Звездни компромати - Май'22

• 251 012
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 180
Сутринта при Гала даваха една българка която е брокер на луксозни недвижими имоти и лично водила Дженифър Лопес на оглед на един имот. Та Дженката си търсила имот в който заедно да живеят с Бен Афлек .Аз ги харесвам като двойка , брокерката обаче беше доста скептична за бъдещето им. Каза че Афлек си е алкохолик и не може да се промени. Аз пък вярвам че както Стрина отказа Иван от алкохола и Дженката може да го направи с Бен.
И аз я гледах,много интересна жена,как ли  е стигнала до сегашната си позиция?
Тя каза обаче,че Джен няма никакво време да му държи ръката  защото е изключително заета жена.А стрина Ирина не е чак толкова заета
И един красив Ален Делон с гаджето ма миг Джагър и самият Джагър

# 181
Ким К и новото гадже на Мет Гала.
Не спирам да се "възмущавам" колко не си отиват Rolling Eyes
Къде е Кание, къде е този..
Скрит текст:

Стара снимка

# 182
  • София
Добре де, толкова ли е трудно като се пусне линк да се напише с две думи за какво става въпрос, за да знаем дали изобщо да отваряме? Тук има момичета, които си играят да качват снимки, да описват под всяка кой е на нея, авторката на темата си играе да събира и обобщава информация, а някои просто линк с едно хм ….

# 183
Директно подминавам линкове без описание .

# 184
Ким е трябвало да отслабне 7 килограма за да се вмъкне в роклята на Мерилин, с която тя изпява ЧРД Мр. Президент. Оценена е на 4.5 мил $ и се твърди, че оригинала е само на стълбите при влизане, след това е облякла копие от страх да не я развали. Много американци се възмущават, че тази публична к**ка носи красивата рокля на Мерилин, но явно са забравили, че втората е известна точно с това, че е била публична к**ка.

# 185
  • Sofia
Много харесвам Блейк Лайвли 😍

Джагър как си е кръстосал на фльонга краката 🤣 ...и различните чорапи 👍
Делон с тънки като чорапогащник 🧦 🤔

Атанас Колев е ОК за “Ергенът” 👍 ,но има ужасен варненски диалект,който май изобщо не го притеснява 🙄

Сара Дж.П. с дете и мъж
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 08:27 от Doli

# 186
Новият на Ким с тези гуменки е като осиновен до нея. Не че тя е кой знае каква класа, но двамата един до друг са комични. Аз все още не вярвам че са двойка. Имам чувството, че е хванала първият който е видяла, само за да дразни Кание.

# 187
Priscilla Presley
Скрит текст:

# 188
Джиджи с юрган Версаче

Скрит текст:

# 189
  • София
Блейк и Райън
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Бела
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Кендъл Дженър
Скрит текст:
Кортни Кардашян и Травис Баркър
Скрит текст:
Клои К.
Скрит текст:

Хейли Бийбър
Скрит текст:
Ники Минаж
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Синтия Ериво
Скрит текст:
Софи Търнър и Джо
Скрит текст:

# 190
Мет Гала
Бруклин Бекъм и съпруга
Скрит текст:
Кара Делевiн
Скрит текст:
Джиджи и Бела Хадид
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:

Не знам колко е трябвало да отслабне Ким, но Джиджи ще се счупи на две. Йоланда сигурно е горда много!

# 191
Софи Търнър е като Мортиша Адамс. А съпругът й ... Дори не знам как да го определя ..

# 192
На мен са ми ужасни всички. Като извадени от някой викториански "дом за удоволствия" са.

# 193
Naomi Campbell на Met gala 2022
Скрит текст:

# 194
  • На топло
Харесват ми Блейк и Ким....

.....другите са пълна скръб.
Джиджи, Бела и жената на Бекъм са като скумрии, млади момичета, а не излъчват нищо 🤢
Последната яко я тресат някакви комплекси, винаги е с огромни платформи и с празен поглед.
Кайли Дженер е като циганка, сякаш е купила булчинската рокля  от Али Експрес 😷
Софи Търнър 🙄😬

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 09:47 от Hello♥J

Общи условия

Активация на акаунт