Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е, то че се гледа и със сигурност има висок рейтинг не може да се отрече. Обаче съм убедена, че може би 1/3 от зрителите са хора, които просто гледат Нова и каквото и да им пуснат… то си върви там 😆
Иначе силно се съмнявам да има привлечени особено много нови зрители, които са започнали да гледат шоуто специално, за да видят Андреа без сутиен,  перчема на Николай, псувните на участниците и т.н.
Който го гледа- гледа. С тях или без тях. Но поне по лични наблюдения май много повече хора се отказват от шоуто, заради подобни неща, отколкото нови зрители да се привлекат. Не знам. А че ще се гледа каквито и участници да наврат вътре е ясно. Че голяма част от нас зрителите вечно ще мрънкаме и нещо няма да ни допада също е ясно. 😆
Моя милост. Simple Smile А иначе ,че ще става по-зле, ще става, защото скандала продава.

# 661
Аз гледам, защото харесвам предаването по принцип. Не харесвам този сезон, не си спомням предишните да бяха такива. Имах си любимци, сега нямам нито един.
Ако не бях фен на предаването, да съм спряла да гледам. На моменти не се издържа.
Сеира продава наистина, но този път пресолиха манджата. Надявам се да направят по-добър кастинг в следващия сезон. Ако е като този, не знам дали бих дала още един шанс, а съм заклет фен на Хелс китчън. Confused

# 662
  • Русе
Аз гледам, защото харесвам предаването по принцип. Не харесвам този сезон, не си спомням предишните да бяха такива. Имах си любимци, сега нямам нито един.

И аз нямам фаворит в този сезон. Донякъде харесвах Емил и Калоян, които си тръгнаха отдавна.
Знам, че със сигурност не искам Виктория или Николай за победител. И двамата са ми много противни - едната злобна, другият - подмолен.

# 663
Признавам си, че го гледам този сезон точно защото тв - то е основно на Нова, а и в почивните дни няма нищо друго за гледане.
Макар, че съм свела гледането на телевизия до минимум.
И понякога ми е само фон, вечер предимно.
Така спрях да следя сериозно много сериали и даже за първи път не гледам и един за друг.
А то ми беше позитивно. Едно от малкото позитивни.

# 664
  • Бургас
Извинявам се, каква беше тая лилава напитка дето се получи? Виолетка нещо? Много вкусно изглеждаше!

# 665
Валя как и изчезна самодоволната усмивка, като хвалят Николай 😂

# 666
  • София
Това дето го направи Николай изисква технологично време, как успя за 45 минути.

# 667
  • Бургас
Ми аз мисля, че им дават повече време, пък по телевизията уж, че някакви минути само.

# 668
е Николай печели много ясно!

# 669
  • Другата България
Валентина....физиономиите ѝ са .....
А Николай......няма такъв антиучастник евър......

# 670
Хайде второ място за Виктория като й знае толкова устата.
Николай ако беше мъж на място, щеше да избере Валя - като човек, с когото се съревновава до последно.

# 671
  • Другата България
Николай и мъж на място?
Бляк!
Той усеща конкуренцията у Елена и затова е тази злоба към нея, за мъж такива клюкарски изпълнения, тази арогантност, тази злоба, самоувереност, самохвалство....брутално противен, брутално! Дори и да може да готви, ще го цитирам - това, само това не е достатъчно!

# 672
Поне Валя си призна, че е гъска 😂

# 673
  • Бургас
И как запомнят какво им е продикиувал, и как се разбират кой какво да прави и толкова много храна за толкова кратко време?
Валентина лижи гъжи 😄

# 674
Изобщо не е сложно с поръчките.
Все едно да ти поръчат три кафета- едно дълго, едно късо, едно нес. Отделно сокчета за децата, примерно.
Навик. И мерак за работа.

Общи условия

Активация на акаунт