Пъзели 41

• 25 452
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
❤️❤️❤️

# 151
  • гр. София
Винаги се радвам на пъзела с мишката Simple Smile
Харесаха ми тези пъзели с криминална история, бих си взела, ако ги има в България.

# 152
Да взема да се разпиша най-после и аз, че да почнат да ми излизат известия, а не да ходя по 15 пъти на ден в старата тема, че да отварям новата Joy При нас свършиха пъзелите и сме на "сух режим" от 23 дена Weary Добре че сте вие тука да плакна око с вашите красоти. Heart Eyes
Последно редихме на sali палавите кученца. Grin Много си го харесах пъзела заради кученцата и мечетата, а накрая помощничката ми заяви, че иска сама да го нареди целия. Викам си позна. Но я оставих денем да мисли, че само тя го реди, а нощем слагах тайно по 5-10 парчета. Ама после си се присламчвах най-нахално и си редих колкото искам, а накрая даже го завършихме заедно. Heart

Castorland от 1000 части - Палави кученца
И оставих най-хубавото за финал Joy Новата промоция започва съвсем скоро /10.05.-23.05/. Била втората най-голяма след Черния петък, тъй като Озон ще празнува 14 години на бял свят. Tada

# 153
Юхууу🥳🥳🥳

# 154
  • София
Бела, ти ме остави без дъх с тази новина.

# 155
  • Русе
И оставих най-хубавото за финал Joy Новата промоция започва съвсем скоро /10.05.-23.05/. Била втората най-голяма след Черния петък, тъй като Озон ще празнува 14 години на бял свят. Tada
Безценна си,Bella Flowers Hibiscus Усещам,че тази тема много бързо ще се изпише другата седмица.

# 156
  • София, България
Вадете портмонетата!! Както съм я научила Джо да казва - чакаме на полусъединител!! Joy

Бела, златна си!

# 157
Боже господи, ама че новина!
Какво да правя, къде да ида, как да живея? (да цитирам класиката) Grinning

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 16:57 от Ghibli

# 158
Явно само аз се потрисам от новината Joy Облива ме пот, прималява ми, не знам как ще издържа още една промоция. Място - близо нула, нямам и време да редя, за да разчиствам. Тъжна работа.

HighSpeed, честито, много са красиви Blush
От моите нищо не пристига, имам чувството, че цяла вечност пътуват…
Единия май ще го отпиша скоро, тотално се загуби. Освен ако от доставките не са се омотали нещо, ще видим.

# 159
Е как, и на мен ми става зле, едвам преживях великденските намаления и сега това.

Бела, има едно бутонче "следи" най-горе и най-долу на темата, за всеки случай да кажа. И благодаря за добрата вест Simple Smile

# 160
Аз още съм в минорно настроение за пъзели, редя един през ден, през два по едно парче слагам. Поне с вас си взимам разнообразието. Пъзела с мишлето и мен всеки път ме радва, от къде беше? И аз ще чакам промоцията, добре че на великденското намаление не поръчах нищо.

# 161
  • Варна
Мишката е Гибсън, от английския ибей. За съжаление, май е от недобрите Гибсъни, като пътуващия на Тони. Поне на пръв поглед така ми се струва, не знам кога ще стигна до него.

На това намаление не знам дали ще купя нещо. Всичко напазарувано дотук ми пристигна. Почти запълних секцийката, но има още мегдан за складиране.

Бухтичка, вкарвам ти оферта за съхранение при мен. Сериозно Simple Smile

# 162
Отчетът за днес: взех пътуващите пъзели Grinning

Почнам спешно преждите, че много ги забавих. Следващия в списъка може направо да ми пише, в понеделник ги пращам.

Дървените пъзели започват официално обиколката си. Нямах подходящо кашонче, в което да ги сложа, ако някой по пътя има може да ги опакова Joy

Комсед най-сетне ми изпратиха поръчката

Събрах ги, много си ги харесвам Heart Eyes

# 163
  • София, България
Еми, Бухтичка, много са хубави тези кръгли пъзели. Най-много ми харесва този с тортите.

# 164
  • гр.София
Кога свърши едната промоция, че ще започва нова. Тези хора срам нямат Joy

Общи условия

Активация на акаунт