Изпитани сайтове за парфюми - май 2022

• 63 078
  • 529
  •   1
Отговори
# 375
Някой случайно поръчал наскоро от сайта на Мосю с бг пощи дали са се нормализирали нещата или директно да ползвам другата куриерска услуга?

# 376
# 377
  • В светлината на слънцето
Благодаря ви много. Така или иначе аз ще й поема доставката, та ще видя как е. Видях политиката за връщане. Какво си го нави на пръста точно този аромат, не знам. При цялото обилие от парфюми у нас.

# 378
  • София
Има ли някакъв код и/или БД за parfumi-shop.net? Благодаря предварително Simple Smile

# 379
# 380
  • София
Има ли някакъв код и/или БД за parfumi-shop.net? Благодаря предварително Simple Smile
Love7 -7%
summer - 6%

# 381
Изобщо не вземайте парфюма .... или се опитайте да откажете поръчката - парфюми обратно не приемат - и за Бога, не може парфюм, който струва 800 лв , заради нарушената си опаковка да ви излезе по-малко от 300 лв.
Това е много по- добрият вариант на Черешата на Том Форд
https://www.fragrantica.com/perfume/Gritti/Duchessa-63729.html
и цената му е по-приемлива ....

# 382
И аз мисля че е най-разумно да откажете поръчката. Сигурна съм че са ментета! И тези нарушени опаковки са си редовен трик при ментетата! Откажете поръчката докато е време.

# 383
  • София
Този отговор е доста красноречив за сайта.

# 384
Фалшиви са, но добре направени на външен вид. Имат колко бройки с нарушена цялост? - не е една! Не се осланяйте на преглед, тест и опция за връщане, просто не отивате до Спиди и толкова.
(Не говоря наизуст)

# 385
lulumba,ако не държите да е продукт в starcorp има тестер на приемлива цена.Ако някой знае код нека да се включи.
https://www.starcorp.bg/tom-ford-lost-cherry

# 386
За Старкорп имам запазени тези кодове, които би трябвало да са постоянни:

# 387
Невалиден към днешна дата Sad
Пробвах код my10 за Lost Cherry

# 388
Току-що проверих пак и според мен проблемът е в самия сайт. Ако искате, може да се свържете по телефона с тях, за да им кажете, че не са активни и да въведат ръчно отстъпката.

# 389
Работят кодовете, пробвайте.

Днес цените падат със по 100 лв. надолу. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 13:17 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт