Пъзели 41

• 25 472
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз си набелязах няколко пъзела, които ще дебна в по-голяма промоция. Дано да ги намалят хубаво, че нямам нищо новичко Satisfied Ще отворя да наредя един позабравен панорамен Нойшванщайн. Класиката в пъзелите European Castle

Вчера пуснах Pomegranate. Надявам се днес да е пристигнал при anita7. Интересно ми е какво ще е вашето мнение за марката и трудността. Blush

# 166
  • Варна
Отивам да допълвам в "Любими". После ще избирам кои точно ще купя.

# 167
  • Срещу планината:)
Добър вечер🤗
Само ви лайквам, защото няма какво да покажа освен това:😂

След като наредихме лесните неща сме се отдали на козината. Колежката има нерви да сортира по форма парчетата, че да ни е по- лесно, уж.🤔
От промоцията много искам ей това. Като цяло не е скъп, но ще се радвам на кавото и да е намаление 😄
https://www.ozone.bg/product/clementoni-1000ch-pazel-high-qualit … islands-39601-x6/
За този се колебая.
https://www.ozone.bg/product/p-zel-1000-el-stetind-v-severa-norvegija-19830/
А ей този още на предното намаление му се чудех, но не знаех дали наистина свети. Някой реди ли го е?
https://www.ozone.bg/product/1000-central-park-in-the-fall-kink/
Кръглите пъзели са с много странно градиращо наситен цвят 🙂Не трябва ли всички да са еднакво цветни?

# 168
  • София
Аз си набелязах няколко пъзела, които ще дебна в по-голяма промоция. Дано да ги намалят хубаво, че нямам нищо новичко Satisfied Ще отворя да наредя един позабравен панорамен Нойшванщайн. Класиката в пъзелите European Castle

Вчера пуснах Pomegranate. Надявам се днес да е пристигнал при anita7. Интересно ми е какво ще е вашето мнение за марката и трудността. Blush

При мен е вече. Днес взех и оригамито от Тони. Simple Smile Ще гледам да не бавя много следващите, но мога да започна най-рано в понеделник.
Ще видим дали ще устискам на предстоящата промоция, но вероятно ще забърша някой. Relaxed

# 169
Тези бонбони на Шмидт са толкова скучни, че ми иде да ги зарежа, честно ви казвам, а не изглеждаха така.
А, стига де, изглеждаха симпатични Rolling Eyes

С мъка на сърцето си викам хайде ще отворя озона да си ревизирам списъка с любими и гледам, че пъзела за пъзелманията е изпратен Grinning В понеделник сигурно ще е при мен Blush
Исках да купя една игра за подарък, до онзи ден беше намалена, но вчера са махнали намаленията...и увиснах, сигурно пак ще я намалят, но на мен ми трябваше сега.

Чисто бял пъзел с липсващо парче. Може да се поръча.

# 170
  • гр. София
Не, този белият пъзел не бих го взела, дори да  ми платят Joy
Мона Лиза, кой е този пъзел с бонбонки? Извинявам се, ако си го показала.
Аз вчера наредих кафето, но без чашата:joy:

# 171
  • София, България
Оля, идвам да ги покажа наредени, на снимката изглеждат много добре, в реалност са скучна работа, еднотипни парчета.

Иначе качеството си е Шмидт, никакви забележки там.

Вчера купих един пъзел на Пятник, който толкова не хареса на Сали като й го показах, че чак се потресе. Joy
Ето тези усти:
https://www.ozone.bg/product/pazel-piatnik-ot-1000-chasti-ustni/

После се усетих, че май не са много подходящи да ги гледа детето, но късно.

# 172
  • гр. София
Добре са  устите, не виждам причина за цензура Simple Smile, но дали на детето ще му хареса да се включи в реденето.

# 173
  • София
С голям кеф и удоволствие го завършихме (повече заради детското). За първи път редя цял на Дисни, амииии не са моите. Миналия път беше двухилядника, но там няма голямата мацаница на пейзажа.

За промоцията и аз ще трябва да актуализирам любимите, но при добри намаления ще се разпиша подобаващо Grinning

# 174
  • София
Честит празник на всички! На имениците - здраве!
Sali ли прочетох? Мона Лиза, още ми държи влага пъзелът на Mudpuppy с нестандартните лица, не мога да си причиня и това Grinning
Ето нещо благоприлично Grinning Galison 1000.

# 175
  • София
Мона Лиза устните ако ги махаш след като ги наредите имай ме предвид.
Светещи пъзели имам на Едука и на Равенсбургер и светят, този го имам ама не съм го редила на Шмид.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 10:17 от евето

# 176
  • София, България
Мона Лиза устните ако ги махаш след като ги наредите имай ме предвид.
Светещи пъзели имам на Едука и на Равенсбургер и светят, този го имам ама не съм го редила
Ще те имам предвид, само да видя как е качеството, но на външен вид кутията е безупречна.

Джо много ги хареса, незнайно защо твърди, че всички сини усти са на феи.

Скрит текст:
Напоследък Джо чете по много, вчера каза на баща си, че чете Сезам Браун, а той чул Дан Браун и ме гледа скандализирано. Joy Казвам му - не Дан, Сезам Joy

# 177
  • Варна
Пътуващия Дали надписваме ли го, момичета?

# 178
  • Варна
Този Galison с книгите е страхотен. Дали го има някъде в БГ?

anita7, не се тревожи, реди си за удоволствие. Вярвам, че на останалите не им е спешно Wink

# 179
  • София
sali, ще го пазиш ли този с книгите или мога да го взема?

Общи условия

Активация на акаунт