Кралски работи и клюки - май 2022

• 74 476
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 270
Една Меган с дядо си Алвин Рагланд

И един паралел на Меган с бебе и Даяна с Хари

# 271
  • София
Някакви реакции от членовете та КС за рождения ден на Арчи има ли?

# 272
В момента в ЛА е 2 през нощта.
Съсекс нямат социални мрежи отдавна.

# 273
  • Някъде там
Максима и любимата и рокля.
Само на нея може да и отива толкова такава екстравагантност.

# 274
Някакви реакции от членовете та КС за рождения ден на Арчи има ли?
Поздравили са го.

# 275
И един паралел на Меган с бебе и Даяна с Хари

Това е Уилям, Ани, Уилям! Joy

# 276
Сега проверих, наистина е Уилям, излезе ми аналогия на Меган и Даяна с бебета и ми заприлича на Хари.

# 277

Поздравите за Арчи от дядо и чичо.
Честит рожден ден на Арчи.

# 278
  • Sydney
Баба щяла да предава на Чарли откриването на парламента. Вярно е, че е на възраст, но сякаш не ми се иска още съвсем да се оттегля…

# 279
Тъкмо и аз щях да пиша, че Съсекс ще се събудят и празнуват към 18 часа наше време. Значи снимки да очакваме по-късно тази вечер. Дано пуснат нещо.
Честитките вероятно са прайвит. Съсекс не държат на публичност, нито пък е важно феновете да знаят всяко нещо за тях. Като фен не съм много доволна, но като човек напълно разбирам и подкрепям.

Максима е страхотна, само тя може да носи подобни екстравагантни одежди, невероятна жена.

Мегън с дядо Рагланд е мнооого сладка. Heart Eyes

# 280
  • Някъде там
Тъкмо и аз щях да пиша, че Съсекс ще се събудят и празнуват към 18 часа наше време. Значи снимки да очакваме по-късно тази вечер. Дано пуснат нещо.
Честитките вероятно са прайвит. Съсекс не държат на публичност, нито пък е важно феновете да знаят всяко нещо за тях. Като фен не съм много доволна, но като човек напълно разбирам и подкрепям.

Максима е страхотна, само тя може да носи подобни екстравагантни одежди, невероятна жена.

Мегън с дядо Рагланд е мнооого сладка. Heart Eyes
Сега може и да не пуснат, но току що във фенските страници прочетох, че ще присъстват на юбилея.

Чудесно ако е факт. Елизабет искаше да ги види на тържествата. Покани ги и те ще уважат поканата ѝ. Няма да се чувства недоволна.
Аз си мисля че и друго нещо ще се случи тогава, но това са мои предположения.

# 281
  • На топло
Съсекс ще присъстват, но на балкона с Бети ще има само работещи членове на семейството 😊😉

# 282
  • Някъде там
Както и трябва да бъде. Който има активна роля в работата на "фирмата", той да е на балкона. Все пак това са 70 години от службата на Елизабет за тази "фирма".
Ако бяха работещи щяха да са там. Не са, няма да бъдат, както и всички други членове на семейството които не работят за фирмата.

# 283
Daviz, прекрасна новина, че ще бъдат там Съсекс. Ще видим и децата, супер!
Балконът мен не ме вълнува особено, така или иначе.
Имам някакъв спомен обаче, че съм виждала Южени и Беа на балкона, но може и да бъркам повода.
Daviz?

# 284
  • София
Да е жив и здрав Арчи Харисън, вече е голям, да ни го показват по-често 🙂

На балкона са били през годините кои ли не братовчеди, децата им и т.н., та т'ва с работещите е малко...да видим. То и за Бети има съмнения, че ще се появи.
Но нейна си работа, както иска така да си празнува 😂

Общи условия

Активация на акаунт