Звездни компромати - Май'22

• 251 741
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 040
Какво е миналото на Травис?
На мен ми изглеждат яко лапнали един по друг.

Точно. Връзката му с Кортни е пълно копие на брака му с бившата му съпруга. Като почнеш от много бързото сгодяване, та до подаръци, изненади, жестове, думи, постоянно натискане навсякъде и пред всеки. След няколко години, обаче, тръпката изчезва и се разделят. После е настроил децата срещу майката, а за нея е казал, че иска да й гръмне главата. Имал е проблем с наркотиците. С жените се е държал като с парцал, общо взето. Разправял е как на ергенското му парти са направили направо оргия. Бил е в средата на дансинга и момичетата се редили една след друга му д***т. Винаги е искал само да си свърши работата, да изгони "щастливката" и да си намери друга след това. Изневерявал е много пъти,а  преди е бил влюбен и в Ким.
Всички сега са забелязали колко се е променила Кортни, как все едно е болно обсебена от него и как той й промива мозъка и я манипулира.

# 2 041
На каква възраст е?
Изглежда на 40+ 🤔
Не мога да кажа точно, мисля че е 82-83 набор. Между другото от малка работи много добре, стига да я хванеш за час.

Изглежда поне с 10 г отгоре. Да ги питаш за чий са им тези корекции и тези изкуствени лица. Представям си това как изглежда на живо и пази Боже - без грим.

# 2 042
Арабаджиеви и Баневи защо са пуснати на свобода?

Щото не могат да ги държат безкрайно в ареста след като некадърната прокуратура не може да повдигне обвинение. Като прибавим и КОНПИ и данъчните дето би трябвало да им проследят съответствие на имущество с доходи....кое е компромат, къщата или нашите инсититуции, как мислите?

# 2 043
Tочно това четох за него, че доста време е преследвал Ким Кардашиян. Хваща си за гадже Парис Хилтън преди години, за да е близо до нея (тогава е била нейна асистентка май), въпреки че открито заявявал как харесва жени с “извивки”. Дълго време търси къща в нейния район след развода с Кание. Приятел е с MGK, който е най-добър приятел с Пийт Дейвидсън и след като разбира, че го е “изпреварил” се преориентира към Кортни. Уж с идеята така да е близо до Ким. Grinning В статията се намекваше, че цял живот е бил обсебен от нея.
Кортни, горката, е толкова смешна с обезличаването си чрез дрехи. Във всяка връзка си сменя стила на обличане. Не вярвам в този тип обсебващи любови, ако ще и те да тръгнат да си пият кръвта като едни други. Grin

# 2 044
Той даже има книга, в която е писал за Ким, за оргията, другите жени и т.н. А Кортни е пълна патка за мен, но вероятно като го е видяла и се е хванала за него като удавник за сламка, защото й обръща внимание. До такава степен мозъкът й е изпържен, че не си дава сметка колко вреди на децата си по този начин с това нейно поведение. Това с гълтането на .... направо ме отврати.

# 2 045
Дара Екимова е на гости в БНТ. Има нова песен и нов продуцент - Вирджиния Рекърдс.
Скрит текст:

И нова физиономия.

# 2 046
  • In The Middle Of Nowhere
Тя беше и при Цитиридис и на мен ми направи впечатление, че изглеждаше променена и раЗхубавена. Хем си е тя, хем има нещо различно.

# 2 047
Разхубавена???????
Прилича на 30+, а сигурно няма 20
От всички формати за певци я изгониха, но някак майка и успя да я набута при Саня! Евала

# 2 048
  • До морето
Преди няколко дни докато сменям радиостанциите в колата попадам на интервю. Заслушах се в провлачения глас, едни въздишки, показващи досада и нетърпение цялото нещо да свърши. Викам си коя е пък тая световноНЕизвестна, дето така си е повярвала. Специално изчаках докато разбера как се казва примадоната. Оказа се госпожица Екимова.

Толкова неадекватно и в същото време нагло поведение имаше, ако бях на водещата щях да я изгоня от студиото.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 05:40 от Boho chic

# 2 049
Много е разхубавена.

# 2 050
На мен не ми се стори разхубавена. Според мен е след скорошни процедури, защото мимиките й бяха доста ограничени.
На Саня дъщеря й беше гримирана по същия начин в Търси се, както и Дара. Няма ли кой да им каже на тия момичета, че на малки очи, дебела очна линия не прави услуга.

# 2 051
  • Sofia
Пуснах си новата песен на Дара Екимова, но за съжаление нищо добро не мога да кажа за песента, доста невзрачна.
За сметка на това съм приятно изненадана от творчеството на другата Дара. Напоследък гледам нейни песни покрай любимия ми хит Thunder и има доста добри песни. По-специално загледах този клип, защото помня тук се коментираше дали бюстът й е натурален - съвсем натурален си изглежда, особено си личи в кафявата рокля (от 1:12 нататък):
https://www.youtube.com/watch?v=Ho-2qqhi66M&list=RDHo-2qqhi66M&index=1

Много ми харесва и новия проект на Маги Джанаварова (в клипа участват Диляна Попова, Елен Колева и др. известни имена):
https://www.youtube.com/watch?v=UYTnsBJ0b_8

# 2 052
  • гр.Пловдив
Дара Екимова е на гости в БНТ. Има нова песен и нов продуцент - Вирджиния Рекърдс.
Скрит текст:

И нова физиономия.

Според мен е скъсявала нос, сполучливо се е получило

# 2 053
  • Sofia
Цяла седмица може да ѝ се радвате на Дарето в “Черешката на тортата” 😁

# 2 054
Дара май беше казала, че всичко й е естествено. На мен много ми харесва бюста й. На Екимова "Последен дъх" и "Sagapo" ми харесва и честно казано, за мен си пее момичето. Ще я видим в "Черешката", само да не се справи като маминка Laughing

Kрис Пайн
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт