Звездни компромати - Май'22

• 250 995
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Много ми хареса роклята,но не е за латино формите на Дженката.

# 136
Тази копае дъното с голямата лопата🤢🤢🤢

Не могаааааааа! Бонка на тежка циганска сватба, в диадемата и наивити банкноти, в ръцете също много! А зад нея лели с по 2 кила златни гердани😅🤪🎤 Клип е:
https://www.instagram.com/tv/CdDxDwoqqUI/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Не било сватба а абитЮренски бал, а Бонка е подарък от баба Снежа😅😅🤣🤪

# 137
Чавето завършило 12ти клас.... 'ми за купон с банкнотови диадеми е работата! Joy

# 138
Джони си рисува по време на процеса.
Скрит текст:

# 139
Джони се държи много инфантилно по време на делата и това определено прави впечатление на доста хора. Също така Мерилин Менсън съди Евън Рейчъл Ууд за същото нещо, за което Джони съди Амбър, а те двамата са най-добри приятели… По време на делата се разкрива, че той също се е държал доста насилствено. Май везната накланя в полза на Амбър.

# 140
Ако тези татуирани ръКи с масивни пръстени бяха на някой друг, бая хейт щеше да се лее.

# 141
Той си рисува, тя си хапва... к'ви са тия дела, к'во туй нещо?

# 142
Като мъж Джони не е мой тип, мърляв ми е, личи му ме има зависимости, а на мен това не ми действа, не си падам по “лоши” момчета с коси, татуси и прочее. Но в сравнение с онова натурално зло Амбър, той е като херувимче.
Та е лош човек, личи и по психопатския поглед, по гадната усмивчица.

# 143
Ама доказателства срещу Джони няма, а доказателства, че тя е фалшифицирала инцидента, че го е заплашвала многократно с това, че ще го обвини. Има запис на който се чува да казва : "Кажи им Джони, кажи на света, че аз, Джони Деп, мъж, съм жертва на домашно насилие". Има писмо, което тя е написала, до адвокатите на Джони, че ще го съди за домашно насилие, ако не получи коли, апартаменти и пари... Та въобще не става дума кой какво рисува и носи ли пръстени

# 144
Съдиите в Англия успяха да се убедят, че правото е на страната на Амбър, подозирам, че и сега ще стане така.

# 145
Тя не рисува, защото не отделя очи от него. Той пък рисува, именно за да не я гледа.
Доказа се, че е бил насилствен с диван, кухненски шкафове и закачалки с дрехи. За нещо повече, няма никакви доказателства. Той ако я беше фраснал наистина с тези пръстени, както тя твърди, най малкото щеше да си събира зъбите от земята. До сега всички свидетели и доказателства са срещу нея. Ето я днес, облечена, както той беше облечен в последният ден от миналата седмица.
Скрит текст:

Съдиите в Англия успяха да се убедят, че правото е на страната на Амбър, подозирам, че и сега ще стане така.

Грешиш, делото не беше срещу нея. Тя беше просто свидетел и не беше длъжна да доказва нищо.

# 146
Не беше, но приеха, че е била жертва на насилие от негова страна.

# 147
Всъщност съдията прие, че е имало вероятност да е бил насилствен. В последствие се оказа, че синът на съдията работи за Мърдок, срещу когото беше делото. Много са различни двете дела и не може да се сравняват.
 Съдията в САЩ вече постанови, че "Деп не е имал справедлив процес в Лондон"  а основните й свидетели там, сега отказват да свидетелстват за нея.

# 148
Ако говориш за съдия Азкарте, казала е, че делата за клевета в САЩ и ОК са различни по същество. Кои свидетели са се отказали да свидетелстват?

# 149
Ако говориш за съдия Азкарте, казала е, че делата за клевета в САЩ и ОК са различни по същество. Кои свидетели са се отказали да свидетелстват?

Всичките й приятели, които са живели в мезонетите безплатно и които нямаха проблем да свидетелстват в UK, гримьорката, която уж видяла рани по лицето й също сега не иска да говори, вероятно няма да свидетелства и сестра й, тъй като не се е явила за кръстосан разпит при показанията си, а това я елиминира от процеса. Мъск и Джеймс Франко също няма да се появят. 
Съдия Азкарате, каза много повече от това.

Общи условия

Активация на акаунт