Пъзели 41

• 25 418
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. София
Аз не знам каква е загадката. Бях си взела един от детските с дракона и там имаше история и вече после трябваше да открия различните загадки, за да намеря пътя за бягство. Конкретни цветове и пеперуди. А тук я няма предисторията така да се каже Simple Smile

# 121
Ще участвате ли в състезанието на озон за пъзелмания?
Аз много бих искала , но си нямам дружка 😃  и ще си остана с гледането.
Щеше да е хубаво да няма такова ограничение,  а да можеш и сам да се явиш.

# 122
  • София, България

Реално можеш и сам да се явиш, ама другите ще са по двама.

Оля, много симпатични са тези малки пъзелчета.

# 123
  • гр. София
Да, готини за нареждане, ама скъпички 7.90 лв единия. Общо са 6 и за загадките явно трябват всички. Дано ги заредят в Озон и да има намаление да си взема останалите Simple Smile

# 124
От къде си? Мисля някой от Варна си търсеше компания в някоя от предните теми, но не се сещам кой.

# 125
От къде си? Мисля някой от Варна си търсеше компания в някоя от предните теми, но не се сещам кой.

Точно от Варна съм в момента.

# 126
Оля, за историята не знам, пробвай от друго устройство.
Не мисля, че ти е нужна цялата серия за загадките...поне така мисля.

Butterfly:3, то днес май е последния ден за записването, иначе от София мисля лесно можеш да си намериш партньор. Реално не си задължена да редиш с някого. Просто сама нямаш шанс за класиране. Но за тръпката можеш да пробваш да се включиш или просто да хванеш някой роднина. Аз съм участвала с мъжа ми и с детето по веднъж.
Аз ще участвам отново, за още две дами от темата знам също, но си имаме екипи вече.

Аз, аз си търсех съотборник Joy Намерих си де Joy

# 127
  • гр. София
Да, ще опитам, благодаря! Simple Smile

Беше ми много приятно да се запозная с Еmjay Simple Smile, разменихме си пъзелите и си поговорихме, прекрасно е да срещнеш човек, с който споделяте страстта към пъзелите. Нямам търпение да започна Кафето и поничката. Благодаря за чудесната възможност.

# 128
Оля, отвори този линк и цъкни на серията exit escape, там я има историята и се обяснява какво търсиш. Има и подсказки и отговори, но трябва специално да цъкнеш за тях, няма да ги видиш без да искаш.

Скрит текст:
https://   escape-puzzle-support.   com/

(Наложи се да го напиша с интервали, по някаква причина се променяше при публикуване.)

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:53 от Ghibli

# 129
  • гр. София
Много благодаря! Simple Smile Ориентирах се. Историята е много интересна. Сега остава и загадките да разгадая Joy

# 130
Бухтичка, погледът ми остана в тези анатомични пъзели, но ... цената наистина е ... ще се задоволя засега с тoзи на Eurographic.
Vartoglava, теб поне те подпитват. Когато имаме гости ММ направо ги пита не искат ли някой пъзел да им подарим, че много съм била събрала (само около 20-30) и нямало място вече за нищо полезно в тая къща. За щастие още никой от агитираните не се е съгласил. Wink Но на лято май ще трябва да се разделя с някои, ако искам нови ... Pensive

# 131
Като прочетох историята се наместиха нещата и достигнах до крайното решение, преди това само за едно се колебаех, но ми се изясни, благодаря Grinning

# 132
Елфи, не знам кога ще му свърши търпението...Joy
Засега не смее да ми пипа нещата, че да не се развихря аз с неговото хоби... Ама и двамата сме едни Плюшкиновци...

# 133
  • Варна
Ама тоя мъж щом подарява пъзели ние що още не сме отишли на гости там?!

# 134
Ама тоя мъж щом подарява пъзели ние що още не сме отишли на гости там?!
А, де....и аз това се чудя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт