Звездни компромати - Май'22

• 251 022
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 210
И аз не разбирам съвсем драмата с тая рокля. Издигането в култ на Мерилин също.

# 211
Какво значи, че Антония спекулира? Ясно е, че е бременна.

# 212
И аз не разбирам съвсем драмата с тая рокля. Издигането в култ на Мерилин също.

изцяло неясно е и за мен. един тип са ми двете - евтинджос булки.

# 213
Да бе Joy Все едно Мерилин е някакво божество, а не най-обикновен… ескорт Joy

# 214
  • Sofia
С първородният Бест,кога ни беше информирала,че е “трудна” ?

# 215
Точно това си мислех- то не бяха фотосесии с тежка синя рокля, бебешки буйки в синьо, сплетени ръце с тати Иво.
Сега щях да кажа, че се е вразумила, ама прочетох каква глупост съм написала Joy

# 216
Никога не е късно! Не й давайте идеи.
Тя май и миналия път се спи доста време и слава Богу ни спести всеки мм от растящия корем + live от раждането

# 217
Мерилин е икона,  а Ким не може да се сравнява с нея по никакви параграфи

# 218
Сега ми попадна клипче на Ким - едва се движи с тази рокля, за сядане не ми се мисли...
https://www.instagram.com/reel/CdFERL4gVE6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Роклята ми харесва, все ми е тая, че е била на Мерилин. Още повече, че се свързва и подчертава връзката й с женен мъж. (На Мерилин в тази рокля)

# 219
И сега кой ще е По-по-най Бест, първородният или второто, объркАх се.

# 220
Не знам как е "ясно", предвид че има само слухове. 🤔 Тя самата никъде не потвърждава "новината".

# 221
Не знам как го правят семейство Кардашиан, но винаги успяват да станат най-обсъжданите след подобни събития. Майка им е PR-гений.

На мен Кейти Пери много ми хареса на снимките в Инстаграм, но на показаните тук снимки, които са заснети от друг ъгъл - никак.
Eто я тук, в нейния Инстаграм - просто е Уау.

https://www.instagram.com/p/CdFMEWurWHo/

# 222
Да ме прощават всички фенки на Мерилин, но тя е просто учебник на съвременните бръмчалки. Секс, наркотици, връзки с грешни хора, ментални проблеми, повече секс, медикаменти, драми…

# 223
Не знам как е "ясно", предвид че има само слухове. 🤔 Тя самата никъде не потвърждава "новината".
Нужно ли е да потвърди, за да е ясно? Това постоянно криене на корема, снимките само в лице или под някакви странни ъгли, широките блузи.  Освен това двама човека потвърдиха, че са я видяли наживо и е бременна. Тя и Гущерова нищо не е потвърдила, че е бременна, пък взе, че даже роди.

# 224
Ами ясно е, вече няколко човека споделиха, че са я виждали, очевидно на всички снимки си крие корема, явно не иска да потвърждава.

Общи условия

Активация на акаунт