Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 524
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 035
Дайте още снимки ма Рания и Мери, моля. Роклите им са страхотни и наслада за окото.

# 1 036
  • Някъде там
Салма ми е любимата от двете принцеси на Рания. Разхубави се много. Ментата и отива определено. Колана е тематичен за празника с едно елементи.
Не знам дали знаете, но другата им дъщеря е първата жена пилот в страната.
Салма е първата жена преминала обучение за пилот на самолет с неподвижно крило към въоръжените сили в родината си.

Мери е носила няколко пъти тази рокля.

# 1 037
На мен точно тази рокля на Рания с розовото не ми харесва. Кройката ли ми се вижда странна, подборът на цветовете - не знам. Тя има други етно рокли, които повече и отиват.

# 1 038
ПП Шведите също са изглеждат задружно семейство - напук на грозните таблоидни истории от преди известно време.
Да, много са готини, излъчват любов и хармония. Грам пренатегнатост и нервност няма, а децата им са страшно лъчезарни.

Мери е разкошна просто, тази рокля е една от най-стилните и.
Daviz, каква беше марката?

Рания и Салма също много ми харесаха, личи си влиянието на Рания в стила на дъщеря и. Този тип колани са и запазена марка.

# 1 039
  • София
На мен розовите панели в роклята на Рания не ми харесват, чаках да видя снимка анфас, за да добия представа и определно са ми излишни, декорацията на деколтето много ми харесва, обаче.
Не съм от феновете на тази рокля на Мери, но тя си е елегантна както винаги, без усилия сякаш ѝ се получват нещата.

# 1 040
На мен точно етно коланът най$ много ми хареса в обеклото на Салма. Радва ме как съчетават етно мотиви с модерна визия.

# 1 041
Етномотивите са чудесни, но както написа Лана, розовите панели на роклята - не.

# 1 042
  • Някъде там
Лана да, винаги един тоалет на нас може да не ни хареса, но начина по който Мери носи от обикновени дрехи до вечерна рокля е това което изключително много харесвам в нея. Това е класа, стил и елегантност. Стойката, осанката и походката са най важните за усещането което излъчва.
Рания също харесвам много, но там походката не е ок. Стойката е, няма прегърбеност, но при походката ходи странно.
Жасмин датска е марката. Тоалетите ѝ от тази марка също се шият по поръчка.
Ето и това е негово.

https://www.instagram.com/p/CZhvU1kqxqb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Страхотни бижута има Рания.

# 1 043
Оу, обувките на Рания са страхотни, чак сега им обърнах внимание.

# 1 044
  • Някъде там
На мен точно етно коланът най$ много ми хареса в обеклото на Салма. Радва ме как съчетават етно мотиви с модерна визия.
И мен това най-ме радва. Придържат се към особеностите на религията и статуса на кралски особи, а в същото време имат модерна визия, което за мен е най-доброто решение. Хем да личи, че си с по различен статус особено по такива поводи като снощи, хем да си  адекватен за времето в което живееш.
Писах ли че Белгийската сватба ще е септември. На племенницата на Филип.
Инфото тук
https://www.instagram.com/p/Cd_kVduvOvX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Кое не ви харесва на Рания, страничния плат ли ? Аз бих махнала разделителната лента от двата цвята.

# 1 045
Хубави цветове, но твърде еднообразни модели. продължавам да чакам нещо по-романтично.
Самоцитирам се, защото дочаках романтичната визия на Кейт. Чудесна е. Цвят, аксесоари, прическа. Изключително елегантна.
Рания хич не ми допада в движение. Не знам защо. Освен това ми е някак несъразмерна, но и тя, и останалите не са манекени, все пак. Харесвам стила й и умението й носи етно-мотивите така добре.

# 1 046
А на мен точно розовите елементи ми харесват Grinning може би без разделителната лента щеше да е по-добре, за това съм съгласна.
Но Рания в движение наистина не е ок, защото походката й винаги ме кара да си мисля, че обувките й убиват.
Но това с походката е проблем не само при Рания и при друга кралска особа го имам това чувство често.

# 1 047
И аз бих махнала линиите, малко в повече ми идват.

# 1 048
  • Някъде там
Малко от едно красотите на Рания.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 11:43 от daviz

# 1 049
Рания и аз съм я забелязала, че понякога ходи леко странно, но като цяло и в движение е елегантна. Такова и е излъчването, а пък и дрехите обикновено са топ.
На снимката до Салма Хайек направо я засенчва.😀

Цялата рокля ми харесва на мен. Първо, че харесвам такива бонбонени цветове и второ ми допадат модели със странични панели. Разчупват тоалета.

Общи условия

Активация на акаунт