🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 9

• 57 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ахахаха как се стресна като колчето почна да пада... той пък какво се впечатлява... сякаш не е свикнал околните хора/ неща да припадат в негово присъствие Joy

# 631
Добро утроо!

Да заредим деня с настроение, усмивка и чашка ароматно кафе! CoffeeNature SunnyNature Sweat Drops

🆕  Излизат още снимки на Джан с фенове в Римини

Джан: „Как се казва леля ти?
- "Игнация"
Джан: "Чао Игнация, една целувка."
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456244794%2Fb7a … l_wall_-199343470

Скрит текст:

Приятен вторник,момичета!

# 632
Ох, около Джан пак е затишие, но не мога да се стърпя да не пусна това божество

# 633
Привет и от мен, момичета! Simple Smile

Джан вчера пусна продължение на тренировката си в Стори..
продължава с бокса, побойник-пъргавелко си е! Wink Hands Muscle Grinning

Снощи Бирсен писа за проектите на Дисни Hands V
Скрит текст:
Продължава подготовката за сериала "Ayten" за Disney Plus.
Новото местно съдържание, което ще бъде заснето за Disney Plus, което навлезе на турския пазар на 14 юни, е въпрос на любопитство… „Между света и мен“, който обединява Демет Йоздемир, Бугра Гюлсой и Хафсанур Санкактутан, ще бъде на излъчване в началото на септември, освен ако няма промяна в последния момент. Снимките на Avcı, който събира Пънар Дениз и Ураз Кайгълароглу, продължават. На снимачната площадка се появиха Timuçin Esen и Ebru Özkan'lı Gri, както и Nomen и Ru. Освен това, новите филми на Ata Demirer и Şahan Gökbakar, чиито снимки приключиха, ще се срещнат с публиката на платформата. Сериалът на Ататюрк с Арас Булут Ийнемли ще бъде на снимачната площадка тази седмица.

От друга страна се разбра, че е издаден нов допълнителен бюджет за Disney Plus Turkey поради броя на абонатите и ефекта, който създаде. Друго добро развитие е, че Disney Plus се готви да работи заедно, за да обедини местни и чуждестранни продукции.

Tims&B подготвя и проект, наречен „Ayten” за Disney. Umur Turagay ще режисира сериала, написан от Ethem Özışık, един от най-добрите турски сценаристи. Туба Бююкюстюн бе спомената за главната роля в проекта. Въпреки това, според твърдението, изречено зад кулисите, режисьорът Турагай е настоял да играе ролята на по-силен актьор. Накрая се споменава Езги Мола за ролята на Айтен.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/tuba-buyukustunun-adi-geciyordu-ama/7401/

И отново няма никакви новини за Ел Турко....
Може и да няма проблеми с проекта, защото Джан изглежда щастлив, доволен и с голяма усмивка на последните снимки и видеа от Римини, а и на вчерашната тренировка. Simple Smile Аз обаче се притеснявам от забавянето на началото на снимките на Ел Турко (може би повлияна и настроена по този начин, заради забавените снимки на Сандокан), но винаги има обективни причини за такива забавяния..
Разбира се, има го и това - не се знае доколко е достоверно първоначалното инфо, че снимките на Ел Турко ще започнат през юли. Hands V
За такъв голям проект е нормално да се подготвят по-дълго време, подготовка на филмови декори - сериала е исторически, а и сюжетът се развива в различни държави, това е много труден процес със сигурност.. Подготовката за физическата форма на Джан и развиването на специални умения, също е дълъг процес и не лесна и бърза задача. Виждаме това в тренировките на Джан.. и въпреки, че видимо вече има отлична физическа форма, той все още я подобрява, за да се появи в най-благоприятната светлина за своя герой. Не знаем и дали вече е събран екип, други актьори и актриси и т.н.. надявам се, че всичко е наред и всичко върви по план! Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

П.П. Днес поста ми е малко като мрънкане*, ама нали все чакам новини Simple Smile а и не съм от най-търпеливите! Grinning Днес още не се е появил и вече си мисля, че си стяга багажа на път за снимки..... Hands Ok Hand Joy

# 634
Ами и аз да помрънкам Grinning Почва да ме хваща нервата вече за този Ел Турко, а за Сандокан вече не смея и да мисля... добре, че заснеха Виолата, че иначе щях да ида лично да ги набия Grinning Егати чакането...

# 635
Добро утроо!

Илинден е! Честит празник! Flowers Rose
Нека Свети Илия благослови всеки, български дом!
Честито на всички именици с пожелания за здраве и щастие!

От снощи 🆕 🆕 🆕от Джан в ИГ
''Следваща спирка?“...коя ли е? Thinking

Скрит текст:

Приятна сряда!

# 636
Ето го Джано-Спортиста Hands Muscle появи се Wink

Обучението продължава! Nature Zap И тренировките стават все по-добри! Hands Ok Hand
Значи той все още е в Рим, така че публикацията от вчера 'Следваща спирка?“ е за уикенда, галиба.. Simple Smile

NEW| Can Yaman IG Post: ""
Италианските рагаци си примират от кеф, че си е сложил италианското знаме в поста.. Grinning Simple Smile
ИГ Джан: https://www.instagram.com/p/CgPLm1BASTP/
в ТТ: https://mobile.twitter.com/CanYamanMedia/status/1549763532828327939

С тази интензивност и какъвто е неуморен и решителен.. може да доживеем до деня, в който Джано ще спечели олимпийски медал по-скоро, отколкото да започне да снима Ел Турко-то...... Rolling Eyes Joy

# 637
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Търся, желаещ така да ме помлати малко с някоя топка, дано ми стане баклавата. Joy
Не е истина този човек на какво се подлага! Можем да сме сигурни, че няма да има дубльори в екшън сцените.

# 638
Джано има специфично обучение, какво ли не го видяхме да прави - бойни изкуства, бокс, скача, катери се, упражнения за гъвкавост, ловкост, пъргавина, баланс.. истински професионалист!! Hands Ok Hand Nature Star Със сигурност дубльори няма да му трябват, без значение какви ще са сцените в Ел Турко и в Сандокан, много е задобрял, много! Nature Fire Hands Muscle Hands Raised Hands
Даже в Турция *ще им се иска* да го ползват като дубльор/каскадьор.. там бойните сцени са под всякаква критика, направо са смешни.. Animal See No Evil Joy А да си кажем честно, Джан изобщо не е за Турция.. няма работа като за него там!! Sunglasses Wink Joy

# 639
Джано е номер 1, две мнения по тоя въпрос няма.

Турците, могат само да дишат праха от обувките му.

new IG post Tudors:"Всички погледи към вас при всеки повод! Открийте овърсайз комфорта сега!"
Много е хубав тука, беее.....просто ще припадна с кеф

# 640
Просто е СЪВЪРШЕН!

П.П. Зумнах го малко аз, защото не мога да му се нагледам на безбожно красивата физиономия.. People Eyes Heart Eyes : ))

# 641
Добро утро,момичета!

Благословено утро с благодарност,че сме се събудили живи и здрави
и можем да започнем деня с чаша кафе, хубави мисли и мечти.
CoffeeFlowers BlossomFlowers Four Leaf Clover

Nature StarBlue HeartNature Boom

IG Story на Джан

🆕 🆕 🆕
от canyamanmaniaofficial в #IG

Джан зад кадър от заснемането на рекламата  за Disney Plus

Приятен и спорен ден да имате!

# 642
Джан, пак се е покрил....къде ли

Ел Турко, не знам кога ще го видим, но очакваме на 14.09, тази наелектризираща химия на екрана

И неустоимия Франческо, разбира се Sunglasses Animal See No Evil

# 643
Здравейте,момичета!

Скрит текст:
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456244088%2F64309 … l_wall_-173526015

📸 НОВО| #CanYaman IG История
В Джан Яман за вечеря!

Имайте приятен макар и горещ ден!

# 644
Хай, хай, рагаци! Simple Smile

От Джано няма и следа вече два дена Simple Smile Къде е, що е.. никой не знае Rolling Eyes Simple Smile

Преди малко треньора Стефано публикува в ИГ си, част от последната тренировка на Зевса Hands Muscle
и я надписа така:
Цитат
„Мразех всяка минута тренировка, но си казах… страдай сега и живей остатъка от живота си като шампион“.
ПОЧТИ СТИГНАХМЕ.... @canyaman

-----------------------------

Днес част от екипа на Ay Yapim е в Рим Hands Ok Hand Nature Boom
Дали е свързано с Джан и Ел Турко....? Thinking
Сторито на Suzan Guverte:
https://twitter.com/Meche0410/status/1550438015532679168

А преди 5 дни е пуснала пост със заря от Будапеща, със следния надпис:
"Както каза Muslum Gurses, с гордост отварям предварителната продукция на нашата нова дигитална поредица, която ще наречем „беше трудно, но добре“...Budapest Hungary"
Поста със зарята: https://www.instagram.com/p/CgHB8iOgUIH/

Общи условия

Активация на акаунт