Пъзели 41

• 25 442
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Записах се, но според това кой друг ще се запише, може да направите разместване. Възможно е да има други от Варна освен Бухтичка Simple Smile

# 616
Аз си поръчах един пъзел без кутия:) Днес дойде в спиди, но нямах време да го взема. Някой иска ли да го пусна след това да се върти като пътуващ? Това е пъзела, аз лично не съм редила марката, но съм чела доста  добри отзиви
https://www.ozone.bg/product/gold-puzzle-pasta-collection-in-wooden-box/

# 617
  • София
Аз пък гледам пъзели в Емаг- има разни дето ги няма в Озон, че и на доста добри цени (освен скъпите, имало и нормални) Simple Smile Например https://www.emag.bg/pyzel-trefl-planinsko-ezero-2000-chasti-5900 … earch-Action=view

# 618
Toni, готин е:) и аз мислих, че в емаг са само с надути цени.
Ioana_g, аз го бях загледала този. Кажи после как е.

# 619
  • София
Аз затова казвам, да може всички да се поогледат и да се поохарчат - няма само аз, я Grinning Ще стискам до заплата и ако още има добри цени, ще поръчам от тях този път.

# 620
  • гр. София
Поохарчихме се, аз поне, сега чакам заплатата за месец май, предполагам не съм единствената.

# 621
Аз си поръчах един пъзел без кутия:) Днес дойде в спиди, но нямах време да го взема. Някой иска ли да го пусна след това да се върти като пътуващ? Това е пъзела, аз лично не съм редила марката, но съм чела доста  добри отзиви
https://www.ozone.bg/product/gold-puzzle-pasta-collection-in-wooden-box/
Предполагам има по-голям шанс да го наредя ако дойде като пътуващ, отколкото да стигна до моя голд Joy

Записах се, но според това кой друг ще се запише, може да направите разместване. Възможно е да има други от Варна освен Бухтичка Simple Smile
Разбира се, че може да разместите списъка после, то изобщо не е задължително да почва от Варна.

Пуснах си да гледам финала от предната пъзелмания да почерпя малко вдъхновение Joy
Видях:
- поне едни отбор с малките пластмасови сортери
- поне един отбор, който сортираше в купички за хранене, малки, обли купички, в които не се вижда нищо
- поне един отбор сортираше в малки прозрачни кутийки, по мое мнение от фереро роше

Най-забавното е, че всички тези отбори са се представили по-добре от мен Joy

# 622
  • София
Ей изчетох ви най-накрая. Smiley
Поздравления дами за класирането. Стискам палци за финала.
Записах се за морския и слънчогледа. Благодаря ви.
Нямам с какво да се пхваля, освен че обмислям поръчка. Напоследък нямам време и  редя само пътуващите, но не пречи да трупам. Имам и доста за разчистване, но не ми остава време да ги снимам и кача.
До скоро, а аз отивам да поработя. Frowning1

# 623
  • Русе
Аз пък гледам пъзели в Емаг- има разни дето ги няма в Озон, че и на доста добри цени (освен скъпите, имало и нормални) Simple Smile Например https://www.emag.bg/pyzel-trefl-planinsko-ezero-2000-chasti-5900 … earch-Action=view
Тони,в Емаг много трябва да се внимава кой е доставчик,защото доставките понякога надхвърлят цената на пъзела.Този,който си показала е с доставка 16лв,ако плащаш с наложен те таксуват с още два лева и така доставка на пъзела 18лв.Обикновено пъзелите идват от румънски търговци.Все пак Емаг е платформа,в която има всякакви търговци,даже и Озон предлагат пъзели там.

# 624
  • София, България
Добро утро. Тези пъзели, които гледах в емаг имаха опция безплатна доставка до Мол Сердика.
Йоанка, аз този Голд го бях купувала от озон,  но реално е много блед и го продадох на Весето без да го редя, която пък много го хареса.

# 625
Ох, най -накрая пъзел след едномесечна суша
Castorland 1000части, с благодарност към Stensfild Hug

# 626
Разбира се, че не е проблем! (Да се запишеш за оригамито, много е хубаво и лесно, да си изрекламирам стоката Joy )

Оригамито ми беше първо в списъка Joy записах се още за плажа, моливите, поничката и кафето и шареният клементони. Въобще има да редя цяло лято Laughing
Благодаря ви за възможността Hug

# 627
  • Варна
Ох, най -накрая пъзел след едномесечна суша
Castorland 1000части, с благодарност към Stensfild Hug

Красив е, и аз го поръчах. Очаквам доставката днес.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 10:01 от FloridaM

# 628
  • София
Относно сортирането - при мен е по-скоро "претакане" от дъното на кутията в капака и после обратно, че да ми е свободен капакът да гледам картинката. Отделените парчета - директно върху картона, на който редя. И ползвам пликчето от пъзела за частите, които съм отделила, но някак още не съм наместила. Накратко, пълна импровизация! Smiley
Реших, че тъй като редя първи пъзел от много години, няма смисъл да инвестирам в сортери и други аксесоари. Ако потръгне - може и да помисля. Засега съм много доволна от себе си - наближавам може би половината. Ще кача снимка, та да ми дадете кураж! Wink

# 629
  • София
Тони,в Емаг много трябва да се внимава кой е доставчик,защото доставките понякога надхвърлят цената на пъзела.Този,който си показала е с доставка 16лв,ако плащаш с наложен те таксуват с още два лева и така доставка на пъзела 18лв.Обикновено пъзелите идват от румънски търговци.Все пак Емаг е платформа,в която има всякакви търговци,даже и Озон предлагат пъзели там.
Виж как си личи кой само точи лиги Grinning Щях да видя чак на заплата. Ама все може да изпадне някоя оферта и там, пък аз тотално бях ги отписала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт