разбирам не са написани на листа. На някои задачи имат ли примери? Деца са, колкото и да са подготвени има възможност да не разберат условието и при моето е проблем, че е свикнала да си ги чете.

# 185
  • Сф
Условия няма на листите. Децата могат да вдигат ръка и да питат, нямат право да им откажат да отговорят.

# 186
И аз с такова впечатление останах. Примери също няма, нали така?

# 187
  • Сф
Честно казано не знам за примери. Може и да имат, предполагам, че зависи от задачата

# 188
Вероятно да, понеже и назад четох за дечица, които не са разбрали условието, а всъщност задачите са ги решавали и са ги правили без грешка.

# 189
А сега падат ли се задачи за рисуване като предишни години?

# 190
  • Сф
Да, има мандала и рамки

# 191
Да, има мандала и рамки

Явно не се изразих добре. Мандалите и рамките ясно. Имам предвид като задачите да се нарисува бебе или слива или огледалната част на картина като вазата в азбуките

# 192
Момичета, днес подадохме документи и сме номер 220+

# 193
Винаги има вариант да се падне задача и с рисуване, както и такава, каквато няма в книжките като принцип.

# 194
  • Сф
Какво е това с бебето и сливата, нещо съм пропуснала?

Общи условия

Активация на акаунт