Пъзели 41

• 25 491
  • 766
  •   2
Отговори
# 495
Поздравления на всички, които участваха и се класираха за финалите на Пъзелмания! Вчера хвърлях по едно око, като редиха катедралата, но днес нямах възможност и само тук поглеждах да видя новини.

Чакам преждите аз (вероятно утре ще пристигнат и ще ги взема). Междувременно не редя нищо, защото правим пролетно почистване вкъщи, нищо че почти е лято. Sweat Smile

Слънчогледът на vox много ми харесва! Yellow Heart

# 496
Благодаря ви страшно много, прекрасни сте HeartHeartHeart
Знам, че всички знаете колко изстрадано беше това класиране, място не мога да си намеря от кеф.

Преди началото организаторът каза, че пъзелът е труден и съотборничката веднага реши, че е кучето, но аз го хванах, че ни бъзика нещо.
Паднаха се еднорозите, както и очаквах. Пъзелът е лесен, направо сам се редеше.
Нямам никаква идея защо е различен, но това е най-хубавият Black Sea, който съм редила. Частите по форма са като първата колекция, тоест малко по-разнообразни са (подправките и африканските животни не бяха такива). Но сглобката е една идея по-стегната. Не супер много, но доста по-добре. Със сигурност е най-стегнатия Black Sea, който съм редила.
Сигурно половин час преди края вече ми тъмнеше и не виждах добре. Аз по това време следобед никога не редя и откъде да знам как ще е, а и днес си е мрачен ден тук. Почна се едно светване и загасяне на лампи, защото все ни блестеше нещо и не можехме да го нагласим. Към края вече съвсем нищо не виждахме и се принудихме да светнем голямата лампа и тогава използвахме кутиите да не ни блести както някой предположи правилно, май Зори Grinning
Последните части буквално на сляпо ги слагахме, нищо не виждах като оттенъци аз.
И сега като върна записа са ни изпреварили първите за няма и една минута Smiley Ако не бяхме ставали толкова пъти заради лампите Joy
Поне памперсът на кучето издържа и не съм ставала заради него Joy Коремът ми къркореше докато редяхме, само чаках да свършим, за да почна да ям Joy

И така, беше забавно и ще си остана с това преживяване предполагам Grinning За финала нямам абсолютно никакви надежди. Съотборничката има неотменим ангажимент и то си беше ясно. Подновяваме търсенето Joy

Снимка утре на светло надявам се Blush

# 497
  • София
Бухтичка браво, дано намериш другарче за финала.

# 498
  • Варна
Браво, Бухтичка! Дано успееш да намериш с кого да се явиш на финала. Питай и във фейсбук групите. Вярвам, че ще изскочи зайче/другарче/ отнякъде.
От емоция за градската, забравих да поздравя и останалите участници. Браво на всички!

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 20:14 от FloridaM

# 499
  • София
Поздравления за всички участници - и класирани, и некласирани!
Бухтичка,  не може ли да командироваме някоя съфорумка за финала, ще ѝ напишем извинителна бележка за съботно-неделно отсъствие от къщи.

# 500
Бухтичка, ти беше във Варна, нали? Взимай high speed, тя е фурия. Нещо ново от мен, което ме поозори, но си заслужаваше. Baking cookies, 1000 части на Anatolian

# 501
Бухтичка, ти беше във Варна, нали? Взимай high speed, тя е фурия.
Много отдавна я обработвам да участваме, но е ангажирана и няма никаква възможност Confused

Бухтичка,  не може ли да командироваме някоя съфорумка за финала, ще ѝ напишем извинителна бележка за съботно-неделно отсъствие от къщи.
Еее, няма да откажа и на това, заповядайте Smile

И ние имахме една липсваща част...намерихме я към края на земята, може би още с плика беше паднала, защото не сме бутали нищо. Добре, че кучето не я беше намерило.

мимок, браво и на вас за чудесното представяне Hug Направо ще изкъртите ако се запишете във всички групи Satisfied

Аз отидох и купих кучето...почвам да го редя. Смятам, че е с най-големи шансове да се падне на финала. И аз не знам защо, няма никаква логика, нямам никакви шансове ама карай, така или иначе принципно исках да го наредя някой ден Joy

# 502
  • Варна
По принцип щяхме да участваме заедно, но аз междувременно започнах нова работа, на смени. За съжаление, почивните ми дни са четвъртък и петък, уикендите винаги работя, а сме малко и е толкова натоварено, че нямам време да редя дори моите, камо ли да се докопам до състезанието. За капак карам един онлайн курс и цялото ми свободно време отива в слушане на лекции и писане на домашни. Утре чакам да ме одобрят или да ме отрежат за още един курс и честно казано, направо не знам на кое от двете да се радвам - да стане или не. Та, момичета, вие редете, а аз засега ще плакна очи. В един момент ще започна да купувам пак и да си допълвам колекцията, но наистина не знам кога ще успея да започна пак да редя. Така като гледам, няма да е по-рано от средата на лятото Simple Smile

# 503
Аз залагам на варненската катедралата за финал.

# 504
  • Срещу планината:)
Жестоки сте🤗Само днес успях към 4 и нещо да погледна състезанието, много е вълнуващо като стискаш палци за конкретен отбор.

# 505
  • София
Браво, браво, БРАВО и на mimok, и на Бухтичка! Много се гордея с всички ви, момичета - радвам се, че имам удоволствието да ви познавам и да се надъхвам от вас! Поздравления и за съотборниците!
Моля ви, някой да каже кога е финлаът и кой кога ще реди.

Аз скромно спретнах един Heye и започнах следващия, пак техен. Този кажи-речи сам се нареди, само с тревата малко се позаиграх, другото изобщо не усетих кога стана готово Simple Smile

# 506
  • София
Бухтичка, да взема да дойда ако искаш за финала. Simple Smile

# 507
Mimok и аз си го помислих, защо пък да не се състезавате заедно. Ще ни разбиете може би, но ще е много готино състезание.

И аз като Бухтичка ще го купя това куче да не го мисля, то се вижда, като съм се хванала на хорото ще карам до край.

# 508
Не съм спала от вълнения Joy Отивам за един душ и мятам кучето Joy Отворих плика вчера и доколкото виждам е с готини части като еднорозите. Аз силно вярвам, че и това ни помогна вчера доста за бързото нареждане.

Бухтичка, да взема да дойда ако искаш за финала. Simple Smile
Дааааа, ако си сериозна заповядай GrinningHeart

Аз залагам на варненската катедралата за финал.
Възможно е също. Но не мисля да ги взимам и двата, а и кучето ми се струва по-трудно и си мисля, че ще ме затрудни повече ако го редя за пръв път.
Ние за катедралата имахме план как да я редим, очаквахме и тя да се падне евентуално Joy

Почти са готови. Синът ми, като му обясних, че са от "групата", казва "Аз искам те да спечелят" Simple Smile
Малкият четерикрак господин забелязах да преминава все още с памперс.

Синът ми казва:
"Ще припадна. Тези момичета са яки и много бързи, като една ракета са." Sweat Smile
На финалите го пускам като коментатор директно Laughing
Дааа, и аз го видях на записа с памперса, но не вярвах някой друг да го различи, много е ситно Joy

А детето ме разтопи, пусни го да коментира наистина Heart

# 509
  • София, България
Като прочетох за mimok и Бухтичка и направо се разсъних!
Бухтичка, наистина може и да е нещо патриотично като катедралата, ако искаш и нея я нареди един път.
Да, винаги е по-добре да си сутрин на тези състезания,  защото следобед става тъмно.
Зачудила съм се сега как ще има есенно състезание, то се нареди всичко. Може би няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт