Пъзели 41

• 25 404
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Мона Лиза, 800 части е Слънчогледа.

# 661
Една доста голяма част ще махна след нареждане, така че определено имаш шанс 😊
Stensfild, уникални са. Искам почти всички:)
Мисля, че ше се сбием за тях:) Ама от сега казвам, аз пъзели не пазя, така че ако ДПС копам нещо, пак ще дойде в групата после.

# 662
Важното е да се въртят пъзелите 😆. Мисля, че няма нужда да казвам, че дори ако някой пъзел реша да го пазя пак бих го дала на желаещи да го редят 🙂

# 663
Пристигнаха ми красотичките

Бъфало-то е ново, въпреки че леко странно ми изглежда. Равенсбургера е втора употреба и го бях отписала, защото пак не ми излизаше в профила, но все пак дойде. Така че продължавам с ибей, не успях да си изпрося бан Joy
Изглежда добре като цяло, но пак си има лек аромат.
Тези, които взеха от английските ми пъзели как сте с аромата? Вживявам ли се прекалено много или наистина не е приятно?

# 664
  • София
Наредих поничката и кафето Simple Smile Cotton candy, предлагам да ти го дам и да ходи после при състезателките.

Записах се и аз при новите попълнения при пътуващите.

Stensfild, бих те оттървала от приказките на Клементони, сториха ми се интересни.

# 665
Happy eyes, нямаш грижи. Ще ги наредя и ти ги мятам, но наистина не знам кога ще е. Дори да е след лятото обещавам да ти ги пазя.

# 666
  • Русе
Stensfild,много красиви пъзели Yellow Heart с удоволствие да си ги редиш.На мен много ми хареса пъзела HOP,просто прекрасен!
Бухтичка,този Равенсбургер на Ейми Стюарт ли е картината? Много е готин.
По въпроса за миризмата,аз нали купих два от теб,които си купувала от Ebay,душих ги,но миризма не усещам.Вероятно при теб са се проветрили Laughing
И най-нкрая да се запиша с нещо наредено.Страхотно качество,имаше десетина повредени ушенца,но аз си ги поправих.

Мона Лиза,аз също останах очарована от качеството на Маркс и Спенсър.Преди няколко години редих един техен.Подходих с голямо недоверие към марката,но останах очарована.Дебели парченца,хубав принт и сглобка
Ето този съм редила аз

# 667
Зори, страхотни пъзели!

# 668
На Ейми са животните, да Grinning
Зори, ако не ме лъже паметта Равенсбургера, който взе наистина не миришеше. Гибсъна сякаш беше с много лек аромат.
Зеленчуците са много готини Grinning

# 669
  • София
Зарзавата вече е при мен, само се чудя как да прегъна този корем за да го редя 😂😂😂
Записах се и за Крайбрежната 😍

# 670
  • София
Насред път...

Малко отзиви за марката New York Puzzle Co.: дебели парчета с матово покритие, много стегната сглобка, нестандартни части, така че съм сигурна, че всяко парченце си е дошло на мястото. Цветовете са много ярки, а изображенията - детайлни! Може би единственият недостатък е, че парчетата от задната страна не са съвсем равни, а леко надигнати по ръбчетата, но на мен не ми пречи.

# 671
  • София
Зори, дай, моля те, "марка и модел" на зеленчуците? Ще са екстра за подарък на ММ на сестра му. Или, ако случаааайно си решила да ги продаваш - направо пращай Simple Smile

# 672
Corner pieces 1000ч
На живо е много цветен Blush с хлабава зглобка е ,което доведе до объркани места на около 10тина парчета, но това не би ме отказало да редя още от марката. Като изключим това много ми хареса Blush

# 673
  • Русе
Зори, дай, моля те, "марка и модел" на зеленчуците? Ще са екстра за подарък на ММ на сестра му. Или, ако случаааайно си решила да ги продаваш - направо пращай Simple Smile
https://www.amazon.de/-/en/Schmidt-Spiele-58398-Super-Food-Multi … red/dp/B07X4Y7FF7

# 674
  • София
Тъй, тъй... аз вече чакам братовчеда дето работи в Амазон да каже дали може да ми го докара от испанския (ама защо там е 20 евро... карай, уж имаме отстъпка) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт