Звездни компромати - Май'22

• 251 981
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Sofia
Биг брадър ни следи, току-що получих имейл с 20% отстъпка за роклята на Линда Joy

За кой магазин, може ли линк?

# 1 561
Биг брадър ни следи, току-що получих имейл с 20% отстъпка за роклята на Линда Joy

Често въпросен артикул като бъде облечен/ ползван на подобно събитие, или бива рязко изчерпан, или цената му скача драстично. При нас- обратното. JoyJoyJoy

# 1 562
Съжалявам, че Тръмп вече не е президент, искаше ми се да видя Мелания и Линда една до друга Grinning

# 1 563

Заповядай Grinning

# 1 564
А нужно ли е нейното присъствие там?
Много дистанцирани са един от друг 🤔
Деси Р.как го държеше Р.Р.за ръка в началото 🤣
Ох ма това държане за ръка на хора на възраст , като тинейджъри, НЕ! Да не споменаваме,  че е и президент. Като ги видя за ръка, все си мисля, че са неуверени, смотани и се страхуват , факт.

# 1 565
Аз за Линда не знам какво да кажа освен, че е облечена нелепо и благодарение на въпросната рокля забелязах, че прасците й са мега зле.
Обаче тази другата министърка Константинова, тамън да я похваля, че винаги е добре облечена, и забелязах, че гледа като отнесена влюбена девойка в 10-ти клас, примерно 😁
Тази ли беше, дето я спукаха от бъзици в началото, че гледала Киро мега влюбено, пък то се оказа, че тя просто така си гледа жената? Явно ролята й е да го играе секси, а и предвид, че била на държавна хранилка от студентската скамейка още и за нея казаха, че била скрит министър на ГЕРБ, явно момичето се е ориентирало добре в обстановката.

# 1 566
Аз за Линда не знам какво да кажа освен, че е облечена нелепо и благодарение на въпросната рокля забелязах, че прасците й са мега зле.
Обаче тази другата министърка Константинова, тамън да я похваля, че винаги е добре облечена, и забелязах, че гледа като отнесена влюбена девойка в 10-ти клас, примерно 😁
Тази ли беше, дето я спукаха от бъзици в началото, че гледала Киро мега влюбено, пък то се оказа, че тя просто така си гледа жената? Явно ролята й е да го играе секси, а и предвид, че била на държавна хранилка от студентската скамейка още и за нея казаха, че била скрит министър на ГЕРБ, явно момичето се е ориентирало добре в обстановката.

Не ставаше ли въпрос за Лена в този случай?

# 1 567
Тя така си гледа.

# 1 568
alethea, ако питаш коя бъзикаха, че го гледала на клетвата на правителството влюбено все едно ще го изяде, и аз не съм 100% сигурна дали е Лена или Калина К., затова и попитах 🤔
А ако питаш коя е била гербаристкият кадър, там драма няма, Константинова е, доказано. Ленчето е била юрист на фирмата, внесла машините за изборите.

# 1 569
Marion Cotillard за списание Le Monde
Скрит текст:

# 1 570
  • Добрич
alethea, ако питаш коя бъзикаха, че го гледала на клетвата на правителството влюбено все едно ще го изяде, и аз не съм 100% сигурна дали е Лена или Калина К., затова и попитах 🤔

Влюбено трябва да е гледала Калина, защото Лена не министър и не се е клела пред парламента

# 1 571
Страхотна е фотосесията на Марион Котияр. Някой знае ли сакото на коя марка е? Heart Eyes

# 1 572
Петър Стоянович има бравурни коментари при Г.Любенов. С глас се смея. Но беше пресолил скоро и го караха да се извинява, та сега е по- премерен.
Между другото, ако ми се отдаде възможност да ида на аудиенция при Папата....и детето ще закарам. Пък нека бг мамите ме коментират Stuck Out Tongue Winking Eye
Това сериозно! Да го имат предвид, ако ме канят

# 1 573
Съжалявам, че Тръмп вече не е президент, искаше ми се да видя Мелания и Линда една до друга Grinning
За мен сравнението не е уместно. Мелания е моделка. Линда - преди да стане премиерша, е домакиня. Това с тортите е пак продължение на амплоато й.

# 1 574

Много сте лоши значи😂

Усещам как някой е търчал сабале из Рим да търси черни обувки на ток…

Общи условия

Активация на акаунт