Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Който и да спечели, ще е загуба за всички - според мен.

# 646
  • София
Ами според мен трябва да спечели Валентина.
Виктория примерно с нейните умения е без комент, още помня толумбите и Stuck Out Tongue Winking Eye
Николай с едната гола амбиция е далече от шеф кухня. А Елена е много бавна, направо да ти призлее докато се натутка.
Камен има умения, ама е такъв добряк...

# 647
  • София
Ама защо си дърпате косите 🤣? Този каст не си заслужава.
Валя не е добър професионалист. Професионализма е сбор от качества, включително социални умения, лидерство и още. Не е само готвенето, но и другите ги нямат.

# 648
  • IC 1101,Abell 2029
Валентина дори да е най-добрият готвач в сезона,а тя според мен не е,аз пак не бих й дал наградата.Този който е първи,освен всичко друго трябва да бъде що годе свестен човек.Ако не е такъв това би било удар върху имиджа на шоуто,а оттам върху рейтинга му.В този ред на мисли ако оставим настрана другите неща аз няма как да нарека свестен някой който да обижда колеги с такива грозни епитети при това в национален ефир.Валентина и Николай са от един дол дренки,направо са си дупе и гащи.Разликата е само в това че той не е чак такъв простак като нея,а тя не е чак толкова нагла като него.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 00:29 от alex_bg

# 649
То защото в тези предавания победителите са от свестни по-свестни...

# 650
  • IC 1101,Abell 2029
Що,какво им беше на Дани Спартак и Чилева.А Реджеп някой да е чул да обижда или пък да играе мръсно.

# 651
  • София
Правим някаква класация и предпочитания според хората, които са налични в предаването. Каквото предлагат - това класираме и обсъждаме.

# 652
  • София
Да, в предишните сезони имаше наистина добри. И претендентите бяха добри. В сегашния, участниците ми приличат повече на тези от Кошмари в кухнята.

# 653
  • Sunshine state
А Реджеп някой да е чул да обижда или пък да играе мръсно.
Точно пък Реджеп за малко само дето до бой не стигна с вдин от участниците и не играеше особено чисто..

# 654
Факт, че този сезон удариха дъното с каст. Некадърни, но за сметка на това некултурни. То не бяха викове, то не бяха крясъци и обиди на развален български. Не съм убедена кой искам да спечели, за мен всичките не стават. Може би Елена и Камен - готвят добре и не истерясват на всяка резервация.

# 655
Не, че нещо, но свиквайте, по-зле ще става...

# 656
Едно и също се повтаря до откат. Лош кастинг, посредствени готвачи, невъзпитани и т.н
И това е всеки Сезон.
За предния бяха същите коментари.
Типажите са едни и същи- любимката на шефа, наглият тип, инфантилното момиче, драма куин...
Този Сезон не прави изключение. Явно, предаването си върви по отъпканите коловози и по сценария на Тупарев.
Дали се харесва или не?
По-скоро мисля, че да.
Темата върви, епизодите се следят и коментират, значи има интерес към шоуто.
А това е целта на продуцентите. Представям си каква тишина щеше да настъпи, ако всички участници бяха като Димитър. Помните ли го?
Тогава, пък, всеки коментар щеше да е ''Лош каст, много скучни участници''.
Скрит текст:
Ако участниците са некултурни, какво да кажем за шеф Ангелов?
Една от репликите му  бе ''Какви са тия използвани дамски превръзки беее?"

# 657
Е, то че се гледа и със сигурност има висок рейтинг не може да се отрече. Обаче съм убедена, че може би 1/3 от зрителите са хора, които просто гледат Нова и каквото и да им пуснат… то си върви там 😆
Иначе силно се съмнявам да има привлечени особено много нови зрители, които са започнали да гледат шоуто специално, за да видят Андреа без сутиен,  перчема на Николай, псувните на участниците и т.н.
Който го гледа- гледа. С тях или без тях. Но поне по лични наблюдения май много повече хора се отказват от шоуто, заради подобни неща, отколкото нови зрители да се привлекат. Не знам. А че ще се гледа каквито и участници да наврат вътре е ясно. Че голяма част от нас зрителите вечно ще мрънкаме и нещо няма да ни допада също е ясно. 😆

# 658
  • София
Реджеп не играеше много честно, спомням си, че го изловиха с пищов на една резервация. Но не е обиждал. Чилева не се спираше, завираше се при всеки да помага и дава акъл, но никога не е обиждала и псувала. Дани Спартак няма и какво да го обсъждаме. Тази година са кой от кой по-големи простаци. За това си мисля, че Елена ще спечели. Тя е най-малкото зло.

# 659
Все по-рядко ще гледаме стойностни участници.
Тези, които са съгласни да им се крещи, да им слагат храна по главата и в джобовете, явно, не са участниците, които искаме на екран.
''...За радост на телевизията, склонните да бъдат обиждани пред камера не са свършили...''
https://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3ZWJjYWZlL … tc2c0NDcyOTczNg==
И нещо по-забавно
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/georgi-veche-e-zhorzh- … svinski-ushi.html

Общи условия

Активация на акаунт