Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Искам Камен да е финалист, дано не отпадне довечера.
От останалите съм за Виктория, симпатична ми е, сигурно съм единствената  Simple Smile

# 76
Потомствените готвачи не бяха ли на Елена родителите? На Виктория майка ѝ била сладкарка и тя се издъни с едни бухти.
Андрея не съм чула шефа да я представя като работила в ресторанти, че го прочетох тук. Според мен е любител и някой я е предложил или тя е кандидатствала за популярност и нищо друго. Дреме ѝ на сьомгата на нея, уж много искала черна куртка, финал, говори си колкото да каже нещо. Мен затова и не ме дразни, просто не я взимам сериозно.

Снощи най-накрая разбрахме, че Николай имал момиченце.

# 77
Снощи не успях да изгледам епизода.
За Валя гласувах. Избухва, не се владее, но според мен като готвач има опит и се справя.

# 78
  • София
Елена е потомственият готвач. Според мен има протекции, защото трябваше след снощния провал да я изгонят. Нищо не й се получи както трябва.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 18:55 от Andariel

# 79
  • София
Скоро очаквам и Ленчето да си покаже рогцата-затова я задържа шеф,въпреки провала.
В началото ми направи впечатление на синхроните-то само на тях я виждах-,че прави твърде арогантни коментари.Сега,знам че са й написали текст,но защо са го написали точно за нея и тя,ако не е ок,може да откаже да й вкарват думи в устата.
Ще съм страшно разочарована,ако довечера Кухнята остане само с един мъж...

# 80
  • Пловдив
След като червените спечелиха черни куртки, се надявам, че Андреа ще си тръгне тази вечер

# 81
Валентина може би е добър готвач, но със сприхавия си подмолен характер, и да става все каквото тя каже, няма дълго да се задържи в ресторантите, освен ако не отвори свой собствен.

# 82
  • Велико Търново
Някои комбинации звучат направо гадно, но каже ли шефа, че са фантастични, как да не му повярвам, ммхм...
Специално снощи комбинациите не са ги правили те, бяха им предварително зададени. Вероятно от Ангелов или поне с неговото знание. Те няма как да се отклоняват от тях. Ако имаш предвид самото съчетаване на наличните продукти в чинията - кой да е бланширан, кой сотиран, кой да присъства в соса, кой да е на пяна - да, това си е тяхно решение. Аз някои не мога да си представя как трябва да бъдат и на вкус даже, камо ли съчетани с другите. Маслина в темпура... пфффф...

# 83
Михалчев как с лекота нарязва тия огромни риби, направо ми събира очите

# 84
  • Пловдив
Нова тема имало... Simple Smile
Камен ли ще отпадне тая вечер?

# 85
  • Пловдив
Николай и Андреа голямо натягане показват

# 86
  • Другата България
Вече ми е ясно защо останаха Камен и Николай за тази вечер.
Само си представете как Мариела или Виктория биха направили нещо от това, което се прави в момента.
Мариела?
Но пък сега няма да спре да кряка и да дава акъл все едно досега само такива манджи е....сервирала.....

# 87
  • Бургас
За Виктория гласувах, приятна ми е. Жал ми стана за шеф Михалчев. От телевизия в телевизия, където има място, работа. И не може да изрази себе си свободно, а виждам че има необходимост да се изразява и изжиаява чрез външния си вид.
И ми се преядоха всичките тея раоти дето ги прави 🤪
Ох, ма Андрейкеее, несериозна и лигава!

# 88
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Днес, отново все едно гледах Мастър Шеф. Много ми липсват тримата, голям тандем са тая вечер Михалчев и Ангелов. На Виктор му идва отвътре ролята на съдия, като бг Рамзи не става. И аз мисля, че ако бяха оставили Мариела и Виктория и мастър класа и продуктите щяха да отидат на фира. Николай тази вечер ме дразни повече и от Андреа. Твърдо съм за Камен.

# 89
Това броене от 10 до 1, “ръцете горе, крачка назад” ми напомнят друго предаване, хахаха

Общи условия

Активация на акаунт