Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 18

• 69 238
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
Не ги приготвят в Детокс център препаратите, моите идваха от Германия.

# 181
А бихте ли споделили малко повече опит? По-добре ли се чувствате от тях?

Не ги приготвят в Детокс център препаратите, моите идваха от Германия.

# 182
Да, от години се лекувам там.Докато традиционните лекари вдигат тамене и казват, че
нищо ми няма, д-р Тошков успява да ме вдига на крака.

# 183
  • тук-там
ДХЗ, би ли споделила с какво се пребори с този вид терапия?

# 184
Да, от години се лекувам там.Докато традиционните лекари вдигат тамене и казват, че
А дали е удобно да споделиш на каква стойност излиза лечението там? Може и на лично съобщение.

# 185
  • Бургас
А дали е удобно да споделиш на каква стойност излиза лечението там? Може и на лично съобщение.

Ако може и на мен, и на мен ми се иска да отида там, още повече ,че имаме в града/учудващо как имаме нещо такова/.

# 186
И аз се интересувам от всичко по темата. Предполагам и на други дами би им била полезна такава информация. Simple Smile

# 187
Ами то са били различни проблеми.Първо имах една екзема от дете, около 30-та си годишнинаи след раждането на голямото дете, качвах колограми постоянно.Свалях ги и после пак наново.След лечение при него(тест за алергия към храни, ти Б) плюс биорезонансно изследване,процедури и диета,добавки, свалих 17кг за около 18м. и ексемата изчезна.Оттогава държа едни и същи килограми, а минаха 11г..Мъжът ми също лекува там проблем с алергии, храносмилателен тракт.
От няколко години следим хормони, витамини и минерали, след като около 40-те започнах да имам акне, увеличено окосмяване, косопад.Оттам открихме проблем с вит Д, Б, с хормоните в един момент, с щитовидната жлеза.
Оттогава периодично се следя.Имах два твжки момента през последните 2г., бях в тотална дупка и неговото лечение ме вдигна на крака.Пак беше свързано с двфицити.
Правила съм биорезонанс, колонхидротерапия, масажи, кинезитерапия, плюс добавки.
За цени не мога да говоря, вече не помня,но не е евтино, за съжаление.
Биоидентичния ми хормон последния  е 160лв. ако добре помня, примерно.
Работата е там, че холистичните лекари гледат целия организъм, а не на парче, както останалите.Оттам и добрите резултати, постигнати с повече натурални средства под формата на добавки, диета, не с медикаменти.
Д-р Тошков е този, който ми е казвал, че не бива да приемам никакви добавки, касаещи хормоните, без кръвни тестове.
Та така…За съжаление такива лекари са малко в Бг и недостъпни финансово за много хора.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 16:53 от ДХ3

# 188
Ами добре съм в момента, но аз пия и витамини, защото се оказа, че имам дефицит. Ходих на прегледи и изследвания и по всяка вероятност вдигам кръвно хормонално, защото сърцето ми е ок. Може би и това, че имам някаква яснота, ме успокоява.

# 189
  • София
Ами добре съм в момента, но аз пия и витамини, защото се оказа, че имам дефицит. Ходих на прегледи и изследвания и по всяка вероятност вдигам кръвно хормонално, защото сърцето ми е ок. Може би и това, че имам някаква яснота, ме успокоява.

А със щитовидната жлеза как сте? Да не идва тревожността и кръвното от там?

# 190
Също може да е от дефицит на Б12. Аз също пих Седатиф ПС и какво ли още не - валериан, cbd, но нищо не помагаше... дори вече се замислях за тежка артилерия (за щастие навреме се вразумих). Като почнах витамин Б12  след няколко дни почнах да усещам значително подобрение. Пих го около месец и вече от толкова го спрях, засега всичко е точно.

А със щитовидната жлеза как сте? Да не идва тревожността и кръвното от там?

# 191
Добре съм с щитовидната и нея изследвахме. Затова написах, че по метода на изключването най- вероятно от хормоните вдигам кръвно, защото засякохме, че точно преди цикъл се вдига. Дойде ли ми, се нормализира. Да, Б12 е нисък и ще слагам инжекции 1 месец. Въобще следвам схема, която гинеколог ми предписа

# 192
Аз съм с адски вълни от няколко дена. На зъболекар бях днес. Работи климатик, хладно в кабинета, в един момент усещам как ме облива, цялото ми лице се омокря, корените на косата - водя, бузата плувва.... А тя ме пита милата : добре ли сте... Ами не, не съм добре, ама й казвам-от възрастта е... И - дайте ми една салфетка да се избърша.

# 193
Болки в стави/мускули/сухожилия дали може да се дължат на пременото?

# 194
  • София
Аз уикенда и до вторник се потих яко. В петък към края на работния ден се изнервих леко и до 18 целият ми гръб беше мокър.

Общи условия

Активация на акаунт