Кралски работи и клюки - май 2022

• 73 940
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 170
Мери от днес. Била е на първата копка на болница, която ще носи нейното име "Мери Елизабет"
Много хубава и стилна 🥰 Страшно ми харесва шапката. Добре съчетана е, за мястото и събитието.

# 1 171
# 1 172
  • Някъде там
Нямах търпение някой да я качи, че не мога да качвам снимки и линкове. Благодаря Тирамису.
И шапката и тренча са носени много отдавна, но е страхотна. Елегантна и стилна както винаги.
Летисия също е с една от любимите ми рокли днес. Може да в качите ако искате.

# 1 173
29.05.1926г
Кръщенето на кралица Елизабет

# 1 174
Нямах търпение някой да я качи, че не мога да качвам снимки и линкове. Благодаря Тирамису.
И шапката и тренча са носени много отдавна, но е страхотна. Елегантна и стилна както винаги.
Летисия също е с една от любимите ми рокли днес. Може да в качите ако искате.
Нещо не я намирам Лети. Когато имаш възможност, ако може да ни качиш предните пъти, в които Мери е носила този сет 🤗

# 1 175
  • София
Мери от днес. Била е на първата копка на болница, която ще носи нейното име "Мери Елизабет"
Много хубава и стилна 🥰 Страшно ми харесва шапката. Добре съчетана е, за мястото и събитието.

Кралица!
Много харесвам бяло с бежови аксесоари/обувки/чанти. А тя и красива шапка сложила и великолепна брошка 😍😍

# 1 176
Много е стилна Мери.
Чакам празненствата на англичаните, искам да се наслаждавам на хубави рокли, бижута и шапки. Неминуемо медиите ще ни залеят с интриги и скандали, но аз се нареждам да оплакна окото.

# 1 177
  • Истински се вижда само със сърцето.
Естествено, че ще е печелившо, то ако не е, няма да се занимават да го правят Simple Smile с всичките туристи, които вече са там и тепърва ще се изсипят, ще е добре за всичко.

Не само от туристите ще е, 4 почивни дни, почти всяко населено място ще има стрийт партита и други събития свързани с юбилея. Например ние живеем в неголям град- 80 000 жители, за 4 дни ще има 40 стрийт партита плюс в центъра на града и едно в централния парк. Множество концерти и какво ли още не. Ако успея ще ви снимам украсите по къщите.

# 1 178
Илейн, снимай, ако можеш. Няма по-хубаво от това да гледаме лични кадри. G&B също. Усеща се духът на мястото и събитието.

Ще има, Кейт ще са на балкона и на други тържества. Очаквам различни визии и платнени на окото. От Уесекс и Беа не очаквам кой знае какво.
..искам да се наслаждавам на хубави рокли, бижута и шапки....

# 1 179
  • Истински се вижда само със сърцето.
Събития на които кралицата е била свидетел през времето от 1952 до 2022 в картинки
https://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-34dc99f5-4d4c-4de6-b066-19c7ba846320

# 1 180
Предполагам, че това е новата Летисия:

Вчера са чествали 40 годишнината от влизането на Испания в НАТО.
Матилде:

И Виктория с Даниел вчера на две събития.
Среща на фондацията им:

И на раздаването на наградите Астрид Линдгрен:

# 1 181
Вики и Матилде вече по- лятно го раздават- цветни и хубави. Лети не ми хареса много.

# 1 182
Verche, този уикенд (за съжаление) работя и не знам дали ще остане време за разходки и снимки. Няколко от Челси за теб.

# 1 183
Разкошотия.

Усещате ли приповдигнато настроение наоколо (както се казва Grinning )

# 1 184
  • Някъде там
Летисия вчера е на втората снимка без сакото.
Много ми харесва тази рокля на мен.
Вики и Матилде също много ми харесаха.
Цветни свежи, естествени.
Тирамису не съм забравила за снимките, но в момента съм възпрепятствана и не мога да качвам, та се наслаждавам само на вашите.
G&B красиви снимки. Празниците са хубаво нещо за всички.

Общи условия

Активация на акаунт