Звездни компромати - Май'22

• 251 014
  • 2 297
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Лили Джеймс
Скрит текст:
Кейт Мос с дъщеря си
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Амбър Валета
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:
Миранда Кер
Скрит текст:
Оливия Родриго
Скрит текст:
Меган дъ Стелиън
Скрит текст:
Клеър Дейнс и Хю Денси
Скрит текст:
Луси Бойнтън
Скрит текст:
Ема Корин
Скрит текст:

# 196
Според мен не беше правилно Ким да облича оригиналната рокля на Мерилин. Роклята си беше исторически експонат, а сега е съсипана. Била е по калъп на Мерилин, зашита върху нея, а заради Ким е била рязана и преправяна. Роклята върху ММ изглежда като за 1млн., а върху Ким - като купена от Shein. Пълна гавра.

# 197
Амбър Валета е страхотна!

# 198
  • На топло
Харесва ми роклята на Лили Джеймс.
Тейлър Хил е с много хубава бродерия на шлейфа.
Миранда Кер е ок, роклята е семпла и стилна.
Клеър Дейнс няма какво да покаже там горе, кройката е нелепа за нея 🙄
Ратата е като папагал, ужас и кич, тя уж имаше хубав бюст.

# 199
Гледайки снимките от Мет Гала изобщо не мога да се ориентирам какъв е бил дрес кода тази година.

Дъщерята на Кейт Мос е разкошна.

# 200
  • София
Кейти Пери
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Ашли Парк
Скрит текст:
Ейми Шумър
Скрит текст:
Клои Грейс Морец
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Каролин Вожняцки
Скрит текст:
Себастиан Стан
Скрит текст:
Мейзи Уилямс
Скрит текст:
Джоди Търнър - Смит
Скрит текст:
Шон Мендес
Скрит текст:
Лили Алън
Скрит текст:
Елизабет Дебики
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:

# 201
  • София
Гледайки снимките от Мет Гала изобщо не мога да се ориентирам какъв е бил дрес кода тази година.

Дъщерята на Кейт Мос е разкошна.
Темата - "В Америка :антология на модата". Дрескод - "позлатен блясък, бяла връзка". Оттук го четох. 😃
https://m.dnevnik.bg/razvlechenie/2022/05/03/4342252_met_gala_20 … erveniia_kilim_v/

# 202
Гуен Heart И Ким ми харесва много. Ванеса Хъджинс също. Карди Би е като ромска булка Joy Направо не знам тая жена кой я облича, ама никакъв вкус за нищо няма, всеки път е по-зле Joy

# 203
  • София
Според мен не беше правилно Ким да облича оригиналната рокля на Мерилин. Роклята си беше исторически експонат, а сега е съсипана. Била е по калъп на Мерилин, зашита върху нея, а заради Ким е била рязана и преправяна. Роклята върху ММ изглежда като за 1млн., а върху Ким - като купена от Shein. Пълна гавра.
АБСОЛЮТНО изглежда като купена от Shein. Нямам думи, пълна трагедия. Направо да започне човек да подозира, че нарочно тази жена се излага по този начин за да привлече повече внимание… или ако наистина си мисли че изглежда добре и това е била супер идея - и тя, и стилистите и са на някакви много силни наркотици.

# 204
  • София
Алиша Кийс
Скрит текст:
Хю Джакман с жена му
Скрит текст:
Мъск с майка му
Скрит текст:
Камила Мендес
Скрит текст:
Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:

# 205
  • София
Много грозотия тази година, да не кажа по-зле и от миналата.

Блейк ми харесва въпреки нестандартната рокля, изглежда много добре. Тя по принцип не разочарова. Миранда Кер също ми хареса. Кейт Мос изглежда подмладена. Почти всички други наистина не са за гледане обаче. На Оливия Родриго (Дисни момиченцето) трябва да се възнагради стилиста и пластичния хирург (новия чифт гърди), колкото и да ненавиждам "музиката" и.

# 206
  • София
Да се включа и аз  (като една истинска клюкарка) с новина за Тоцка.. Видях я в района на аерогарата. Прибра се днес от почивка ....... доста бременна.
В лицето се е обезобразила здраво.

# 207
Mисис Батинкова спекулира или крие бременен корем:
Скрит текст:
Във видеото нарича сина си "Бест" 😅🤣 Аз си мислех, че само по снимките така си пише...
https://www.instagram.com/tv/CcucMWqJSOw/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 11:03 от « Benedetta »

# 208
Мен ме дразни дързостта и наглостта на Ким да облече рокля на Мерилин. Всичко прави за внимание, отвращава ме.

# 209
На мен пък ми харесва Ким. Отслабнала, добре и стои роклята. Могла да си позволи - облякла, какво като е на Мерилин?

Общи условия

Активация на акаунт