Звездни компромати - Май'22

• 252 130
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Rock & Roll feeling ...
Защо си е барала носа това момиче ...

Скрит текст:

# 1 111
Ейса Гонсалес (Жената до Момоа)

Скрит текст:

Валери Божинов

Скрит текст:

Давид Ганди

Скрит текст:

# 1 112
Това, което е казала Виктория е много хубаво. Тя доколкото знам и здравословни проблеми,(тук май сме го обсъждали?) та диетата й не е само от суета. Но е хубаво, че се опитва да възпитава Харпър по този начин, а не е като мама Хадид например, която трие сол на главите на дъщерите си за всеки грам отгоре...

За ДжЛо все си мисля... Цял живот изглежда на 30 - 40, но идва момент, някъде след менопаузата, когато жените изведнъж остаряват... И няма какво да се направи. Как се приема това, при условие, че цял живот си се борил да изглеждаш млада и привлекателна?

# 1 113
Жени като Джей Ло няма какво да ги мислим. След менопаузата един отбор пластични хирурзи, дерматолози, козметици, билкари, йога инструктори и диетолози ще са й под ръка. Всъщност те и сега са й под ръка.

# 1 114
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
При Джей Ло и Мадона, не става въпрос просто за суета, те са продукт, който се продава и печели пари

Трябва да се разделя личния живот от публичния при тези звезди

# 1 115
Гери Никол на колко години е и вече колко на брой операции има?

Това на лицето ѝ foxy eyes ли са?
Много изкуствена усмивка, отвратителна деградация е самата тя.

# 1 116
Лив Шрайбър със сина си Самюел Кай на червената пътечка преди старта на четвъртия сезон на Stranger Things.
Скрит текст:

# 1 117
Много му отива тоалета на сина.

# 1 118
  • Glasgow
Прилича на Дакота Фанинг като млада. Този син като момиче ли се третира вече или е малък? (Тийнейджър на приятелско семейство в чужда държава минава през това в момента, терапии, смяна на Id, психолози, комисии, много е травмиращо 😔)

# 1 119
Не зная като какво се третира.Аз знаех, че имат две момчета и сега като видях снимката се шокирах от вида му.

# 1 120
  • Пловдив
Три пъти се връщах да прочета "сина си" след снимката с русото момиче ...

Почвам да се притеснявам в какъв свят заживяхме... Особено след като видях рекламата на СК

# 1 121
Три пъти се връщах да прочета "сина си" след снимката с русото момиче ...

Почвам да се притеснявам в какъв свят заживяхме... Особено след като видях рекламата на СК

п/объркан.

# 1 122
  • Бургас
МайкоУ

# 1 123
А аз се чудих, как детето вляво е майка на чичкото до него. Не познавам актьора и Лив ми е женско име.
Тотално се объркахме.

# 1 124
И аз реагирах по същия начин. Свързах името "Лив" с Лив Тайлър и се зачудих възможно ли е тази двойка да са майка и син. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт