Звездни компромати - Май'22

• 251 971
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 545
  • софия
От литургията. По-добре е.
Скрит текст:

Можеше да не чете. Може и да не харесвам Радев, но той никога не чете и се изразява добре. Няма "ъ", "мъ", "ааа".

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 12:09 от zvаnchе

# 1 546
Петър Стоянович и аз много обичам да го чета и слушам, но за съжаление е много трудно да го хванеш трезвен за да ни представлява където и да било.

# 1 547
Петър Стоянович и аз много обичам да го чета и слушам, но за съжаление е много трудно да го хванеш трезвен за да ни представлява където и да било.
Наистина ли?
И аз много го харесвам.

# 1 548
  • Sofia
Никога не ми е изглеждал “на градус” 🤔
И аз го харесвам.

# 1 549
  • София
Стоянович още ли е с Гергана Стоянова? Че и неговите любовни истории са достойна конкуренция на Благовите. 😂

# 1 550
Редактирам се, брат му Димитър е човекът на градус, за момент ги обърках, но и двамата обичам да ги чета.

# 1 551
  • Пловдив
Аз пък в защита на Линда ще кажа че жената не работи премиерша. Тя си има собствен бизнес- пекарна . Докато Десислава Радева друго не работи освен да е президенша.
Съгласна съм че , Линда можеше повече да се постарае - с една черна права рокля под коляното и обувки на ток нямаше да има вид на туристка.

# 1 552
  • софия
Хохохохоохо, няма празно при нас. Идеални няма.
Покрай обсъждането на делегацията се загледах в телевизора. Ами то е някакъв ужас. Една девойка с носия ръси цветя в шествието с мощите на Св. св. Кирил и Методий и е с маратонки. Едното попче, което ги носи, дъвчи дъвка. Колкото и да сме над нещата, все има събития, при които наистина трябва да се спазва протокол. От уважение най-малко.

# 1 553
Аз пък в защита на Линда ще кажа че жената не работи премиерша. Тя си има собствен бизнес- пекарна .
Тогава да си седи в пекарната, а не изтъпанчена в центъра на снимка пред паметника. Ужасно нелепа е. Защо е въобще е на тази снимка?

# 1 554
  • София
Е, този път са се барнали, обувките са излъскани, вратовръзки, косите сресани и прибрани.
На Линда черният чорапогащник е твърде плътен, но в сравнение с вчера е в пъти по-добре

Скрит текст:

# 1 555
Биг брадър ни следи, току-що получих имейл с 20% отстъпка за роклята на Линда Joy

# 1 556
А защо наистина Линда е там, другите взели ли са си мъжете/жените?

# 1 557
Joan Collins на 89. Чрд!
Скрит текст:

# 1 558
Е, този път са се барнали, обувките са излъскани, вратовръзки, косите сресани и прибрани.
На Линда черният чорапогащник е твърде плътен, но в сравнение с вчера е в пъти по-добре

Скрит текст:

Ето че може да бъде хубава Линда, малко ѝ трябва Simple Smile

# 1 559
При Папата е така, имаш ли си жена ходиш с нея. Не е някоя прищявка за безплатна екскурзия. Там протокола е строг, че има правила дори и за това коя жена ти е подред, имаш ли любовница и т.н.
https://www.google.com/amp/s/www.catholicnewsagency.com/amp/news … ced-and-remarried

А защо наистина Линда е там, другите взели ли са си мъжете/жените?

Общи условия

Активация на акаунт