Пъзели 41

• 25 514
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • София, България
Тази вечер ще качат промоцията. Вече в Дир ми излизат реклами 14 години озон

# 226
Това е новото попълнение от Ориндж в The mall. Нещо, разочарована съм. Очаквах да има по-голям избор.
Уж влязох за книга, а си тръгнах с две и пъзел.

# 227
  • гр. София

Така, ето го Кафенцето и донъта. Истинско удоволствие, за което сърдечно благодаря Simple Smile
Тони е следваща, ще й пиша Simple Smile

# 228
П.П Бухтичка, какво е "тестова вечер"
Правят среща в зуум, за тестване на техниката, да видиш как става свързването и малко лаф с организаторите.

Ох, аз току-що поръчах от амазон, не мога повече Joy Ще чакам да пишете, не ми се отваря засега Joy

Пропуснах да кажа, че Клементонито беше пъзел номер 50 за 2022 Flushed Като нищо може и да ударя стотака тази година.

# 229
  • София
Смотана ми се получи снимката, но имах работа и трябваше набързо да щракна. Добре беше, очаквах да е по-зле, но явно Анатолиан са си окей за малки пъзели (голям повече не бих си купила). Изтухли ми се тухленето Grinning

Бухтичка, аз тази година май съм наредила 20-на Sad Като се сетя как редях миналата, почти тъжно ми става Simple Smile

Скрит текст:
И  да покажа какво смятам да продавам, да не би случайно да съм обещала нещо на някого Simple Smile

# 230
Добре беше, очаквах да е по-зле, но явно Анатолиан са си окей за малки пъзели (голям повече не бих си купила).

Ееее Sad 1000 части брои ли се за голям? Имам един, който си взех с голям кеф…

# 231
  • София
Не, не, 1000 части е малък и си е супер! Един 3000 бях редила и беше ужас (поне тогава така ми се видя)

# 232
По броя на отговорите (0) съдя, че намаленията не са качени Joy Сигурно довечера. Не че не надникнах де, но за друго.
В крайна сметка напълних количката в амазон отново Flushed Вчера не ми стигна явно. Но ще изчакам с финализирането...

Да ви кажа нещо, имам някакъв лъч надежда. Тези дни ми се появи усещането...че нямам нужда във всяка свободна минута да редя пъзел. Може и да е било моментно, ще видим. Не че искам да спра да редя, просто е малко натоварващо пъзел, след пъзел, след пъзел и никога няма край. Няма да е зле да мога да мисля и за други неща понякога.

# 233
  • гр. София
Аз въобще съм забравила, че се чакат намаления и поредна промоция. Да не се заричам, но не съм планирала покупки. Нали си купих от Комсед Simple Smile
Бухтичка, редувай хобитата, за да няма пренасищане.

# 234
Бухтичка, звучиш като пъзелохоличка..... То май всички тик сме такива JoyJoyJoy
Обяснявам на ММ, че пиенето чаша две алкохол всяка вечер води до битов алкохолизъм, а от там и началото на истинския алкохолизъм.....
А той се драка с мен - Ами ти??? Степите хобита и мании? Като седнеш и нищо не те интересува Joy
Освен пъзелите имам и няколко други хобита и е вярно. Започна ли ги, нямам спирачки. Като наркотик - все едно съм зависима. Не ги ли докосвам, а само да гледам...започва едно трепване вътре в душицата и онова дяволче в мен вика - редиии, редиии...твории, твориии...

Та така...и аз съм пъзелозависима ..тъй де пъзелохоличка JoyJoyJoy

# 235
Хелоу. 100 части "Спасяването на Сириус". Марката, не помня. Стегната сглобка, леко нестандартни части, дебел картон, но с ужасно качество на картината. Имаше и деформирани части и леко разлепени парчета. Е, детето поне се радва Simple Smile

# 236
  • Варна
И аз не планирам покупки засега. Задава ми се рожден ден на наследницата и това е разоряващо...

# 237
  • София, България
Аз пък имам ваучери и се надявам да има добре намалени пъзели. Много ме е яд, че вчера като ми изскочи линка с 14 години озон не го записах някъде, веднага след това го търсих пак и не мога да го намеря вече. Все пак, доколкото видях от телефона, по показаните пъзели, които още нямаха намаление, а само бяха отделени като промоционални, май май нямаше нещо невероятно.

# 238
Ако има повече от 30% намаление на пъзели от Любими, сигурно ще се разпиша с поръчка.

# 239
  • София
И на мен от няколко дни ми излиза, но нищо отразено няма още. Ето линка https://www.ozone.bg/landing/rojden-den/puzzles.php#cat-141

Общи условия

Активация на акаунт