Пъзели 41

• 25 412
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
В момента, като никога, при мен положението е "пари има ама време - йок".
Пари - йок
Време - йок
Място - йок

И какво правим....продължаваме да грабим, сакън да не свърши нещо Joy
Ти да видиш, моето положение е като на Бухтичка Joy

# 646
🤣🤣🤣🤣 Позната история. Ами така де - ако вземе вярно да свърши нещо какво ще правим после.

Вени, важно е желание да има, другото са подробности 😆😆

В момента, като никога, при мен положението е "пари има ама време - йок".
Пари - йок
Време - йок
Място - йок

И какво правим....продължаваме да грабим, сакън да не свърши нещо Joy

# 647
  • София
Stensfild, не съм те забравила с балоните на Шмид, в момента са при Сали. И тя няма да е бърза с тях, така че спокойно. Идва лято, нямаме бърза работа.

Аз нямам много време да редя или да пиша, но ви чета редовно.

Много се радвам, че имаме толкова финалисти на Пъзелмания! Да им вземете всички първи места, пожелавам!

Още не съм наредила пейзажния си трефл, 1500 части, ударих му една пауза в чест на пътуващият гибсънс. Него пък съм го добутала до половината почти, върви доста лесно за момента.

Скоро ще дойде и Плажът, така че трефъла ще почака още, а никак не обичам да качвам етапи, затова просто ще трябва да почакате да видите като е готов, с какво се занимава кака ви Eleyn. Joy

# 648
Аз пък имам много работа и не съм редила нищо последните 3-4 дни, само ви чета. Събота си отивам в провинцията за 4-5 дни, та и там няма да реда, остана чак края на другата седмица евентуално. Гледах емаг, ама нещо не ми допаднаха честно казано. Ще видя като ги пуснете тук дали наредени няма да са по-добри. Записах се за слънчогледите, и се вмъкнах след Евето за да мога да го взема лично. Надявам се нямате нищо против.

# 649
  • София
Аз си сортирам частите в едни таблички от ИКЕА, преди ползвах кутии от пъзели ама табличките ги събирам по лесно една върху друга като не редя.
Ще разгледам и аз Емаг, да не остана назад. В момента имам един кашон скрит в гаража пълен с пъзели и един кашон в работата Simple Smile

# 650
Аз си сортирам частите в едни таблички от ИКЕА, преди ползвах кутии от пъзели ама табличките ги събирам по лесно една върху друга като не редя.
Е това чаках Joy Може ли линк или име?
Изобщо не ходя по такива магазини тип домашни потреби. Ако го няма в икеа или супермаркета е много трудно да тръгна да обикалям. Отивам най-много до метро.

# 651
  • София
Е това чаках Joy Може ли линк или име?
Изобщо не ходя по такива магазини тип домашни потреби. Ако го няма в икеа или супермаркета е много трудно да тръгна да обикалям. Отивам най-много до метро.
Само да съм в нас да видя името защото в търсачката не ми излиза. Знам че бяха нещо като 2-3лв бройката, но в момента не виждам. Ще пиша следващата седмица.

# 652
Ето и новите попълнения, част от тях благодарение на мили съфорумки

# 653
  • София, България
Stensfild, прекрасни са! Всичко ми харесва!

Забравих да покажа моя Маркс и Спенсър, просто уникален пъзел.

Започнах количките на Галисън, направих рамката, но после ги прибрах, защото имам толкова много за подреждане и оправяне, че няма смисъл, в събота сутрин пътуваме, нито ще го направя, само ще ме разсейва. Ще го почна пак в Айтос.

# 654
Съсипваш ме с този Мечо Пух, Stensfild.

# 655
  • гр. София
Медчо Пух, веднага се сетих за теб Simple Smile

# 656
Мона Лиза, благодаря Blush
Медчо Пух, такова дебнене падна за този. Исках го страшно много, а винаги го продаваха на някаква безбожна цена.

# 657
Stensfild, уникални са. Искам почти всички:)

# 658
  • София, България
Забравих да питам колко части е Слънчогледа?

# 659
Една доста голяма част ще махна след нареждане, така че определено имаш шанс 😊
Stensfild, уникални са. Искам почти всички:)

Общи условия

Активация на акаунт