Пъзели 41

• 25 432
  • 766
  •   1
Отговори
# 135

Забавната част е почти готова. Остава едно дъъъълго и безкрайно сортиране и подреждане на части.
Продължава да ми изглежда най-лесната част от шестте, долната ми се струва леле мале, никаква идея как ще го наредя. А след нея пък идва крайната с огроооомната завеса отново…

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 22:26 от Бухтичка

# 136
HighSpeed, Veni, оставете ме още някой и друг месец да си живея блажено Heart след това искам, не искам натам отиват нещата... Проблемът е, че никога не съм се разделяла с пъзел и като ги погледна сякаш имам чувство, че са се сраснали с моето съществуване. Трудна раздяла ще е...

# 137
  • София, България
Мъжът ми знае на клетъчно ниво, че ако каже нещо за пъзелите ще стане страшно. Даже ходи и ги събира от хората, аз съм страшна комбинация половин шоп половин македонец, люта и с дебела глава. Joy

Ето е Мацката, пъзелът беше умопомрачителен - прекрасно качество и много труден.

# 138
Бухтичка, ако някога решиш да се разделяш с този пъзел, моля те, имай ме предвид. Детето много иска да му го наредя и закача в стаята Blush

# 139
Бухтичка, обаче изглежда забавен така на снимки:)
Мона Лиза, браво, пребори го. Не беше лесен наистина:) Пак бих купила на тази марка, но трябва да е от същата серия, другите картинки не ме грабват.
Напреднах с пъзела🥳 Даже ми се струва, че утре може да успея да го завърша:)

# 140
  • София
Елице, моля ти се, признай си на лични какъв ти е никът тук, щото с тоя ФБ и с помненето на имена.. ще бъда мила със себе си - меко казано, не ми се получава Sad

Мона Лиза, ти не беше ли редила Gold досега? 
Елфи, ММ каза, че се възхищава на ТМ, но нямал същата смелост. И допълвам с цитат: "докато не ме ядосаш истински някой ден, че да си запаля скарата с тях" Joy А аз и 20 нямам.

# 141
Още един нов от мен от серията hidden objects на Schmidt

# 142
Ама тоя мъж щом подарява пъзели ние що още не сме отишли на гости там?!
Що? Щот' Елфи не ни е поканила. Joy
Ама ние ще ѝ идем на гости на имен ден! Тогава не се канииии Sunglasses
Хихихи. Ще ѝ оберем пъзелите...ама мъж ѝ пак няма да е доволен...що? Ми щот' ще ѝ занесем подаръци! А какви други подаръци да ѝ занесем освен пъзели??? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 143
Бухтичка, ако някога решиш да се разделяш с този пъзел, моля те, имай ме предвид. Детето много иска да му го наредя и закача в стаята Blush
Записах, но си втора в списъка. Няма да го задържам иначе. Плановете ми са да го наредя докато е още топло и след това ще заминава нанякъде.

По повод бройката пъзели, аз онзи ден гледах в една група някаква огромна колекция. Имам чувството, че има всичко.
Сега го изнамерих пак поста. Общата бройка доколкото разбирам е 1291...пъзела Flushed
Снимките са над 100, така че няма как да ги кача, ако на някой му се гледа линк
Скрит текст:
Групата е Jigsaw Junkies
Първа част
Втора порция

# 144
  • София, България
Тони, редила съм, как да не съм редила, но бях забравила наистина колко са хубави. Даже редих твоя Голд от 1500 части.
Бухтичка, много бързо си напреднала, май трябваше да отвориш последния пакет със завесата, за да ти е по-трудно.
Леле 1300 пъзела, ето това е колекция, отивам да зяпам.

# 145
  • гр. София
Бухтичка, тази сутрин пресата закъснява, не може човек да започне нормално деня си Joy Шегувам се, дано не се обидиш.
Вчера не можах да започна Кафето и поничката, но все така съм нетърпелива. Мисля да започна с кафето, ще бъде следобедно кафе, в действителност аз не пия кафе, но на пъзел няма да откажа.

# 146
Бухтичка, много бързо си напреднала, май трябваше да отвориш последния пакет със завесата, за да ти е по-трудно.
Защото не виждаш останалите части с купчини фон Joy Всичко е точно изчислено, предвид, че ще вмъкна и двата пътуващи мисля, че имам шанс да го завърша точно навреме за пъзелманията. Но ако случайно свърша по-рано отварям следващия пакет и толкова. Крайно време е да го завършвам така или иначе.

Ето и нещо ново, на което попаднах
Пъзел с мистерия
Още един

Чудех се известно време каква е тая марка Космос и накрая ми светна, че пише същото на кутиите с Убонго Joy
Доколкото разбирам и някакъв хибрид между загадка и пъзел. Играеш го детектив и провеждаш разследване. Има един голям пъзел от 750 части, който ти е таблото с информация. И още 5 допълнителни пъзела по 50 части.
Изглежда ми много интересна идеята, само цената не ми хареса първоначално. Викам си ще ги сложа да ги следя, ако ги намалят някой път. Но после се светнах, че май са на немски. А моят немски не е чак толкова добър. Не съм сигурна дали има версия на английски...но може би ще направят.

# 147
Обикновено нямам нерви да пускам заявки към затворени групи във фейсбук, но много искам да видя тази колекция, очаквам да си струва Simple Smile

Жалко, че и ние семейно не владеем немски, идеята на криминалните пъзели изглежда много интересна, но няма да е приятно да си превеждаме.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 09:28 от Ghibli

# 148
  • София, България
Тези бонбони на Шмидт са толкова скучни, че ми иде да ги зарежа, честно ви казвам, а не изглеждаха така.

# 149
Голяма шарения и мнооого детайли

Бухтичка, готова съм да те затрупам с пъзели😁

Общи условия

Активация на акаунт