🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 9

• 57 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Скрил се е нещо Джан, ама я да си разходя комисар Франческо Демир

На 14.09 от 21.30 по Канал 5

# 646
Здравейте,момичета!

Приятна почивка в събота!

# 647
И Тудорс Италия си пуснаха Джан да им краси страницата Sunglasses Sunglasses

IG 📸Tudors Italia
Направете разлика с облеклата Tudors за новия сезон 🌟 Цялата лекота и комфорт на бялото за следващата ви любима риза.

# 648
Привет и от мен!

Това мълчание от Джано, може да означава само едно! Срещи с екипа на Ay Yapim! Hands Ok Hand
Ел Турко се зарежда.. Misc Hourglass Misc Bomb
Подготовката е в разгара си! Hands V

Сюзан Гуверте от екипа на Ay Yapim е споделила следното Стори:

"Хей, бляскави Тирели (световноизвестна компания за костюми),
готови ли сте за още един герой?"

Част от екипа на Ай Япим от вчера са в Рим. Simple Smile
Сега излезе наяве защо са там и какви ги вършат. Wink
Както очаквах, подготовката няма да е "джаста-праста", а ще е сериозна и мащабна работа, която изисква време и мн. пара.. само погледнете откъде ще са костюмите! Wink Hands Clap
Тази компания "Тирели", работи по създаването на костюми за много известни филми от 60 години.. и е спечелила амнайсет* (не можах да ги преброя) Оскара (за костюми)! Hands Ok Hand
За компанията: https://tirellicostumi.com/it/storia/storia_2

Аайде бакалъм! Flowers Four Leaf Clover
В очакване на повече подробности......
(ако излезе нещо ново ще допълвам..)

П.П. Щом са стигнали до костюмите, значи трябва да има актриса, която да мери роклетата.. Wink Joy
А пък Джано едва ли ще ни пусне фотки от пробната ... Rolling Eyes Wink Wink Joy

# 649
Грозде, тая, където мери рокли на сторито на Сюзан, да не е Хандето....

За протокола:TIRELLI COSTUMI е носител на 17 награди Оскар (сега ще очакаме 18)

# 650
Здравейте, момичета на Джан!

Грозде, тая, където мери рокли на сторито на Сюзан, да не е Хандето....

За протокола:TIRELLI COSTUMI е носител на 17 награди Оскар (сега ще очакаме 18)
    Джаки, не ме стряскай, че като чуя името на Хандето се изприщвам. На тази уж актриса трябва да й дадат да шие роклите на главната, но в никакъв случай не я искам до Джан. Ще ми развали удоволствието да гледам един прекрасник в Ел Турко.

# 651
Еми, сори за уплаха, ама мене трески ме тресат, че обикновено, това каквото най-малко искаш, това ти се пада Добре че, не съм те хванала по време на ядене, че щеше да се задавиш, при прочит на името на тази "неземна актриса"

# 652
Джаки Scream тьойбе, тьойбе.... Rolling Eyes Head Band
Откъде ти хрумна тази ехидна, лукава и злорада идея за "баш актрисата"?!? Joy

Скрит текст:
Някой знае ли, къде е Ханде тези дни? В Турция ли си е? Пускала ли е постове/снимки или сторита с видимо местонахождение?? Nerd  

Шедьовърът Джан Яман в средновековен костюм е в процес на създаване.. Nature Star Nature Fire Nature Fire
хайде да покажат поне малкоо! Hands Pray

# 653
Добро утро,момичета!

Неделно-прохладна утрин и чашка ароматно кафе.
Да ви е усмихнато и радостно през целия ден!
CoffeeYellow HeartFlowers Blossom

...

От Джан...явно е във Форте дей Марми,град в Италия, разположен в регион Тоскана, провинция Лука

✅ Изминаха 2 години от сътрудничеството между Джан Яман и марката Tudors

Приятна неделна почивка и се пазете от жегите!

# 654
Нашето момче, пак е малко на почивка извън Рим Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи, пак са го нападнали фенките, ама няма да качвам, защото на такива снимки с кофти светлина, хич не ми харесва как изглежда патрона, но пък ще кача една, много сладка Heart Eyes Heart

Нима има по-красиво лице от това?

# 655
Направо не знам как издържа да се снима всеки път с вскички.. даже се опитва и усмивки да вкарваа, евала за търпението.. Тамън ги гледах тези фотки и цъках с език как пак некви силиконови принцеси да го накачулили отгоре Grinning

# 656
Джано днес! Sunglasses Без коментар............... Nature Fire

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 19:32 от grozdence.

# 657
Ето и аз избрах, някои снимки от дневната сесия с фенки, на които Джан е готин, че тия вечерните са ужасни Joy Joy

Само не припадайте

# 658

"новина", която се тиражира от няколко дни е, че все пак Джан и Ханде ще участват в общ проект ( дали ще е "Ел Турко" или друг, засега не се съобщава ..)

# 659
А бе, ние го чакаме сериал да снима Джано, а той се снима с фенки и раздава автографи

П.П. А това за Хандето, отдавна не е новина. Мине, не мине ден и почват да я тиражират тъй наречената "новина"Joy Stuck Out Tongue Winking Eye...само си чешат езиците с тях и си дигат рейтинга тъй наречените "блогъри" Nerd Nerd

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 04:38 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт