Звездни компромати - Май'22

• 252 106
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 125
И аз бях убедена, че момичето е Лив. И си казвам "ехаааа, каква запазена майка. Че тя изглежда като младото гадже на сина си" 🤯
От една страна, като родител, и аз бих подкрепила децата си, ако имат някакви подобни особености. Какво да ги правя? Деца са ми. Не бих могла да ги загърбя. От друга, ми е странно и съвсем честно си признавам, че се радвам, че роклите са в гардероба на дъщерята, а мъжките дрехи - в този на сина 😊

# 1 126
А аз се чудих, как детето вляво е майка на чичкото до него. Не познавам актьора и Лив ми е женско име.
Тотално се объркахме.

Мислех си, че само аз съм сбъркана и грешно съм разтълкувала имената.
Скрит текст:
Бог да ни е на помощ какви други извращения ще дойдат в близкото бъдеще.

# 1 127
Liev се вика този, по-мъжко е от Liv Joy

# 1 128
Детето да се облича както иска, дано само не му дават хормони и не го подлагат на операции. В момента много хора, които са се определяли като транс и са минали през тези неща, съжаляват, че изобщо са започвали процеса.

Майката между другото е Наоми Уотс. Заедно с Лев имат още един син.

# 1 129
И аз реагирах по същия начин. Свързах името "Лив" с Лив Тайлър и се зачудих възможно ли е тази двойка да са майка и син. Simple Smile

Виждам, че в българските сайтове е ту Лив, ту Лийв, затова написах първия вариант, на английски при Шрайбър и Тайлър е различно изписването -  Liv Tyler, Isaac Liev Schreiber.

Сега прочетох повече, относно това как се третира синът на артиста - експериментирал.
Вече е на 13 години, но като гледам повечето му снимки са в експериментално облекло.

# 1 130
Опасното е да не стане мода. Не знам дали им обясняват какво следва - поддръжка до живот с лекарства. При която  е наложително и  му утежнява живота, избира да страда по-малко, но все е страдание,
Страшно ми е , ако с лекота се почне на всеки ,дето му хрумне и се надявам да минават обстоен преглед и преценка на ситуациите.
То по едно време и на Анджелина щерката спрягаха , но вече се появява и с рокли. Може да и се размине. Да не се бърза, че почват от бебета да ги променят, по тяхно желание ,което е  златна кокошка за хирурзи и нататък, пък и не вярвам да е евтина процедура, да почне всеки намислил си. Сега за начало има промоции, намират начин да рекламират един вид.
Дано никога не узнавам как става.

# 1 131
Трансовете мисля, че минават през психиатрична оценка преди да започнат лечение, операции и т.н. за смяна на пола.

# 1 132
Бор_яна, за съжаление отдавна е мода в САЩ и някои други западни държави. Реалната психиатрична помощ, която продължава години е в миналото.
Вече можеш да си купиш хормони по интернет след една консултация с лекар онлайн. Операциите се покриват от държавата и пациента не плаща. И непълнолетни дори оперират. Някакъв ужас е там.

# 1 133
  • София
Прилича ми на поредния начин да се изкарват пари от чуждото нещастие. Да, има хора, които наистина се раждат с объркани хормони и имат полови белези и на двата пола. Но това са буквално единици. При тях има и биологично основание за смяна. Всичко друго е извратено и не се смятам за нетолерантна, че го мисля. Ако някой ден детето ми има такива съученици и приятели, бих го посъветвала да ги уважава и да не ги разпитва много. Но това не означава, че подкрепям начина им на живот.

# 1 134
Бор_яна, за съжаление отдавна е мода в САЩ и някои други западни държави. Реалната психиатрична помощ, която продължава години е в миналото.
Вече можеш да си купиш хормони по интернет след една консултация с лекар онлайн. Операциите се покриват от държавата и пациента не плаща. И непълнолетни дори оперират. Някакъв ужас е там.
От това се страхувам. Не знаех ,че държавата се намесва. Те абортите забраняват , пола сменят.
Дано не греша ,но общество ,задоволено в голяма степен, измисля идиотщини , няма проблеми да се наяде.

# 1 135
  • Glasgow
Трансовете мисля, че минават през психиатрична оценка преди да започнат лечение, операции и т.н. за смяна на пола.
минават през лекари комисии и т.н. Сега дете на познати минава през това, родено момиче и то какво красиво момиче, но вече е момче, смениха и името. Още не са оперирали гърдите, само се пристяга, за да не личат.
Не е от лиготия определено и на никой от семейството на този етап не е лесно.

# 1 136
Скрит текст:
И аз реагирах по същия начин. Свързах името "Лив" с Лив Тайлър и се зачудих възможно ли е тази двойка да са майка и син. Simple Smile

Виждам, че в българските сайтове е ту Лив, ту Лийв, затова написах първия вариант, на английски при Шрайбър и Тайлър е различно изписването -  Liv Tyler, Isaac Liev Schreiber.

Сега прочетох повече, относно това как се третира синът на артиста - експериментирал.
Вече е на 13 години, но като гледам повечето му снимки са в експериментално облекло.
Има много имена, които са унисекс, затова невинаги може да се отгатне какъв е полът – Hillary, Sam, Mel и т.н. Тъй като и аз не съм много запозната с всички актьори, започнах да се чудя как тази крехка женица е родила този огромен мъж, не че и като се е родил, е бил такъв. Ужас! Отказах се да задълбавам в мисленето, че се получи много извратено.

Ако се наложи с това име на български, просто ще свикнем.

# 1 137
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 1 138
  • Glasgow
Той  е евреин и името е популярно. Те имат доста унисекс имена, Тал и т.н. Работила съм с израелски групи туристи и беше трудно доста по руминг листите да преценим кой е мъж, кой жена и в какви стаи ги настаним.

# 1 139
  • Пловдив
Ева Лонгория в Кан...
Скрит текст:
тоя кадър не е ок...
Скрит текст:

Джулиан Мур...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт