Пъзели 41

• 25 393
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Аз днес чакам пътуващия Дали Simple Smile Да видим кога ще го смотая и него.

# 106
Има няколко от анатомичните в немския и английския амазон, но са скъпи наистина, над 50 лв. за брой.
5000 на Равенсбургер, май е нов, интересно дали е в един плик.
Подводен 2000 - и този го виждам за пръв път.
Нов от невъзможните, изобщо нямам желание да го пробвам.
Трефл продължават да пускат от премиум серията, дано да ги заредят и тук, ще ми е интересно да ги пробвам.

# 107
Охаааа тоя нИвъзможния за 5 сек гА нареждам! Само жълтото лице Joy
...останал'то...има няма 5-6 месеца, АКО имам желание.
След миньоните още ми държи влага.

# 108
  • София
Невъзможните са супер, аз много им се кефя. Имам още 4-5 от тях Wink

# 109
  • София
Тони, ако се престрашил за този Heye някога и няма да го пазиш, пу за мен. И аз съм харесала няколко такива техни и все ме спира, че май ще са много трудни... Ама са много красиви!
Оф, и аз още 1-2 съм набелязала, ама нали не съм пробвала с този все още... Имам няколко Heye-та, които ми изглеждат сравнително трудни, та ще ги започна тия дни и ако ме зарибят, ще взема да поръчам и звездния Simple Smile

# 110
  • София
И аз се заричам, заричам и снощи не издържах и скубнах три бройки от озонците. Един Касторленд, белия на Красавицата и звяра и Мулан Grinning
До последно в количката стоя този Heye https://www.ozone.bg/product/spz1000-inner-mystic-new-skies/ но го оставих за следващия път Joy
Оставила съм заредена количката и в Комсед, да видим до кога

Иначе и аз веднъж показвах на моя мил съпруг какви колекции имате, още му държи влага Joy

# 111
  • София, България
Аз преборих Мацката с котката, направо невероятно качество от тези Голд. Ако трябва да съм честна сигурно са по-качествени и от Шмидт и от Равенсбургер.
Веднага отворихме един малък от 500 на Шмидт с едни бонбони.

# 112
  • Варна
Завърших цветята, следва нещо с водичка. За първи път купувам пъзел, вече реден. Беше ми притеснено, но за малко го изпуснах в Озон, и затова рискувах. Да похваля дамата, от която го купих. Пъзелът беше в перфектно състояние. Дори така беше отворила торбичката с парченцата и после затворила, че в началото не разбрах, че изобщо е отварян.

# 113
Браво на мен... Изтървах темата. А седя и се чудя що не пишете.

# 114
  • Русе
Браво на мен... Изтървах темата. А седя и се чудя що не пишете.
Сега съм спокойна,че не съм само аз толкова разсеяна.Satisfied
Аз ли си си въобразявам или е факт.Пъзелите Heye не бяха ли по-евтини,сега в Озон са на цена 28.99лв Rolling Eyes

# 115
Не си само ти, споко Grinning

# 116
  • София, България
Днес получих 5 пъзела от Бухтичка и един от Вени и съм много щастлива!
Благодаря ви, момичета!
Вечерта ще пусна снимка на Голд-а, защото на работа през VPN-а няма да стане.

Аз успях да устискам да не поръчам нищо от озон на тази промоция, Бела да подпита дали ще има скоро пролетно разчистване или предколедно прочистване, но дано е скоро . Joy

# 117
  • София
И аз не ги помня на толкова висока. Последно купувах на намаление и не помня вече от колко са били свалени.

# 118
  • гр. София
Днес си купих този малък пъзел от Exit Escape puzzle серията. Има някакъв проблем като сканирам кода, не мога да прочета, само примигва и не ми е ясно каква е загадката. Има разни цифри, букви, фигури и т.н.

# 119
Оля, относно загадката
Скрит текст:
Едната например е тази
Скрит текст:

Виж на най-горния дънер има въпросителна. Според мен има и други загадки - буквите на книгите, символите на плетката. Не е нужно да има въпросителна навсякъде. Ако имаш нужда от още подсказки мога да помагам 😄

Общи условия

Активация на акаунт