Звездни компромати - Май'22

• 251 974
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Sofia
Къдравелката със синия костюм е горе долу Ок.

# 1 501
  • София
Шарън Стоун
Скрит текст:
Джейдън Смит
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

# 1 502

Ариа вчера беше при Лора Крумова.
Доста надменна и проста жена изглежда, жалко за красотата, която е амортизирала.

https://www.flagman.bg/article/267260

В коментарите я наричат  певицата ,, диАриа'' Smirk

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 08:45 от alethea

# 1 503
Току що ги гледах К.Петков и Линда по Нова, слизат от самолета с тези дрешки. Посрещна ги делегация, мъже с костюми, изпънати като по учебник , поздравяват ги, букет за Линда , тя мига и мълчи, провиснала и неподстригана коса, безумното костюмче и патъчки, ужас.  Нищо против нямам към тях, одобрявам политиката на ПП, ама по дрехите посрещат, голяма излагация. Чак пък да нямаш време в един МОЛ да отидеш, да не говорим , че си има съвсем прилични костюми на Hugo Boss, Massimo Dutti, примерно. Ами тя консултантката в магазина ще ти помогне да съчетаеш един два дневни костюма, нещо за вечерта. Изтръпвам как ли ще се спретнат за аудиенцията при папата.Ами гледай новините, в края на всяка емисия , след надписите има фирмата, която облича водещите. Rollmann, Capasca, Max Mara, Marella Danieli, Dika, Bobo Zander , Etere, Esta, Ramsey и др.

# 1 504
  • гр.Пловдив
Според мен излишните няколко килограмчета на Линда са най-малкия й проблем. Изобщо не мога да си обясня тоалета й… истинска безвкусица предвид колко много дори български марки има с прекрасни костюми. Като ми кажат “изтърван германец” ей такова като нея си представям 😀
Абе дори и с тези кг,като си изкъпан и с подредена прическа,един костюм или пола и сако съобразени с фигурата ,пак ще е добре.Линда прилича на жена ,която няма достатъчно пари да се поддържа,и няма желание да го прави.На мен ми е много неприятна,както и Лена с грозната прическа

Лена на мен много ми харесва
Скрит текст:
,не съм попадала на коментари за нея в темата,но като цяло имам наблюдения и съм чувала,че е обект на завист от страна на наборки,колежки и т.н

# 1 505
  • Брюксел / София
Много придирате, Дами. Пак добре, че Линда не носи торбичка от “Била” Wink

# 1 506
Иска им се да изглеждат като непукисти в стила на Мъск, Зукерберг, ама в същото време защо не са така непукисти за имотчета по морето и пари?
Малко към евтин популизъм бие.

# 1 507
Лена верно ли е завършила Харвард?! Мислех,че се гордее с диплома от Нов Български!

Спокойно! Във Ватиакана няма да ги пуснат как да е! Там си има железен протокол.

# 1 508
Много придирате, Дами. Пак добре, че Линда не носи торбичка от “Била” Wink

Това с торбите на Била са колажи. Никой не ги е носил Joy

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 09:11 от Elza Elza 635394

# 1 509
  • софия
Лена верно ли е завършила Харвард?! Мислех,че се гордее с диплома от Нов Български!
Цитат
Родена е на 8 октомври 1989 година в София. Завършва немска гимназия в София, а след това „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ през 2014 година с отличие. По-късно специализира в Харвард.

Докато е студентка в Харвард, е член на „Европейската асоциация на правистите от Харвард“ и на „Харвардската правна и бизнес асоциация“.
Лена никога не ми е изглеждала неадекватно облечена.

Калина Константинова и образователният министър са ок.

По отношение на протокола и съветите: "Насила можеш само да вземеш, не да дадеш."

С Каракачанов направиха колажите, защото той си носеше багажчето при слизане от правителствения самолет, пристигайки на официално посещение в Щатите.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 09:12 от zvаnchе

# 1 510
Лена има чудесен моден усет по мое мнение. Опитва да следва тенденциите като ги адаптира към деловия строг стил, който се предполага да следва и и се получава. Линда си изглежда съвсем като майка на 3 деца със сладкарница, но крайно неподходящо за случая. Радева пък в онова сетче от първата и публична поява беше като застаряваща "бръмчалка", следователно имаше голямо подобрение. Наблюдението ми е, че в протокола работят отлични професионалисти, които могат да дадат експертно мнение за повода, друг е въпроса някой питал ли ги е и опитали ли са да си свършат работата.

# 1 511
Ама чакайте малко! Тия от протокола защо получават заплати?! Чакат да ги пита някой ли??????? 
Има да си чакат......
Тяхната работа е тези хора, които сме избрали, да ни представят в най-добра светлина! Верно едната идва от Овча купел, другата от нам@йната си, ама насред Италия да си баш като немски турист си е гаф.

# 1 512
На Линда само като ѝ видиш татусите и си личи, че е много класна мадама...
Скрит текст:

# 1 513
Специалистите от протокола са предимно във външно и президенството и когато коалиционната формула е такава и комуникацията между институциите не върви - резултатът е такъв.
Ама чакайте малко! Тия от протокола защо получават заплати?! Чакат да ги пита някой ли??????? 
Има да си чакат......
Тяхната работа е тези хора, които сме избрали, да ни представят в най-добра светлина! Верно едната идва от Овча купел, другата от нам@йната си, ама насред Италия да си баш като немски турист си е гаф.

# 1 514
Мен лично ми е меко казано неприятно като тръгнат официалните ни госпожи по света и у нас да ни излагат 😕 където и да са отишли президентши, министерши, все са някак нескопосани. Липсва им класа и излъчване, не знам то дали може да се научи, но със сигурност може по-добре от това, което демонстрират. На някои жени някак им се получава отръки, на други.. ако ще от горе до долу да са в Диор - все си изглеждат като намъкнати, нечистоплътни и прочие. Наистина ли нямаше кой да й каже на госпожата, че е неподходящ тоалетът й? За пълната раничка да не говорим?
Скрит текст:

А министър(ката) на Външните работи имам чувството, че това сако го носи от последните 3 месеца навсякъде. Изглежда и тя адски невчесана и нескопосана. Абе… мани мани

Общи условия

Активация на акаунт