Пъзели 41

• 25 479
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. София
Финалът ще е интересен Simple Smile
Защо няма да има състезание през есента?

# 511
  • София, България
Защото последните 2 състезания са само с пъзели Black sea, а те сега наредиха почти всички от новата им колекция.

# 512
Има време да пуснат и нова колекция, нищо не се знае Smile

Кучето ми изглежда трудно, честно казано не съм сигурна колко ще ми помогне дори и да го наредя Joy

# 513
Ето аз какво наредих вчера, беше започнат и реших, че трябва да освободя място за пъзелите на Black Sea, които явно ще се редят с предимство тази седмица.
Aquarius 1000

Оригамито по списък е мой ред, но прескочете ме, за сега ще репетирам. Много се радвам, че Бухтичка е попаднала на добра сглобка с Еднорозите, Площада беше много халтав, парчетата , кажи речи , сами си излизаха от мястото. Дано и този за финала да е с по добро напасване, че е гадно парчетата да влизат съвсем навсякъде. Сигурно не всички са така.
Но ако Цветният ураган е бих хлабав, си взимам думите назад, хич не е бил лесен, като няма конкретни детайли да си сигурен, че парчето е на правилното място, горките бая са се озорили.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 09:25 от Vese.Vese

# 514
Весе, изучавах снимките - ураганът, еднорозите и кучето са с по-добрата сглобка.
Червения площад, катедралата и африканските са хлабави. Чешмата и подправките също.

Но, въпреки по-стегнатата сглобка пак влизат на чужди места. На състезанието бях объркала рамката на едно място. А с кучето като почнах е направо мъка и не можах даже да направя рамката сутринта, останаха ми някакви части, които нямам идея къде са.

# 515
  • София
Приключих с поничката и кафето, благодаря на Евето за интересния пъзел. Поничката беше песен, кафето - също, но чашата ме затрудни доста. Добре, че не беше сервиз, щях да сдам багажа Grinning
След мен са Весето и mimok, но те са под пара с пъзелманията. Да чакам или?

# 516
  • София
Аз съм покрай тях, мога да го взема, наредя и после да им го дам Simple Smile

# 517
Дами, гордея се с вас! Супер представяне! Браво!

# 518
Happy eyes, аз съм за, Sali ти прецени, но има сега да редя други, Приказливка ме спонсорира с два пъзела на Black Sea, и аз поръчах. Благодаря от сърце на всички за предложените пъзели, но няма да стигне времето, ако наредя 4-5 ще е добре, ти и това звучи прекалено, но ще пробвам.

# 519
  • София
Писах на Hаppy eyes.

# 520
  • София
Аз съм покрай тях, мога да го взема, наредя и после да им го дам Simple Smile
Happy eyes Взимай Simple Smile
При мене са моливите, но нещо не ми остана време да ги наредя. Ще гледам до края на седмицата да ги наредя и да ги предам.
Ако иска Happy eyes да вземе и моливите от мене и после аз ще ги наредя

# 521
  • София
Разбрахме се със sali, ще се запознаят с половинката по-късно Simple Smile
Мимок, предлагам да наредя поничката и кафето, а ти моливите и да си ги разменим края на седмицата Simple Smile

# 522
  • София
Дами имам да прочета 10-тина страници от темата, но нямам грам време. Готова съм с Оригамито, но Vese.Vese ми писа, че тази седмица няма да може да отдели време. Ако някой друг иска да реди преди нея нека ми пише на лични. Благодаря.
Скрит текст:

# 523
  • София
Дами имам да прочета 10-тина страници от темата, но нямам грам време. Готова съм с Оригамито, но Vese.Vese ми писа, че тази седмица няма да може да отдели време. Ако някой друг иска да реди преди нея нека ми пише на лични. Благодаря.
Скрит текст:

Аз съм след Vese.Vese, но и мене ме прескочете тази седмица.

Мимок, предлагам да наредя поничката и кафето, а ти моливите и да си ги разменим края на седмицата Simple Smile
Добре!

# 524
  • София
Хи-хи, срам ме е да си призная, но аз с толкова мъже не съм се срещала, колкото сега покрай тези пъзели Joy

Общи условия

Активация на акаунт