Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 337
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Официално съм мързелуващ слон Mr. Green по тоя повод ви черпя виртуално с кой каквото си хареса Joy Сега се чудя какво да правя, не е лесно и това Laughing

#Cussing out Е, немаш угодия! Ще правиш дупка в матрака, к'во!  Mr. Green
Ела у нас да перем и гладим, ако подивееш хептен....  Mr. Green

# 196
  • София
...Тази нощ, в подписа на една форумка открих следното култово нещо:

Таралежът е птица упорита - без да я ритнеш не излита!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

По тоя повод да допълня какво открих току що в един друг подпис:

Проблемът ми е в това да приведа в съответствие бурните си навици с нетния си приход.  Mr. Green

Цвета, като изгладиш у Ивонска, ела дома! Даже бих те подкупила с малко бира направо насам да идваш. Тамън гледам умно ютията и си викам- голям мерак беше да изгладя всичко, ама кръстът ми сега е като в оная реклама, дето дядо решил да си припомни детските години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 197
  • София; Дружбето
Официално съм мързелуващ слон Mr. Green по тоя повод ви черпя виртуално с кой каквото си хареса Joy Сега се чудя какво да правя, не е лесно и това Laughing

#Cussing out Е, немаш угодия! Ще правиш дупка в матрака, к'во!  Mr. Green
Ела у нас да перем и гладим, ако подивееш хептен....  Mr. Green
Като си получа официално болничния в понеделник може и това да стане Laughing
Ним е зат'ва чакам мама да дойде да глади Mr. Green

# 198
  • София
Може ли някой да ми пусне нещо на личния, че май имам проблем с пощата...

# 199
Здравейте!Макар,да не се включвам често за мен е голямо удоволствие да чета темите,които разисквате.
Тук също има училище за бременни,което от скоро посещавам и аз.Днес темата беше как да разпознаем изпускането от изтичането на водите.Лекторката обясни,че за разлика от изпускането,което е малко като количество,при изтичането на водите количеството се равнява на 1 чаша до 1 малка бутилка Кола.Не било препоръчително да се използват превръзки,за да може по-точно да се прецени какво е количеството изтекла течност.А също било добре цветът на бикините,които носим да не е черен,червен..,а бял за да  може по-лесно да определим цветът на течението.Ако течението има тъмно зелен цвят веднага трябвало да се обадим на гениколога си и да тръгнем към болницата.
Надявам се поне малко да съм ви била полезна с тази информация,както вие сте постоянно за мен.

# 200
Колко много сте изписали, направо не мога да ви изчета.
ejkajujka и аз без да искам попаднах на Савова. Ужасен сноб. Изкара ме с луксация на пъпната връв, ниско разположена плацента и куп простотии. Реши, че всеки момент ще прокървя и ще си загубя детето. Изобщо в 4 месец от нейния преглед излязох в шок и ужас. После ходих при двама лекари и те казаха, че проблем при мен няма. Янкова беше третие лекар който потвърди, че няма проблеми. Поне се пиша герой и реших да не си плащам за раждането, се моля със всички сили само нейната физиономия да не видя. Платих си абонамент при Янкова и тя изчезна за три месеца отпуска[smilie=smile3516.gif] И сега съм с ината, че повече излишни пари просто няма да дам, като дадох 200 лв и пак в женска консултация ме следят. Засега това съм решила де, има време. Кажете ми кой е решил да не си плаща за раждането и да отиде така. Само аз ли се правя на толкова смела Laughing

# 201
  • София
Ивонска, готова си! Пуснах ти.

# 202
  • София
Мерси, Нимски, ама верно имам проблем... Нищо не се получава... И от теб...

# 203
  • София
Ей, няма такова диване като моето, ви казвам! Вчера беше с главата надолу, днес на редовната консултация - с дупето надолу!!! Точно док казва - сега вече не може да се върти и аз и викам, а не може, вчера беше главично!!!  hahaha Joy Егати пумпала! Измериха го по-голям, отколкото във Фемина, ама според мен това са незначителни разлики. Главата си му хвърчи напред по размери и това е.  Laughing След 2 седмици сме пак на запис и преглед и това е, свърши се. няма повече, след това среща с бебо.

# 204
  • София; Дружбето
vechna lubov аз няма да си плащам, ще ходя при дежурния екип, пък каквото , такова

# 205
ЕЕЕ,вие много сте изписали,бре...

Аз ходих да платя сметките и се прибрах да доизгладя дрешките.Добре,че повечето дрешки са у мама,че ще ми се завие свят от гладене #Crazy

Аз да ви питам-на вас горещо ли ви е? На мен постоянно ми е много топло и винаги съм вир-вода.Днес даже гладих по потник и беше чисто мокър,а парното не е запалено.И като излезнах ми беше горещо и вкъщи горещо.... ooooh! А вечер не мога да си намеря място-много ми е криво и незнам какво ми е?? ThinkingНи леглана,ни седнала,ни права  newsm78 Има ми нещо ,но незнам какво.  newsm78

# 206
  • София; Дружбето
Ни леглана,ни седнала,ни права  newsm78 Има ми нещо ,но незнам какво.  newsm78
мхм, бременна си smile3534

# 207
mimi 81,и при мен е така.Все ми е топло и не ме свърта на едно място!!Уж нищо ми няма ,нищо не ме боли пък като полегна пред телевизора,после искам да стана,или трябва да правя нещо или пък нищо не ми се прави!!!
Тъй ли ще ги изкарам последните месеци ?!!Направо ще се побъркам!!! smile3511
Ох,добре,че му се вижда края!!!А после какво ни чака!!!!

# 208
  • София; Дружбето
 smile3514 smile3511 cry Появиха ми се две големи стрии  на корема. Мрън

# 209
  • Русе
А аз си мислех, че само на мен ми е топло! Така съм вече от месец. Проблеми със стоенето на едно място нямам, ама със спането - направо не е истина - нерекъснато се въртя и мъжът ми каза, че много хъркам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт