Пъзели 41

• 25 503
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Браво,втори в групата
Невероятни бяха Бухтичка и Соня

# 481
Бухтичка, поздравления и от мен! Браво!

# 482
Бравоооо, супер сте момичета!

# 483
Поздравления, Бухтичка, супер бързи бяхте. Трябва задължително да участваш на финала!

# 484
  • Русе
Малко не им достигна да са първи:heart: Сякаш светлата им попречи, защото вдигаха кутиите от сортирате да пречупят светлината.Явно имаше отблясъци

# 485
Всички наши ли минаха квалификациите? На финала ще е клане!

# 486
Тази тема е само за напреднали 😁
И да покажа моята мъка

# 487
Леле, машини. Браво на всички. С нетърпение чакам финалите. Аз днес бях с детето на състезание по математика в Стара Загора и нищо не можах да гледам, но ви се възхищавам момичета.

# 488
Браво на Бухтичка!
И на Мимок Blush

Аз днес си спретнах едно скоростно редене самичка на пътуващото Клементони. Идиалну ми се получи. С прекъсване за ядене, прибиране и сгъване на прането плюс два разговора по телефона и един филм за фон Joy  .. От 14:30 до 17:43...
Опасявам се обаче, че някои парчета няма да издържат...доста имаше, които се разслояват леко. Като го развалям ще внимавам, дано не нанеса повече поражения.
Самият пъзел - много приятен и лесен за редене. Започнах си от ляво надясно...сортирах отгоре отгоре цветово и си действах. Рамка не делих, то буквално няма смисъл на този тип шаренийка. 
Предлагам следващите две дами в списъка да се разберат по между си на коя да го пратя. И да ми пишат. Мимок и НалСи май бяха. Идеята е да не го лашкаме излишно по куриери, ако може...

# 489
  • Варна
Всички наши ли минаха квалификациите? На финала ще е клане!
mimok_l не успяха да се класират, но пък го редиха заедно с дъщеря си, и ще им остане хубав общ спомен.

Другият път да си кажат как да ги познаем, за да можем да ги следим и да им пращаме позитивна енергия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 490
Завърших пътуващия Gibsonos. Това е първият ми пъзел от тази марка. Хареса ми, вървеше много леко

Eleyn, пиша на лично

# 491
Аз съм готова със слънчогледа. За първи път редя кръгъл пъзел. Хареса ми Simple Smile

И сега искам да ви питам. Има ли желаещи да го пускам да пътува или да остане за на есен? На мен ми е все едно, дали ще стои в нас или ще се задържи малко повече някъде по трасето (предвид, че идва лято и сигурно няма да редим така усилено Wink)

# 492
Успех на финалистите!
Днес случайно минах през Комсед мол Пловдив. Имаше пет вида от кръглите пъзели - морски, плодове, карта, животни, цветя, харесах си само един - с морски обитатели.

# 493
  • София
Поздравления за Vese.Vese, mimok и Бухтичка и техните съотборници за смелостта да участват! Надявам се, че въпреки напрежението са се забавлявали! Успех на тези, които продължават на финала! Hands Plus1

# 494
Пъзел Ravensburger от 1000 части - Кокетно кафене Blush

Общи условия

Активация на акаунт