Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Hell's Kitchen (29.04.2022)
Сезон 4 Епизод 28

код
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10609/videos/28153.smil/playlist.m3u8 
Код:
https://rb.gy/shcwt1 

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 04:31 от Mari_Mar

# 61
  • На брега на реката
Мисля, че Андреа ще си тръгне, защото на финала, когато казваше за напускането, погледа му беше надолу. Нито Камен, нито Николай, са толкова ниски, че да снижи поглед! Дано!
Аз съм за Камен! Изпълнителен, старателен, незлоблив и се справя повече от добре!

А Мариела, защо тича и се държи като клоун?

# 62
  • София
Валентина може да е истеричка, но от жените в момента тя е човекът, който може да е претендент, защото може да готви. Останалите, дори потомствената малка готвачка Елена все още не могат да я стигнат. От мъжете и двамата имат шансове.
Мариела я държат заради инфантилното поведение в ролята на смешната аматьорка. Виктория заради подмазването  - тя само това прави - и типажът на дебеланката.

# 63
Ох, някак искам всичките да си ходят.... Камен може би ми е фаворит. Останалите са дъно.
А за пипането с ръце ние реално виждаме монтаж. Тя може и да си е измила ръцете. Само Янита съм я виждала да е с ръкавици. Всички дори и месото го обръщат с ръце на скарата, не показват да си мият ръцете, което не означава, ме не го правят.

# 64
Сега най- нормалното нещо за този сезон ще е Камен да остане без куртка. 😁😁

# 65
Смятам, че Андреа трябва да си тръне от тримата останали. Камен ми харесва все повече.
Повечето останаха за шоуто, не заради уменията си. Жалко.

Относно ръкавиците - предпочитам голи ръце, така съм сигурна, че поне от време на време се мият. Надянат ли ръкавиците пипат всичко с тях.

# 66
Благодаря за темата, Мери. 💖
И аз мисля, че Валя трябва да е финалист.
Андрея да си ходи! Не мога да я тъпрпя.
Даже Мариела не ме дразни толкова.

# 67
Гласувах за Николай, макар че ми е по-вероятно Валентина да спечели.
Елена според мене сама си сложи спирачка за финала заради липсата на смелост да избере по-трудния протеин. Шефът обича смелите, не тези, които играят на сигурно. 😉
Андреа вероятно си тръгва днес.

# 68
  • София
...
Елена според мене сама си сложи спирачка за финала заради липсата на смелост да избере по-трудния протеин. Шефът обича смелите, не тези, които играят на сигурно. 😉
....
Елена няма от къде да знае кой протеин къде се стои. Ангелов само ѝ каза какви са.

# 69
  • Пловдив
Подсказа й, че на втори ред е нещо по-разпространено

# 70
  • Другата България
Гласувах за Николай, макар че ми е по-вероятно Валентина да спечели.
Андреа вероятно си тръгва днес.
Същото си помислих и аз, когато ги погледна и ѝ намекна и за двата - труден и лесен. И тя избра лесния, после просто беше сигурно, че ще се е "издънила". Blush

# 71
Залагам на женски финал. Топ 3 да са жени.

# 72
Ужасни бълвочи и грозни чинии, на фона на участниците от предишни сезони стигали този етап, тези са най-некадърния и скапан каст. Дори с любителите не могат да се мерят. Някои комбинации звучат направо гадно, но каже ли шефа, че са фантастични, как да не му повярвам, ммхм...
За първи път не искам да има победител в това шоу. Ако може да ги разпуснат с някакво обезщетение и по домовете.

# 73
  • Sunshine state
Гласувах за Валентина.
Иска ми се Андреа да отпадне днес. 😝

# 74
  • гр.Пловдив
Ужасни бълвочи и грозни чинии, на фона на участниците от предишни сезони стигали този етап, тези са най-некадърния и скапан каст. Дори с любителите не могат да се мерят. Някои комбинации звучат направо гадно, но каже ли шефа, че са фантастични, как да не му повярвам, ммхм...
За първи път не искам да има победител в това шоу. Ако може да ги разпуснат с някакво обезщетение и по домовете.

Аааа, как да не могат да се мерят с любителите!? Я,Виктория как реве от гордост и кеф, че й били дали куртка и че е гордостта на потомствени готвачи Smiling Imp

Камен и Андреа поне си мълчат и нямат такова самочувствие до небето.., мен Андреа не ме дразни, нашите квачки са по-големи лигочи..

Общи условия

Активация на акаунт