Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 18

• 69 183
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря!Ще я махна после снимката.Да сме живи и здрави след още 10г. пак ще ви показвам докъде съм я докарала😄

# 616
Обадиха ми се за вълните  и вторник съм на интервю. Аз нали ви казвам че съм само за там. Викам на мацката - чаках още вчера да ми звъннете. Тя се смее че вчера бил празник на града и неработен ден за някои. Както и да е... Ще видим дали ще ме харесат. Не приемат хора с проблемни бъбреци, черен дроб и щитовидна. Аз, по последните изследвания от май, съм ок с тези неща. Щели да ни дават нещо за пиене, което не е хормони. Казвам че за мен е ок, защото в противен случай ще откажа.

Дхз изглеждаш страхотно! Но ако трябва да съм откровена, ако те бях срещнала когато съм на 20 г., в период  като на снимката ти когато си  на 20 щях да те нарека сочна. Осъзнавам, че имах някакво странно виждане за красиво дълги години - и то беше кльощавото. Затова и се харесвах кльощава. А ти си екстра и си късметлийка, че качваш равномерно. Завиждам ти благородно.... и не чак толкова благородно Joy

_re_ge, благодаря, че сподели! Впечатлена съм, че толкова години вече се храниш един път на ден. Аз не бих могла.

Имам страшна воля. Неполезна за мен самата на моменти. Заради този режим на хранене съм тотално индеферентна към храната, което не е добре.

# 617
оооо, сочна съм била винаги, затова казах, че в този ми живот нямам мечтаната фигура.Мъжът ми обича слаби жени- аз обратната Simple Smile)За тези 10кг написах, че не се трупнаха просто някъде, а навсякъде, което просто ме направи сочна, спрямо предната ми сочност😄
Но ,както казах, се убедих, че мъжете много обичат такива като мен пухкави Simple Smile)
Чувствам се добре в кожата си.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 19:38 от ДХ3

# 618
Моята представа за сочна е съвсем различна.
Не си сочна, много си си добре!
Но ако след още 10г тази пола ти става, моля те, не ни го споделяй Bowtie

# 619
Моята представа за сочна е съвсем различна.
Не си сочна, много си си добре!
Но ако след още 10г тази пола ти става, моля те, не ни го споделяй Bowtie
🤣🤣🤣❤

# 620
  • тук-там
Благодаря!Ще я махна после снимката.Да сме живи и здрави след още 10г. пак ще ви показвам докъде съм я докарала😄
Аз не виждам нито колограм разлика. Поздравления!

# 621
оооо, сочна съм била винаги, затова казах, че в този ми живот нямам мечтаната фигура.Мъжът ми обича слаби жени- аз обратната Simple Smile)За тези 10кг написах, че не се трупнаха просто някъде, а навсякъде, което просто ме направи сочна, спрямо предната ми сочност😄
Но ,както казах, се убедих, че мъжете много обичат такива като мен пухкави Simple Smile)
Чувствам се добре в кожата си.

Ако това е сочно, приемам, че го казва анорексичка /в кръга на шегата, разбира се/. Моят мъж винаги е казвал, че никой нормален мъж не харесва слаби жени. Само дизайнерите гейове налагали тази извратена представа. Надявам се никой тук да не се обиди, но това са думи на моя мъж. Аз имам бутчета и дупе и той казва, че на него точно това му харесва и да не пипам нищо - хахаха. Преди няколко години гинекологът ми беше казал, че съм естрогенен тип, вероятно визирайки точно заформените бедра и дупе.

# 622
Ох, моят път напоследък мрънка, че съм само кокали вече. Аз харесвам слаби жени, но осъзнавам, че на нашата възраст кльощавината е минус.
А аз след почти 11 месеца пауза, съм отново с цикъл, вече 3-ти редовен. Дали няма нещо в това за ваксината? Малко след нея ми спря.

# 623
Аз нямах цикъл 11 месеца. После 2 последователни ми дойде. Сега 3 месец пак нямам.
На 45 години съм.
Предвидила съм посещение при АГ .
Имам вълни, поносими.
Искам да не го мисля, но не се получава.
С редовни тренировки и ограничаване на храна потдържам  форма и тонус.

# 624
  • тук-там
Млада ми се струваш. До сега би следвало да си посетила док!

# 625
Посещавала  съм.
Този процес при мен е от 3 години.
На всеки 6 месеца съм в кабинета. Вдигат ръце и ме успокояват, че ще е така. Не съм изследвала само половите хормони, казаха ми, че само ще потвърдят настъпването на менопауза. Щитовидна е ок, кръвни също.
Тях си ги следя.
И аз мисля, че съм млада за тези процеси, но съм безсилна.

# 626
  • София-Младост
При всеки е различно. Аз бях на 40, когато МЦ ми прескочи месец. Няколки години бях на примолут нор, след изследваноя и от няколко години съм така. 1година без, после много лек цикъл з а1-2 седмици. Нито ги мисля, нито се притеснявам.
Това с вълните не е моето, но както казаха и това ще  мине... Дано!

# 627
Здравейте всички тук Simple Smile Искам да попитам случвало ли се е на някой да е без цикъл почти 2 години и да се появи пак, съвсем нормален, ей така от нищото? За протокола на 50 съм. Преди 6 - 7 години започна да ми прескача веднъж годишно, после два пъти, после 3 месеца има - 3 няма и така. Ходих на преглед и ме прати на кюртаж, но мисля да отида за още едно мнение след като ми спре цикъла.

# 628
В такива случаи докторите казват, че това не е цикъл. Жената в моята болнична стая беше със сходен случай и се оказаха полипи в матката. Видяха ги по време на кюретажа.

# 629
  • София
leila li, цикълът се смята за приключен, ако в продължение на пълна календарна година не си имала никакво кървене, дори минимално, или зацапване. Моят също вече прескача много - тази година съм имала две зацапвания за по няколко дни, но ги водят нормален цикъл. Просто уточнявам, защото ако наистина почти две години си нямала абсолютно нищо, такова внезапно кървене ще е от нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт