Кралски работи и клюки - май 2022

• 73 904
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 45
  • Sydney
Още от Изабела, тази рокля е много хубава:

https://www.instagram.com/p/Cc_oEn-PIxM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Не смятам, че е свръх не уместно облечена. За 15 години не е толкова натруфена.
Помня, че аз се бях възмутила най-много от една чанта на Диор, която бяха дали на Габриела (Монако), когато беше на 3-4 години. Това тук с Изабела е добре.

Сестра й също е Ок, с ниски обувки е и нищо кой знае какво рокля.

# 46
  • Някъде там
Да така трябва да е на конфирмацията.
На 15 юношите и девойките в Скандинавия официално потвърждават (от латинското confirmare) съзнателното си желание да станат част от църквата. По този начин се отбелязва и прекрачването на прага на зрелостта.
Ингрид дори с дълга рокля беше.

Изабела с останалите девойки които са имали конфирмация отиват да празнуват заедно. Някои и тогава са с токчета.

# 47
Благодаря за темата, много интересен първи пост. Толкова повече има за разглеждане и обсъждане.

Шарлийн изглежда много добре, пу-пу. Да, не е ухилена до уши, но едно, че тя никога не е била, аз я виждам доста приветлива на тези снимки, тъжна не.

Който се възмущава на 11 годишна девойка с лак и пръстенчета и гривнички, явно не е срещал скоро такава Simple Smile желанието за тях се появява доста преди 11 Simple Smile

Изабела за мен е много добре облечена, прическата е съвсем подходяща, усмихнато младо момиче.

# 48
Според мен , Изабела и дъщерите на Максима изглеждат по- възрастни с дрехите си заради по- пълния си вид.

# 49
Много ми харесва новата прическа на Шарлийн! Изглежда добре, надявам се и така се чувства.
Нова снимка на принц Хари. Играл е поло мач заедно с приятеля му Начо.

# 50
  • Някъде там
Много готин Хари.

# 51
Браво на Шарлен. Съвзела се е, дано се задържи така. Харесва ми цвета на косата и. По-различен ми се вижда от предишния и. Панталона и ми е ужасен.

На конфирмирмацията всички ми харесаха. Мери най-много. Със страхотен цвят е. Белият костюм на нея и стои овърсайз и не ми допада толкова, колкото върху Изабела. На нея и е по мярка. А и панталона сякаш не е същия или са го преправяли.
Нищо странно не виждам в гривните и лака на малката сестра, тя си изглежда още като дете. Изабела можеше и да е с по-ниски токчета, но са решили друго.😀 На мен в лице ми изглежда по-голяма, не е заради дрехите. Просто и е такава физиономията според мен.

# 52
Добър бицепс 😋

# 53
  • Някъде там
Една история за дълго чакана и невъзможна за осъществяване сватба, до скоро.
Густав Белбруг е син на Бенедикте Датска (сестрата на Маргрете). Той и приятелката му са заедно от 19 години но чак сега имат възможност да сключат брак. Оставям историята в скрит текст.

Скрит текст:
Принц Густав Сайн - Витгенщайн - Берлебург и Карина Акселсон най-накрая ще се оженят на 4 юни на частна церемония в замъка Берлебург. Двойката е заедно от повече от 19 години и не е могла да сключи брак заради завещание в къщата на Сайн - Витгенщайн - Берлебург. Оказало се, че дядото на Густав ( Густав Албрехт , 5 принц на Сайн - Витгенщайн - Берлебург ) е оставил завещание, написано през 1939 г. , в което признава неродения си внук за свой наследник. В завещанието си той изисква наследникът му да се ожени за "арийска, благородна и протестантска жена", ако иска да запази замъка, който му принадлежи като династичен наследник. Принц Густав Албрехт , който изчезва по време на Втората световна война, без да бъде обявен за мъртъв, и е обявен за мъртъв в същата година, в която е роден принц Густав. Принц Рихард, бащата на Густав, става глава на семейството, но условието на завещанието винаги е било спазвано, тъй като Рихард се е оженил за датската принцеса Бенедикт. В продължение на години принц Ричард се бори в съда да отмени клаузата в завещанието на баща си. През 2017 г. Рихард умира и Густав става новият глава на дома цу Сайн-Витгенщайн-Берлебург и влиза в съдебна битка с принц Лудвиг-Фердинанд, който твърди, че е законният наследник на замъка.
Делото се проточва няколко години в съдилищата, тъй като когато принц Густав първоначално е потвърден от Селскостопанския съд на Берлебург, чичото обжалва делото и го отнася на по-висока инстанция пред Апелативния съд на провинция Северен Рейн-Вестфалия.

# 54
Шарлийн ми харесва, костюмът и е bespoke, т.е. по поръчка и с интересна долна част. Пише, че е гащеризон и сако.

Габи е много щастлива, че е с мама, постоянно е гушната в нея…❤

# 55
  • Sydney
Клип от сватбата на Кейт и Уили:

https://www.instagram.com/tv/Cc0vNilgnQn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 56
  • София
Днес Сара Чато става на 58г.

# 57
Шарлийн ми харесва, костюмът и е bespoke, т.е. по поръчка и с интересна долна част. Пише, че е гащеризон и сако.

Габи е много щастлива, че е с мама, постоянно е гушната в нея…❤
Ха, това с гащеризона е интересно.
Да, Габи е все при мама, много се радвам, че децата са вече с нея.

# 58
Шарлийн изглежда чудесно. Дано всичко вече е зад гърба им.

# 59
  • Някъде там
Харесва си го този модел панталон тя.

Отива ѝ. Я какъв крак извади.

Общи условия

Активация на акаунт