Изпитани сайтове за парфюми - май 2022

• 63 003
  • 529
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • София

Имаме тази бутилка.
Кога са пуснали 100 мл. в новата и дали има промяна в съставките?

# 362
Любителките на Коко да подготвят количките, идва нещо уникално ...

Само една бройка, цената е сгрешена, побързайте!

https://makeup.bg/product/371524/

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 20:18 от Milen™

# 363
Любителките на Коко да подготвят количките, идва нещо уникално ...
Тази вечер или по принцип?
Че с едното око съм заспала веке

# 364
  • Бургас
Фръц, погледни горе. Аз се охладих, щот чаках Коко, но е Мадмоазел. Няма да е за мен

# 365
Имам си Коко, едно Алюрче едт да изпадне... и този вторник ще е щастливият ми ден като тегля чертата. Парфюми не съм купувала днес въпреки уникалните оферти. 😃

# 366
Пудрата  50 мл.Пробвах кода и с 90 мл.  но не се хвана и пуснах по малкия.

Кой парфюм сте поръчали от там?

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 22:02 от Maya Zhelyazkova

# 367
  • До сърцето...
Ехаааа, днес е било урожай тук. Аз пък всичко изпуснах, е не всичко де, поръчах един Frapin да не съм капо и малко да се запозная в реала с този конячен аристократ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
# 369
По принцип почти цялата ми козметика е от парфимо.Но честно казано ме дразни тази доставка от 5 лв. на артикули над 100 лв.Като мостра ми излезе само на CK The One.Затова предпочетох немския сайт.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 12:02 от bubanka

# 370
  • В светлината на слънцето
Момичета, моля за малко спешна помощ. Не открих (а може и просто да не съм ги видяла поради кьоровост) мнения за този сайт - парфюмче.бг. Читави ли са им нещата? Моята щерка си е поръчала любим парфюм от този сайт - черешата на Том Форд. С няколко отстъпки и кодове свали цената на 240. Много ме съмнява това, като  знам колко струва по принцип. Та моля, помагайте с инфо дали са читави парфюмите им? Пратката й трябва да дойде след час-два някъде. Да я отказвам ли овреме?

# 371
# 372
В Парфимо има JPG Pin up и Cabaret и съм в чуденка кой да взема... Или и двата Grinning.

# 373
Момичета, моля за малко спешна помощ. Не открих (а може и просто да не съм ги видяла поради кьоровост) мнения за този сайт - парфюмче.бг. Читави ли са им нещата? Моята щерка си е поръчала любим парфюм от този сайт - черешата на Том Форд. С няколко отстъпки и кодове свали цената на 240. Много ме съмнява това, като  знам колко струва по принцип. Та моля, помагайте с инфо дали са читави парфюмите им? Пратката й трябва да дойде след час-два някъде. Да я отказвам ли овреме?
Аз като му гледам цената, си струва колкото си струва. Тук има някакъв с нарушена опаковка, който е намален, ама пък такова намаление - 65% за "леко нарушена опаковка"... Не знам, цените са леко странни, всичко намалено някак си... но пък имат адрес реален, знам ли.
https://parfiumche.bg/collections/%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%BE%D0%B2 … nt=41544230174888
На мен лично са ми съмнителни.
Обаче гаранции предоставят
https://parfiumche.bg/pages/authenticity

# 374
И на мен са ми съмнителни.

Общи условия

Активация на акаунт