Звездни компромати - Май'22

• 252 005
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 575
За тези визити при папата какви панаири и кални номера са ставали през годините... понеже броят на делегацията, която влиза, е много ограничен и всеки се бута, имало е и случаи на "избутани" от списъка в последния момент - буквално на място.

# 1 576
Линда и Кирчо имат потенциал като физика да изглеждат перфектно на събития, но има хора неглиже и те явно са от тях. Според мен трябва да коригират тази небрежност.

# 1 577
  • София
Премиерът винаги изглежда некъпан, с дрехи като след пиянски запой в службата, но жена му е още по-потресаваща. Не е нужно всеки да е модна икона, но има класически облекла за подобни случаи. Даже по мярка ще им ги ушият за без пари, вместо да се носят като администрацията на някакъв колхоз тръгнали на тиймбилдинг в съседния град.

# 1 578
Longoria
Скрит текст:

# 1 579
Съжалявам, че Тръмп вече не е президент, искаше ми се да видя Мелания и Линда една до друга Grinning
За мен сравнението не е уместно. Мелания е моделка. Линда - преди да стане премиерша, е домакиня. Това с тортите е пак продължение на амплоато й.

Ама хайде стига с това, че била домакиня. Говорим за елементарен усет и стил, за адекватност спрямо ситуацията и обстановката най-вече.

# 1 580
Точно така. Домакиня или не, влязла е в някаква роля, длъжна е да отговаря на критериите. Както се казва, щом си се хванал на хорото, ще го играеш. Най-малкото си лицето на цял един народ. От уважение към този народ, на който съпругът ти е премиер, както и към повода - това е един от най-важните празници за нас,като българи, си длъжен да имаш определен вид. В случая този вид не е спазен от почти никого от делегацията, съответно липса проява на уважение към нас. Не сме тръгнали екскурзия, все пак, нито на тийм-билдинг, както някой каза.

# 1 581
Антонина Стоянова се представяше отлично , има много снимки от 1997 г насам. Скоро е станала на 70 г, чудесна визия.
https://www.alamy.com/dutch-queen-beatrix-c-speaks-to-bulgarian- … age381866065.html
През 1999г с холандската Кралица Беатрикс, какво да кажеш и то в онези години.
Абсолютно! Най-уникалната ни президентша от където и да я погледнеш и във всяко едно отношение.

За Кирчови сте казали всичко. За всички извън БГ нищо ново под слънцето. Така си ходи целия останал свят по събития и поводи всякакви. Дрехи се перат, дърпа се от сушилнята, намъква се и hurrah (или вперёд). Но в случая на тези, това не е парти, сватбата на най-добрия ми приятел или завършване на училище в Канада/САЩ. Представят цяла държава. И са я представили по най-недостойният начин, да не кажа за посмешище. МНого ми се иска да чуя какво им е мнението, виждат ли нещо нередно самите те в това.

# 1 582
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Не съм вярвала, че ще има премиер от когото да се срамувам повече от Баце.....
Не познах! За мен е обидно и абсолютно показно се прави в момента,
какво мислят премиера и свитата му за народа, който управляват.
Не може да си лицето на една държава и да тръгнеш на официално посещение и то
в Рим и то за 24-ти май и да се барнеш като на пикник в дълбоката канадска провинция.

# 1 583
Ми просто на Кирчо само външността му беше приемлива и примамлива ( поне за някои), а вече и това залезе Joy и остана едно нищо.

# 1 584
Днес са се барнали строго официално.

# 1 585
  • Пловдив
zvanvhe, аз и тортата "Сахер" помня и хем ме беше срам заради него, хем яд, че този ме управлява...

На Баце дадохме шанс да се научи да се облича, на Радева също... И тези се надявам, че ще се поучат от грешките си. То е ясно, че Мелания или Рания на нас няма да ни се падне, но поне малко от малко.

# 1 586
Ааа, мен не ме е повече срам от Киро, отколкото от Баце, има си хас. 😂
Просто ме подразни сега на това посещение,а аз само в тази тема мога да ги видя, защото не гледам тв. Дано на други събития да са по-адекватни. За умствен капацитет пък изобщо не мога да коментирам.

# 1 587
Не, преобула се е явно след като е минала визитата 😃
Скрит текст:

# 1 588
Изобщо не мога да ги разбера тези хора, защо според тях черното предполага грозен черен тоалет.. има толкова красиви черни дрехи

# 1 589
  • София
Оказва се, че Линда не може да изкара 5 официални снимки на не особено висок ток. Цвичките на мен ми приличат на цървули.

Общи условия

Активация на акаунт