Пъзели 41

• 25 501
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Ехааса яко...да видиш другите как редят. Аз почнах от червените, синьо, зелено и лЕлаво...
Страхотен пъзел.

# 196
Да, мисля че е напълно очевидно, кой е най-нелюбимият ми цвят Joy
Аз почнах от лилаво, защото бяха най-малко Joy Продължих със зелено по същата логика, а и като цяло по-лесни ми изглеждаха, след това сините. Остават червените и кошницата. Няма да пиша много днес, отивам, че бързам да го завърша и да мятам Клементонито Laughing

Пъзелмания - след като пъзелът ми е изпратен, значи трябва да е някой от наличните. Щом ще е от наличните сигурно ще е от последната серия. Те обаче са много малко, чак се чудя какво пък толкова може да се падне. А не виждам и нещо по-трудно като за финал. Голяма мистерия. Ако са от тях все пак залагам на кучето и африканските животни. Може би и червения площад. Подправките със сигурност не, те бяха лесни.

# 197
  • София, България
Идвам да се разпиша подобаващо първо с една торта, която е страхотна

И един труден, но за сметка на това панорамен SunsOut

Преди малко в Кауфланд ми се наложи да купя два детски пъзела Трефл по 160 части, защото сме на рожден ден и освен пари исках все пак и нещо да подаря, та един за подарък и един за Джо - 20 лева, обир, обир! Joy

# 198
Ммм, огладнях Grinning
Много е интересен панорамният на SunsOut. Има ли някаква информация за художника?

Наредих си моя:

Tarot of the Divine, 1000 части, Potter Puzzles.

# 199
  • София, България
Ghibli и твоя пъзел е жесток, как беше качеството? Не ми е позната марката.

Пъзелът на SunsOut остана в София като се прибера ще видя какво пише на кутията и ще ти напиша художника.
Тортата е толкова впечатляваща наживо, че Джо искаше да започнем да я редим отново веднага.

# 200
Благодаря!

Марката според мен е някакво издателство, което пуска пъзели между другото - но не съм го проучвала. Забавен факт е, че на същата фирма е моят DnD пъзел с петглавия дракон.
Имаше наколко олющени ръбчета и на места зацапване с нещо от лицевата страна. Иначе парчетата се сглобяват стегнато, но с едно неприятно за мен скърцане. Няма да ми стане любим производител Simple Smile
Скрит текст:

# 201

Прогрес на втория дървен пъзел

# 202
Plenty of Yarn
1000 части
Cobble Hill

Много благодаря на R_Dew за възможността да го наредя Hug
Много приятен беше. До последно отлагах червените, даже почти черните и кошниците наредих преди това Joy
vartoglava и Hot Summer са си надписали съседни парченца в лилавите, с които аз започнах Laughing А на мен ми се падна едно малко парче…нищо не се чете Neutral Face Но не исках да го заменям със съседно, това си беше оригиналното.

# 203
  • Варна
Готова. Оказа се доста лесен и много приятен.

# 204
Eurographics Хармония - прекрасни цветове, които носят позитивно настроение. Напълно си отговаря на името Grinning

# 205
  • София
Завърших една картина по номера, по която работя от доста време (скрих я, че не е по темата). Остава да я лакирам и да ѝ сложа крепежните елементи отзад. Така най-после ще имам работен плот, за да започна пъзел, но междувременно си изплакнах очите във вашите красоти!
Скрит текст:

# 206
Stensfild, аз не разбрах каква марка е пъзелът с каруцата, изглежда приятен.

vox, еха, доста марки си намерила, немската овчарка и зелената май не съм ги виждала. Преждите също бяха с изпъкнали ръбчета от задната страна.

Ghibli , като показа рамката се чудех какво редиш, много е красив, и аз не съм я чувала марката.

Hot Summer, интересно ще ми е да ги сравниш като го завършиш и втория Blush

Мона Лиза, радвам се, че ви е харесал, въпреки моите ужасни впечатления Grinning

Аз днес си взех четящото момиче от Естер Гили на Едука. Много скъп ми се видя, 29 лв. е без намаление в Сиела.

Днес се разхождаме в най-близкия до Варна курорт. Направили са някакви магазинчета, основно хранителни, но като минавам покрай една витрина какво фокусирам според вас...пъзели Flushed То било мини комседче. Бях го срещала на сайта им, че има такъв магазин, но изобщо не знаех къде е. Не издържах и влязох, но бяха много малко, не знам дали имаше и десетина хилядарки. И малко детски имаше. В общи линии нищо интересно. У наше село май нищо не са получили от новото зареждане...

# 207
Този беше много як❤️😍

Аз го оставих за последен, защото разбрах, че на Бухтичка й бил по-неприятен и да ми мине мерака за друг, пък той много ми хареса😁

# 208
  • гр. София

Ето го кафенцето, все още без донът Joy

# 209
Yard sale, 1000 части на White mountain. За първи път редя марката, не мо допадна, че е толкова голям. Не ми се събира нито в рамката, нито в сортерите. Иначе качеството не е лошо

Общи условия

Активация на акаунт