Звездни компромати - Май'22

• 251 719
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 055
Леле, този Травис направо ми скри шапката Flushed
Нито му слушам музиката, нито ми е интересен, та нищо не знаех за него.

Това, че е бил влюбен В Ким го бях чела тук в темата. Обаче все си мисля, че се хвана с Картни преди развода на Ким и Кание, може и да бъркам.
Не знам, на клипчета и снимки го докарват много влюбени. Картни например, според мен го гледа като божество. А може и само поза да е.
Ще поживеем и ще видим.

# 2 056
  • софия
И Кардашиянките, и половинките им ги знам от темата покрай вас. Никъде не ги следя и не се интересувам от тях. Травис и Кортни ми изглеждат силно влюбени. На всички снимки се докосват малко или повече. Ако наистина е с нея, защото не може да е с Ким е доста шантаво в недобрия смисъл.

# 2 057
По-рано нямаше ли постове колко много е изстрадал Травис в миналото и колко готин човек е? Сега пък чета само негативи. Я който ги следи, да припомни, моля ви.

# 2 058
  • Glasgow
И аз имам спомен как някой обясняваше абсурдният външен вид с нещо драматично в миналото ...дали не беше оцеляване от катастрофа

# 2 059
  • софия
Това и аз го помня, защото тоз чиляк нищо не ми говореше. Бил страхотен, много раним, изстрадал и подобни. Драматичен герой.

# 2 060
Попаднах на тази статия, извинете ако вече е публикувана, пропуснала съм.
Аз така и не разбрах от къде дойдоха тези намеци и писане по разни жълтури за интимна връзка между Кирил Петков и Лена Бориславова 🤷🏻♀

https://action-newsbg.eu/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-% … bpI9NDzMHIfuv6p3c

# 2 061
Нещо беше свързано с катастрофа със самолет и той е бил единственият (?) Оцелял. Татусите прикриване белези, т.к. след катастрофата имал доста операции.
Ако помня правилно.

# 2 062
Александра Богданска в момента при Нелка Хискелка, говори за раздялата

# 2 063
  • софия
Ваня Щерева и на видео изглежда подмладена. С хубав цвят на косата и прическа е.

# 2 064
О, мнооого хубава Александра. Очите и са толкова хубави, като кошута е.

# 2 065
Хубава е много Александра, а брат и е меко казано превъзходен! Отличник в училище и с невероятно чувство за справедливост! Прекрасен млад мъж! Много хубаво семейство са!

# 2 066
Баща и говори с много гордост за нея. Тъжно ми стана за Александра. Два пъти се разделят с тоя мухльо и два пъти по негова инициатива, като първия път всички помним унижението на което я подложи. Приятелката и разказваше, че тогава Александра е била в психиатрия заради нервни кризи.
Алекс каза, че най-щастливият момент в живота и е бил когато е разбрала, че ще става майка.

# 2 067
Тази сватба кичозната е точно в руски стил. Не знам младоженката Поли дали е фризьорка и дали е на 40 (защото изглежда на оперирана 50 годишна), но гостенките ѝ са един път- бивши танцьорки и завеждащи шантажа, от сторитата в иг все сами жени, коригирани до неузнаваемост. Аз лично разпознах няколко “фризьорки” и “маникюристки”. Слагам ги в кавички, защото им се носи специално на тези славата на труженички от дубай.

# 2 068
О, мнооого хубава Александра. Очите и са толкова хубави, като кошута е.

Красива е . И височка доста. Беше като Гъливер в страната на лилипутите, като я посрещнаха двете госпожи.
А Х-елка с тоя безумно пембян ансамбъл все едно се е курдисала на стрелбище в Луна парк да подава пушките.

# 2 069
  • София
Джулия Робъртс

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт