Звездни компромати - Май'22

• 250 999
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 150
Да видим реално кой ще свидетелства, защитата още не е започнала Simple Smile

# 151
Ето я днес, облечена, както той беше облечен в последният ден от миналата седмица.
Скрит текст:
Явно има и други психопати покрай нея, които й помагат с намирането на дрехите ...

# 152
Чудя се какво се опитва да постигне с копирането на дрехите?
Имам предвид, че вече всеки на тази планета разбра каква е ненормалница,  иска да изгори всяка капка съмнение ли?!

# 153
Опитва се да го дразни. Психоатака. Добре си рисува човека и не я поглежда. И тя пише постоянно нещо, но не знаем какво.

# 154
  • София
Том Круз се е появил вчера на шоуто на Лейди Гага в Лас Вегас.
Тя ще участва със собствено парче в саундтрака на новия "Топ гън".

Скрит текст:

# 155
Токсичните връзки съществуват благодарение на противоположните дефекти у двамата партньори. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.
Толкова за Джони и Амбър от мен.

# 156
Токсичните връзки съществуват благодарение на противоположните дефекти у двамата партньори. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

Това ще си го запиша, за да го цитирам, когато някой роден мачо, пребие жена си до смърт.

# 157
  • Пловдив
Сутринта при Гала даваха една българка която е брокер на луксозни недвижими имоти и лично водила Дженифър Лопес на оглед на един имот. Та Дженката си търсила имот в който заедно да живеят с Бен Афлек .Аз ги харесвам като двойка , брокерката обаче беше доста скептична за бъдещето им. Каза че Афлек си е алкохолик и не може да се промени. Аз пък вярвам че както Стрина отказа Иван от алкохола и Дженката може да го направи с Бен.

# 158
На мен пък ми е интересно кой ли ще е следващият годеник на Дженката. Grinning Тя обича да си ги колекционира.
Въобще не вярвам да стигнат до брак със сегашния й.

# 159

Това ще си го запиша, за да го цитирам, когато някой роден мачо, пребие жена си до смърт.
Просто почети малко по темата. В моето обкръжение има жени, жертви на тормоз. Не казвам, че те са виновни за това, но определено има причини една жена да стои и да търпи, а друга да си тръгва на секундата.

# 160
  • София
Аз ако съм на мястото на богатите и известните, тази брокерка не бих я наела за нищо за света, както не може да си държи езика за зъбите. Що за плямпало, че и ще квалифицира Бен като алкохолик. Дали е такъв или не, тя не е тази, която може да прецени и трябва да прави такива изказвания.

# 161
  • София
Jennifer Lopez
Скрит текст:

Ох , каква е трътла тук. Май освен че роклята не и прави услуга е качила едни кила.
Сигурно и е добре с Бен.Sunglasses

# 162
Лили Иванова за мен се държи като истинска звезда. Друга в България подобна няма. Не ходи като цветарка по всички жълти медии да се обяснява, подбира си ангажиментите. Аз не съм кой знае какъв фен на творчеството ѝ, но е безспорен професионалист, с желязна дисциплина. Визията ѝ е без конкуренция. Не знам какви интервенции има. Аз пълнене на устни и филъри вече не го броя за интервенция направо 😂

# 163
  • София
Тази брокерка няма ли договор за конфиденциалност?

За Джони и Амбър, то едва ли много хора отричат, че връзката им е токсична, тук също се пише, че той е зависим, че си има странностите и едва ли е лесен за живеене. Въпросът е да се докаже дали е насилник, аз досега не видях нещо, което го доказва, ще видим натам как ще продължи делото, има време за доказателства. Ако не  е, то той абсолютно незаслужено е бил обвинен и му взеха филмите. Явно преди това е бил достатъчно адекватен, за да беше толкова търсен актьор, кариерата му се срина след нейните обвинения. Всъщност един зависим човек още повече може да го сринеш като му вземеш работата, ако той си я върши добре, не пречи на колегите си и не е насилник, то е в правото си да докаже, че има какво още да даде на зрителите.

# 164
И аз не твърдя, че Джони е насилник, но определено и двамата си скачат по нервите доста успешно.
Някои мъже си падат по шантави жени, докато нещата не излязат съвсем извън контрол.

Общи условия

Активация на акаунт